Uljanik Plovidba

pozdrav,

Trebao bi ici krajem Srpnja na Uljanikov brod Pomer! Imali tko iskustva na tom brodu!? Zanimaju me uvjeti, accommodation, internet itd.

Najradije bi odustao od tih nasih firmi, ali posto je situacija takva kakva je, moras se zadovoljiti i s mrvicama kruha.. sretan sam sto sam uspio i to dobiti nakon skoro godinu dana trazenja posla otkako sam diplomirao...

hvala i pozdrav ;)

Sinko dragi ti si ovo napisa danas ( 23.08.2013 )a kazes da bi triba ic krajem Srpnja??? :mad:
Ko te zva godinu dana unaprid!!!! :udriglavom:udriglavom:udriglavom
Ovi mladji sve ludji i ludji.....:uzdravlje

hahahaha... Ma nemam pojma ni sto pisem vise! Krajem Rujna bi trebao ici... Uvazite moje isprike ;)

Nego kazes drillship? Dali imas kakvu konkretnu adresu gdje bi mogao aplicirati... ??

Inace kroz godinu dana otkako trazim ukrcaj, dnevno apliciram na 30-ak adresa, i sretan budem kad mi netko odgovori negativno.. bar nesto! osim toga bio sam u vise navrata osobno po firmama u Rijeci, Splitu, Zadru, Sibeniku... i non stop zovem... ali jebiga nemam vezu i moji su niko i nista...ali eto napokon ne nesto pokrenulo i eto upao je uljanik.. sad cemo vidjeti dali ce se i to izjaloviti ili ne.. ugl. dakle Pomer brod.. ima li tko iskustva? pozz ;)

dobar dan, danas samo preko Zorovića dobia ponudu za ukrcaj na uljanikov brod Istra chem tanker za 4th eng sto sam prihvatia, pa me zanima kako se radi, kakve su gvardije, koliko se dnevno radi, kakva je hrana tamo, ukrcaj bi mi triba biti u Japanu 05.12.
Hvala LP :D

dobar dan, danas samo preko Zorovića dobia ponudu za ukrcaj na uljanikov brod Istra chem tanker za 4th eng sto sam prihvatia, pa me zanima kako se radi, kakve su gvardije, koliko se dnevno radi, kakva je hrana tamo, ukrcaj bi mi triba biti u Japanu 05.12.
Hvala LP :D

Istra. Oil chem tanker. Izasao iz 3.maja u 8.mjesecu 2012. Sada su na dalekom istoku sto znaci da voze soju i krcat ce palmu pa put sjeverne europe. Ljudi ok. Radis dnevnicu 8 sati. Nedelje off ovisi o kapu. Gvardija za makinu nema osim kod ponekog kapa na iskrcaju oil produkta. Hrana ovisi o barbi i kuharu. Vise o barbi. Neces bit gladan al ne ocekuj 5 zvjezdica. Internet nista..mail ima.mislim da se placa nesto sitno. Telefon relativno skup. To je to.

Istra. Oil chem tanker. Izasao iz 3.maja u 8.mjesecu 2012. Sada su na dalekom istoku sto znaci da voze soju i krcat ce palmu pa put sjeverne europe. Ljudi ok. Radis dnevnicu 8 sati. Nedelje off ovisi o kapu. Gvardija za makinu nema osim kod ponekog kapa na iskrcaju oil produkta. Hrana ovisi o barbi i kuharu. Vise o barbi. Neces bit gladan al ne ocekuj 5 zvjezdica. Internet nista..mail ima.mislim da se placa nesto sitno. Telefon relativno skup. To je to.

hvala na obavijesti, lip pozdrav

Onako kako je sada ako ides 01.12. placa za 12.mjesec bi trebala samim pocetkom ozujka iako se tempo pomalo pomalo ubrzava (zadnje dvije).situacija je malo bolja nego pocetkom godine.

reka mi je da kasne place oko misec najvise 2, ali ovo mi je dosad jedina prilika sto mi je dosla za ukrcaj ka 4th jer svugdi di san zva sla mailove svi traže iskusto ka 4th tako da san odlucija prihvatiti sto se nudi.

reka mi je da kasne place oko misec najvise 2, ali ovo mi je dosad jedina prilika sto mi je dosla za ukrcaj ka 4th jer svugdi di san zva sla mailove svi traže iskusto ka 4th tako da san odlucija prihvatiti sto se nudi.

prvu plaću možeÅ¡ očekivati tek kad ti ugovor zavrÅ¡i.
na brodu nemozes dobiti niti dolara,pa ponesi sto mozes vise sa sobom....

za sada isplacuju place ali sa velikim zakasnjenjem,a cim je tako,onda je pitanje kad ce doci do toga da place uopce ne budu isplacene.......mozda ove godine,ali iduce sigurno...

eto kako sam cuo iz prve ruke,pa prenosim....

ako nema redovne plaće,onda ti je bolje kući stati ili naći bilo Å¡to drugo,ali da dobijeÅ¡ sigurno lovu

prvu plaću možeÅ¡ očekivati tek kad ti ugovor zavrÅ¡i.
na brodu nemozes dobiti niti dolara,pa ponesi sto mozes vise sa sobom....

za sada isplacuju place ali sa velikim zakasnjenjem,a cim je tako,onda je pitanje kad ce doci do toga da place uopce ne budu isplacene.......mozda ove godine,ali iduce sigurno...

eto kako sam cuo iz prve ruke,pa prenosim....

ako nema redovne plaće,onda ti je bolje kući stati ili naći bilo Å¡to drugo,ali da dobijeÅ¡ sigurno lovu

Upravo odradjen ugovor na jednim od uljanikovih tankera
3mj kasni placa kormilari rade 6/6
Provista nikakva
Novi ljudi dolaze a kakvi boze sacuvaj
Svaki Dan sve gore I gore
Nema kes advansa
Nedolazu rezevni djelovi
Svaki Dan prijetnje od pojedinih oficira
Nema toaletnog papira
A sto je I najtragicnije nije bilo vode za. Pice
Na svemu se stedi cak I na avionskim kartama tako da budes na brodu 7mjeseci
Samo da kazem ljudi bizu
Ovo lagano propada

Ovo lagano propada

LAGANO,ALI SIGURNO ......[/QUOTE]

Sigurno puno maltretiranja
Od pojedinih ljudi
Sigurno je nadzire se kraj
Ako dodju filipi nece raditi to s njima kao i sa Nama
Bjezu ljudi samö tako
Sve stô je vrijedilo odavno je islo ca
Ostaju samö oni koji se uce ............... Skola za ucenje djeciji vrtic ovdje ostaju kadeti

evo javilo mi da mi je doslo do promjene broda da idem na brod Verige između 5 i 10.12, vidija san da je produkt iz 2010, ali san cua a nezz jeli istina da je brod katastrofa, da se radi kad je dobar dan po 12 uri da se tope po makini?
Pozdrav

evo javilo mi da mi je doslo do promjene broda da idem na brod Verige između 5 i 10.12, vidija san da je produkt iz 2010, ali san cua a nezz jeli istina da je brod katastrofa, da se radi kad je dobar dan po 12 uri da se tope po makini?
Pozdrav
A stô. Reci nemoj doci na brod katastrofale

Bizite ljui glavon bez obzira o tamo!
Od kad san na stranca tek sad vidin koliko je bolje!
Tamo san skoro bankrotira prije Uljanika!

Ekipa evo dobio san poziv. iden na brod pomer kroz 5-10 dana kao 3rd off pa ako ima neko da je nedavno bia tamo da.mi kaze kakva je sad situacija tamo?

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Back