srelec
New member
[QUOTE=Chorke;68320
prvo
1.2.3 je manual broda koji je napisa jedan upravnik znaci ne sluzbeni
i to je za obicnu raju
da je to pravi manual od instalacije zabolila bi te glava
(primjer ja ne pricam od sistemima koje neznam ili nisam vidio)
sljedece nista lose nije receno st tim bio sam prvi cro(o toj firmi neznas nista a ne pogotovo o pocecima i kako je probijana i sta su ljudi prosli ,zasto se hvatas nesto cega neznas)
drugo struja na takvoj nstalaciji je mali kralj(pricam kad zna i od fdg i slicnim instalacija)
ponosan sam sta sam bia tamo i znacilo mi je u zivotu jer tad sam upoznao momka koji je me doslovno doveo ovdje di jesam (a bio je belgijanac znaci da je ludi srelec nekog vraga vridia u svakom obliku)
a nakon toga sa svojim radom i zalaganjem uspjesno se zauzimam sa svoje bliznje i prijatelje
sva objasnjenja su od JDN (mora ti bit jasno da su se te stvari i sakrivale sojevremeno) i momak je konkretno pitao sta i kako
a ovo sta si ti posla je od remorkera a momak je isa na JDN
(barem ja tu ne vidim slicnosti)
niko nije bog
samo rad rad malo srece i pameti te drzi gore
prvo
1.2.3 je manual broda koji je napisa jedan upravnik znaci ne sluzbeni
i to je za obicnu raju
da je to pravi manual od instalacije zabolila bi te glava
(primjer ja ne pricam od sistemima koje neznam ili nisam vidio)
sljedece nista lose nije receno st tim bio sam prvi cro(o toj firmi neznas nista a ne pogotovo o pocecima i kako je probijana i sta su ljudi prosli ,zasto se hvatas nesto cega neznas)
drugo struja na takvoj nstalaciji je mali kralj(pricam kad zna i od fdg i slicnim instalacija)
ponosan sam sta sam bia tamo i znacilo mi je u zivotu jer tad sam upoznao momka koji je me doslovno doveo ovdje di jesam (a bio je belgijanac znaci da je ludi srelec nekog vraga vridia u svakom obliku)
a nakon toga sa svojim radom i zalaganjem uspjesno se zauzimam sa svoje bliznje i prijatelje
sva objasnjenja su od JDN (mora ti bit jasno da su se te stvari i sakrivale sojevremeno) i momak je konkretno pitao sta i kako
a ovo sta si ti posla je od remorkera a momak je isa na JDN
(barem ja tu ne vidim slicnosti)
niko nije bog
samo rad rad malo srece i pameti te drzi gore