Yahte + adrese

Deckhand

Deckhand

treba mi jedan deckhend, mladji, za 56m perini, kontatirat me na pm za mail

Pozdrav!

Apliciram za posao DECKHAND. Imam 33 godine, zavr??enu pomorsku ??kolu, smjer nautika, ekonomski fakultet, iskustvo na brodovima, kruzerima, jahti, jedrilici. Tečno govorim engleski, talijanski i slu?žim se ??panjolskim i malo francuski. Imam STCW 95, pomorsku knji?žicu, 10 mjeseci navigacije kao kadet, SSI Open water diver, Crowd management, Quality beverage service certificate i puno iskustva. Hitno tra?žim posao za DECKHAND/STEW.

Moj e-mail igor9buba@yahoo.com ili tel. 091 562 563 7.

Puno hvala i lijep pozdrav!

Evo ja sam u potrazi već pola godine, aplicirala sam se na sve moguće yacht stranice i ni??ta :( svi tra?že s iskustvom stewardess bar jednu sezonu....to je katastrofa.....:(

triba mi 2nd eng

triba mi 2nd eng

Bog,
Triba mi za 60 m M/Y 2nd eng sa osnovnom licencom za strojara ali sa iskustvom na jahti samo ozbiljni neka se jave na pm ugovor je od 01.03 do 31.12 s mogucnosti produzenja

2nd

2nd

neka posalje CV to san ti vec reka i ako neko trazi posal da san ti mail i neka me kontaktira direktno a ne preko nekoga ako mu mislis pomoc daj mu moj mail i ja cu direktno pricat s njim a ako je on u jahtingu zna pravila .

treba mi hitno EOOW, po mogucnosti mladji, za 51m yahtu, 2nd eng, 5000 dolara +dosta tipa. javit se na PM za mail adresu

Nakon slanja CV-a i puno pričanja na telefon sa agencijama svi agenti kazu da bi bilo najbolje osobno doć u Antibes ili Monaco na razgovor. Danas san priča sa gdjom Milicom iz Edminston agencije zahvaljujući postu od morskog pasa na str. 5 ako se ne varam. Ona mi je ptvrdila da je najbolje doci i to u četvrtom misecu jer sad nema ni??ta, ru?žno je vrime. Eto pa sad na skupljanje para i organizaciju puta.

Nakon slanja CV-a i puno pričanja na telefon sa agencijama svi agenti kazu da bi bilo najbolje osobno doć u Antibes ili Monaco na razgovor. Danas san priča sa gdjom Milicom iz Edminston agencije zahvaljujući postu od morskog pasa na str. 5 ako se ne varam. Ona mi je ptvrdila da je najbolje doci i to u četvrtom misecu jer sad nema ni??ta, ru?žno je vrime. Eto pa sad na skupljanje para i organizaciju puta.

nije ti ona gdja nego bomba..

ma meni nesto nije odi jasno i stvarno ako mi neko more objasnit,jer znan da ima dosta ljudi jahtasa koji prate forum

evo gledan ljude tu na forumu,u gradu,pa cak i brat govori,dosta ljudi bi na jahte
e pa sad ja pitan jednog nekog tu sto radi na jahtama,U CEMU JE PROBLEM?svi traze neko iskustvo na jahtama,ma da nisan bija tamo pa bi razumija,ali evo ja nema vrste broda koji nisan bija od tankera,kontenera,kruzera,offshore,i di god sam dosa makina je makina,manja-veca,mostovi negdi opremljeniji negdi vise manje,pomorske regulacije su internacionalne,pa nevidin razloga za neko veliko iskustvo potrebno za jahtu,kad ovo pisen u to spadaju i ljudi iz hotela recepcije,koji su bili u hoteljerskom poslu i smatram da ako su mogli kvalitetno radit na kruz brodu,nosit narudbe od nekoliko kila,cistit(special cleaning),prati,ovo ono,KAKVO TO SE SAD ISKUSTVO VISE UCI NA JAHTAMA,

na kraju svako more otic u adria mara i polozit licencu za skipera,ja je iman i to nije nikakav problem,ja sam tu licencu napravija kad sam vidija da mi je prijatelj koji je radija ka konobar na jahti ucinija i trenutno plovi ka kapetan.

stvarno ne zelim biti grub ali jeli ima ko tu ko more malo pomoc tim ljudima koji traze posa bez da in se pisu neke price ka triba ti iskustvo,iskreno iman osjecaj ko da je ta bransa zatvorena medusobno.

p.s.ljudi triba se pazit laznih agenata,jer se dosta puta dogodilo da su hakirane agencije i lazovi nude sve i svasta a onda odjedanput triba platit za vizu u "englesku" zato provjerite dva put-to je iskljucivo za ove malo neiskusnije koji tek zele uci u ti posa.

Last edited:
jahte

jahte

e jahte.
To sta si reka stoji u jednu ruku ali problem je u tome da naprimjer u makinji imas 1 ili 2 covika i moras rijesavat sve na jahti a najmanje ces imat problema s motorom.
znaci od satelita av sistema do zahoda i sad ako jedan od dvojice nije bija u tom poslu posal se svaljuje na ovog drugog a niko nece zaradivat placu nekom drugom plus toga ako je jahta jebeni carter jednostavno nemas vrimena za pizdarije i ucenje nekog je nece kapetan rec 2ndu nego kapu koga si to dovea.
znan da je malo grubo ali provaj za prvu jahtu ic na neku malu 30 di je mirnije i tu ces naucit dosta za ic na velike.
Uz to dosta nasih ustvari svi koji su bili na velikim brodima kad dodu ovde izgube se jer je ovo kompletno drugi svit i ponasanje, ali kad budes dosa vidices .
U jednu ruku je lakse u drugu puno teze od tankera i karga.

I pustite milicu imate dosta drugih agencija ona je ok i nemoze svima udovoljit
sad krece sezona i bit ce posla a vi se pobrinite da napravite dobar cv i pismo namjere u mailu.
Prvi putje najteze upast a kad si ovde spina se otvori i do posla se dolazi lakse.

Eto mislin da san pojasnija bar malo:uzdravlje

deny-st

prvo bi se tija zahvalit i reci ovo..... stvarno moj naklon i razumin sve,

nego mislin da je najveci problem ovo"ponasanje" e sad ima nas svakakvih,i znan ljudi sa oprezom biraju tu ljude,ali opet smatram za jednog covika koji je radija na kruzeru bar dva ugovora da ima,i manira i kulturnog ponasanja,jer su ga naucili,a prvenstveno to moras donit od doma,eto to je moje misljenje,ja sam bija na kruzeru dosta dugo,a onda sam se prebacija na offshore a doli su isto dvoje ljudi +mazac,nema ni struje tako da sve sam, mislin da nije to bas problem,nego ono gore sto sam napisa,ali opet triba dati ljudima sansu,tako su meni i za offshore govorili,a na kraju se sve to svede na jesi dobar strojar i covik ili nisi,brod je na kraju brod...isto tako hvala mada si me krivo svatija-nisan ja tija otic na jahte nego sam mislija na ljude koji bi tili...a ima ih dosta

eto svaka cast i pozdrav

2 positions available for deckhands, based in France and cruising the Med, seasonnal contracts
start 1st of April to the 31st of October.
Please send your resume to alulutta_6@yopmail.com
Thank you.

Seeking Deckhand for 30M Motor yacht
nh1132 posted on 21/02/2011 at 09:58
e-mail nh1132 Share on Facebook
Tweet this!
Seeking Deckhand for 30M Motor Yacht

STCW 95 and ENG 1 Compliant
Cruising the Med
English Spoken
Cabin arrangements to share with Stew
Usual benefits for motor yahcts
Position to start end of month
Please forward all resumes and photo attached to nh1132@hotmail.com

Deckhand wanted for 40+ meter motor yacht, private/charter.

Requirements:Eng 1, STCW 95, 1-2 seasons experience, english to first language standard, able to do navigation watches(only crew with these minimum qualifications need to reply!). Start date March 1st, salary €2500. Please send CV's with photo and references to: mateantinea43@gmail.com

Last edited:
Back