Uljanik Plovidba

Napokon jedna dobra vijest iman velike šanse na uljanika kadeturu napravit. Kakva je situcija jel sta bolje nego sta pise u prijašnjim postovima

Kolega situacija bolja ili gora hebe... ti se kadeturu napravi pogotovo ako ides na njihove tankere jer vidis i sam kakva je situacija s ukrcajem kadeta. To ti je moj savijet. A da ti se situacija nesto drasticno popravila i nije bas imam dvojicu dobrih poznanika tamo pa znam. :D firma dobra za sporkati matrikulu i to je to za kadeturu dovoljno.

Uljanik Plovidba d.d.
Prvi Časnik palube
Uljanik Shipmanagement Inc. traži 1. Časnika palube za svoju flotu brodova za prijevoz rasutih tereta.

Predviđeni ukrcaj je početkom kolovoza 2014.

Brodovi plove po cijelom svijetu, ugovori su na 4 1 mjesec, a sve ostale informacije mogu se dobiti na slijedeće kontakt brojeve/adrese:

Adresa: Carrarina 6, 52100 Pula
Tel: 052 492 564
E-mail: dry.cargo@uljanikplovidba.com
Web: ULJANIK PLOVIDBA d.d. - Po?etna stranica

kopirano sa mc-a

Uljanik Plovidba d.d.
Prvi Časnik palube
Uljanik Shipmanagement Inc. traži 1. Časnika palube za svoju flotu brodova za prijevoz rasutih tereta.

Predviđeni ukrcaj je početkom kolovoza 2014.

Brodovi plove po cijelom svijetu, ugovori su na 4 1 mjesec, a sve ostale informacije mogu se dobiti na slijedeće kontakt brojeve/adrese:

Adresa: Carrarina 6, 52100 Pula
Tel: 052 492 564
E-mail: dry.cargo@uljanikplovidba.com
Web: ULJANIK PLOVIDBA d.d. - Po?etna stranica

kopirano sa mc-a

Kakav je tempo isplate place ?
Nakon isteka ugovora prva rata ili ranije bude :-)

Dosla je 9.9. Za sedmi misec :)

Mozda na Raifaisen banku. Na druge ne. Plaća se dijeli po principu kako skupe lovu tako Å¡alju na pijedinu banku. Raifaisen je prioritet, pa zaba itd. Erste je zadnja. Razmak između plaća ovisno o banci bude i do 8, 9 dana. Ako si na Erste dobijeÅ¡ plaću zadnji kad skupe lovu i rijeÅ¡e druge.

Mozda na Raifaisen banku. Na druge ne. Plaća se dijeli po principu kako skupe lovu tako Å¡alju na pijedinu banku. Raifaisen je prioritet, pa zaba itd. Erste je zadnja. Razmak između plaća ovisno o banci bude i do 8, 9 dana. Ako si na Erste dobijeÅ¡ plaću zadnji kad skupe lovu i rijeÅ¡e druge.

Ovo stvarno nemos virovat... :udriglavom:udriglavom:udriglavom

Ovo stvarno nemos virovat... :udriglavom:udriglavom:udriglavom
Sta se cudis
Ukinili su nostroma.
Pumpman sada to odraduje
Bice ima vecu placu nego terco

Zanima me samo jel seniorima kasni placa.
Tamo je Kapu i Masteru banja
12 ipo iljada dolara svaki misec
A kakvih sve ima.......

Evo samo generalno , jako jako slabo. Situacija baÅ¡ teÅ¡ka banana po brodovima. Ja sam odradio zadnji ugovor i uspio nać neÅ¡to drugo tako da eto. Ali inače jako jako slabo. Posada koja nema kamo je pogotovo u banani i to teÅ¡koj. Ovo drugo , mlađi juniori skupe neÅ¡to i pobjegnu, stari partizani (masteri i kapi) to drže nemaju kamo. Å teta ali tako je. Tankeri su generalno svi na prodaju , samo je stanje na marketu stanje takvo da nitko neće to kupit , inače ode flota.

Kuzim kuzim,nego mi je prika reka da je on wiper na MT Pula pa zato pitam,i još spominje neku platu od 2000$

Back