Trgovanje podatcima pomoraca

Još mi nisu poslali odgovor,smradovi. Mislin da će mail jedan i otić gori u glavni ured BMW.
Možda ne bi bilo loše da Udruga kontaktira novinare iz "POTROŠAČKOG KODA",toga san se sitila jutros pa ramislite,meni se ne čini ludo.

A sta se palite na Auto kucu.:hihi:hihi:hihi:hihi:hihi
Sta su oni krivi? Pa kriza je i covik trazi potecjalne kupce u nama .:mad:
Tribamo se zestit na onoga ko mu je proda ili ustupija podatke.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Oni su lipo dosli do adresa (NELEGALNO)i poslali vam ponude za kupnju auta.
Sad je na vama da odlucite ocete li ili necete.:o:o:o:o
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

ma ti terenci,sta ste ljudi popizdili za njima,nesigurniji su od manjih(normalnih)auta,(kd se zabijes sa njin,veca masa,veca steta)smetaju na cesti,leze ka rode,bice i trose ajme a gume velike iako me ne zanima,parkirat je uvik problem,ima manje mista unutra nego u astri karavan,i to staroj,ovo je neka jebena psihoza,kad kupis novo auto gubis 30% isti momenat,a toliko lipih polovnih za nista

auti sluzi tocka A-tockaB,mores nac komodno i dobro za puno manje bacanja para koje se svi tuzimo da tesko zaradjujemo,mladi su jos uvjek uvjeeni da nazovi dobro auto znaci dobar sex life,zalosno

ima tu nesto sto kokolo govori istina, ali ja bi se prije volio sudarit u jednom terencu ili recimo u jednoj bestiji od auta nego u astri karavanu. Nedo bog se sudarit,ali svakakvih hahara na putu, tako da je moj glas vazda za terence. mogu i polovni

zmaju.morski,ja vidija par terenaca,bolje bi prosa da si bija u smartu,astra i golf direkt,astra 96 i golf 3,vozac golfa poginija,astra nije osteceno mjesto vozaca

sonny,otvori novu temu,skupio se dio UPH da proslavi Barkariolov prolaz ispita u pon. popodne-vecer u baletnoj skoli u kastel kambelovcu

Back