Yahte + adrese

pitanje za stanislava

pitanje za stanislava

Daj reci, molin te, odakle ti to da kapo na MY Eclipse ima 30000 eura? Ili ga pozna??...

Mornar na MY Eclipse ima 5000 eura, a kapo 30000 eura, sve to ovisi tko je vlasnik, udio agencija i managera pri zapo??ljavanju, te ako si ukrcan preko kapetana koju će ti on mjesečnu proviziju ubirati.

Da li si siguran da su ovo place?

pa direktore,postoji red da se covjek predstavi ovde i onda pita pomoc i pitanja,ako nisi razumija po pitanjima kolega prije???

evo za primjer ja,sreca da iman posal,jer ovi koji me znaju nebi mi ga nikad dali poznavajuci me,a ja ka bubica,recimo manjinjorgo,pa firme,ne firma bi mu se raspale kad bi me i pomislija zaposlit,samo zato sta me zna,frenkiju bi unistija reputaciju u roku odma,a propuhu bi ostala samo izzy jer je mlade proda,a nije mi tija ni mladoga prodat,jer me zna,vidis zasto je vazno da se predstavis,kako ti ko more pomoc,ako te ne zna,a mene znaju pa nece,doduse nisam ni trazio,osim mladoga pasica,ali znaju me pa su me odmah odbili,mozda tebi nesto i uspije,ne lazi,oni znaju sve cim dojdes,ali cekaju da vide koliko si iskren,
toliko od mene u rijetkim trenucima osobnog altruizma,a sve ne bih li pomogao nekome kome stvaarno treba,kuis?

Last edited:
deckhand

deckhand

Iako sam vec sa nekima od vas starijih clanova kontaktirao mozda nisam dovoljno naglasio koliko mi treba posao. ja sam stvarno vec desperatan, radim za 2 milje kuna a djeca imaju 18 i 13, zena isto slabu placu a nikako da nadjem neki posao s kojim bi mogao normalno zivjeti.
imao sam lokale 15 godina i otislo sve k vragu pa se prebacio na jahte.
iako sam preko 20 godina jedrio po jadranu nemam to nigdje zabiljezeno.
polozio sam YM 100brt prosle godine zajedno sa gmdss i sada polazem B2.
radio sam prosle godine kao skiper na 60ft u italiji ali kratko jer gazda vadi brod van odmah nakon sezone a i da me uzme opet kratko mi je to za cijelu godinu.
iako imam 45 godina u dobroj sam formi, pricam 5 jezika i imam volje za raditi a nesto i znam.
znam da bi trebalo ici za antibes ali ne znam hocu li moci skupiti ni tih 500€ koji mi trebaju za tjedan dana boravka tamo.
ukratko lijepo molim bilo koga da mi pomogne platit cu sto treba od prve place ili kako god.
hvala unaprijed.

Last edited:
evo da po??tujem red,već du?že pratim forum kao gost ali sam se tek sad registrirao a kako sve vas znam preko tekstova ponio sam se kao da i vi mene znate, moj grijeh. Inače timunjer iz Paga,plovio ne??to na Transeuropi ne??to kod Bandića u Fractalu,sad sam trebao biti nazad na Fractalu ali odlučili da neće vi??e
domaće i pre??li na ukrajince,tako su mi javili.Trenutno čekam priliku,Columbia iz
Rijeke nudi mogućnost security officera, treba čekati mjesto,ali već se malo odu?žilo.Imam zavr??enu vi??u ali nije u vezi pomorstva pa mi ba?? i ne poma?že.Bio sam i privatnoj firmi kao ronioc ali i to je stalo,krpam se malo po turizmu i ide nekako,nemam velikih prohtjeva.Evo toliko a biti će i prilike da neke i osobno
upoznam. Pozdrav

Back