Yahte + adrese

ovom sam romariju poslo poruku pa se ne javlja valjda ga ne interesira, treba ni jedan deckhend sto se malo kuzi u makinnju, da malo ruku da kapu kad treba, jahta je nedje u maleziji, i mislim da je oce dovest ovamo, nisam siguran kolika je plata, javite se na pm da vam posaljem kontakt kome da se obratite

a jel mo?že motorista na tu jahtu....firma mi u banani totalnoj....:confused:

ovom sam romariju poslo poruku pa se ne javlja valjda ga ne interesira, treba ni jedan deckhend sto se malo kuzi u makinnju, da malo ruku da kapu kad treba, jahta je nedje u maleziji, i mislim da je oce dovest ovamo, nisam siguran kolika je plata, javite se na pm da vam posaljem kontakt kome da se obratite

a sta meni nisi posla poruku, oni ti je bija nesto tako

evo iman ti jednoga i ovde. moze stat godinama na brodu, ne jede puno i toliko je crn da kad ga prikrijes u heavy niti se ne vidi

Hello,

I am looking to hire in April an Engineer, Mate, Deckhand, Chief Stew, Stew and Chef for a Private/Charter MY 38m, seasonal and permanent positions, April-October.
The yacht will be based South Of France/Italy, will do all the boat shows and cruise Med for the summer.
Engineer must hold a Y4 minimum and Mate a Yachtmaster minimum. All crew must hold STCW and valid ENG1.

Please send all CV's to

mycallista@free.fr

Regards

Good day Netijak, very good to hear from you!
I have two positions: Rotation Engineer 3x3 for 35m charter pays 6000 euro when on board... also need a Chief for a 34m Private pays 4000 euros every month?

Let me know anytime you see something suitable on the job list online at www.yachtcrew.ca and I will send your application to the manager. Also, add me to your facebook account to receive instant notification of new positions!
Have a great day!

Mr Darcy Narraway
Owner / Operator
Yacht Crew Register
www.yachtcrew.ca

Veliko hvala na pomoći Romariu i Morskom psu - našla kartu od Trsta (do tamo imam prijevoz) do Ventimiglie za cca 60 eura, pa od Ventimiglie do Antibesa za 10 eura! :uzdravlje

Čestitke Ani!!

Krenula bi 17.04. ujutro u 9h i došla navečer oko 10h - ako će netko sa mnom nek se javi. Još nisam kupila karte jer čekam da mi potvrde iz hostela da li imaju mjesta.

Malo sam gledala po sajtovima, poslala par mailova i saznala da je sredina Aprila još i najbolje vrijeme za doći tamo. Držite fige!

P.S. pitanjce - ja imam STCW 95, međutim nemam ENG1. Za koji dan trebam dobiti rješenje iz Min. Pomorstva da su mi certifikati priznati u Hr., imam liječnički koji je isto priznat i važeći tako da bi mogla izvaditi pomorsku. Da li s pomorskom moram imati i taj ENG1 ili mi je to dovoljno za dobit posao u Antibesu?

pozdrav

pozdrav

oko tih datuma ti se i ja mislim spustit do antibesa pa mozemo skupa rekli su da je najbolje doc u sridu jer tada dolaze novi poslovi mozemo se dogvorit tako da sam ja mislija 12.4 krenit jos nisam rezervira hostel doduse aj javi se pm pa da se nekako dog jer sam ja triba ic s romariom i igorom skupa ali san ima nesto polagat tako da nisan stiga pozdrav nadan se da su oni nasli nesto drzin fige pozdravljan ih ovin putem

Veliko hvala na pomoći Romariu i Morskom psu - na??la kartu od Trsta (do tamo imam prijevoz) do Ventimiglie za cca 60 eura, pa od Ventimiglie do Antibesa za 10 eura! :uzdravlje

Čestitke Ani!!

Krenula bi 17.04. ujutro u 9h i do??la navečer oko 10h - ako će netko sa mnom nek se javi. Jo?? nisam kupila karte jer čekam da mi potvrde iz hostela da li imaju mjesta.

Malo sam gledala po sajtovima, poslala par mailova i saznala da je sredina Aprila jo?? i najbolje vrijeme za doći tamo. Dr?žite fige!

P.S. pitanjce - ja imam STCW 95, međutim nemam ENG1. Za koji dan trebam dobiti rje??enje iz Min. Pomorstva da su mi certifikati priznati u Hr., imam liječnički koji je isto priznat i va?žeći tako da bi mogla izvaditi pomorsku. Da li s pomorskom moram imati i taj ENG1 ili mi je to dovoljno za dobit posao u Antibesu?

? to je točno ENG 1? Ja imam preveden liječnički certifikat na engleski, koji je napravljen u Hrvatskoj, i dosad mi je to vrijedilo.

Strojar na jahti

Strojar na jahti

Primio veceras preko facebook-a:

Subject: Engineer Required ASAP
We are currently looking for a Y4 engineer for a 40m Mangusta - very busy vessel. This position starts ASAP and is based in the south of France. Salary is €5000.00 euros per month and will be until October. Applicants should send CV's to petros@mc-psl.com

Strojari sretno!!!

DOCKWALK:

Deckhand
Position: Deckhand
Salary: Not Specified
Employment Type: Permanent
Posted on: Mar 30th 11
Start Date: ASAP
Apply by: Apr 4th 11
Job Description
Deckhand required. Must have some yacht experience. Eastern European candidates prefered. Must speak English well.

Last edited:
? to je točno ENG 1? Ja imam preveden liječnički certifikat na engleski, koji je napravljen u Hrvatskoj, i dosad mi je to vrijedilo.

ENG1 is a Seafarers medical exam. It is becoming mandatory for work on a MCA Charter Yachts but is also worth getting for all yachts to enhance your employment opportunities. It is valid for 2 years and cost varies to where it is obtained.

mestre za svaku yahtu s engleskom zastavom ( 95% ih je) moras imat ENG1, ti mora da si na nekoj privatnoj , pod nekom divljom zastavom

Dear Mr Netijak

My name is Romain POLIZZI from Gaspard Yacht.
We are looking for a sole engineer on a 34m tug boat converted in to luxury yacht, single engine SKL.
It's a full time position, 3500 euro/month, med based (South of France) and the job is to start as soon as possibleâ??

Could you please send me your CV if interested.
Best regards

Evo pa ako neko oće

Dear Mr Netijak

My name is Romain POLIZZI from Gaspard Yacht.
We are looking for a sole engineer on a 34m tug boat converted in to luxury yacht, single engine SKL.
It's a full time position, 3500 euro/month, med based (South of France) and the job is to start as soon as possibleâ??

Could you please send me your CV if interested.
Best regards

Evo pa ako neko oće

Evo ja biiiiiiiiii.....imas li koji mail....?

Back