U predhodnim postovima vodila se polemika tko trguje s podatcima pomoraca, a vidim bez uspjeha tko je diler.
Zato u slucaju promotivnih materijala koje salje jedna banka nepobitno je da je doslo iz registra pomoraca koji posjeduje SPH, a ustupio je na uvid i koristenje banci.
Imali vas jos koji ste dobili promotivne materijale banke u koverti sa logom SPH ili sam ja osamljeni strijelac.
Nisam clan SPH a bio sam jer mi je bivsa firma imala kolektivni ugovor sa ITF.
Pa znam par ljudi koji su se javili da im je doslo nesto takvo ili slicno. vecina ih je bila jako ljuta zbog toga sta vec odavna nisu ( kako oni kazu ) clanovi SPH.U predhodnim postovima vodila se polemika tko trguje s podatcima pomoraca, a vidim bez uspjeha tko je diler.
Zato u slucaju promotivnih materijala koje salje jedna banka nepobitno je da je doslo iz registra pomoraca koji posjeduje SPH, a ustupio je na uvid i koristenje banci.
Imali vas jos koji ste dobili promotivne materijale banke u koverti sa logom SPH ili sam ja osamljeni strijelac.
Nisam clan SPH a bio sam jer mi je bivsa firma imala kolektivni ugovor sa ITF.
... ako ima jos pomoraca bilo bi dobro da tu napise svoje iskustvo ili da li je dobilo istu takvu posiljku
Pa znam par ljudi koji su se javili da im je doslo nesto takvo ili slicno. vecina ih je bila jako ljuta zbog toga sta vec odavna nisu ( kako oni kazu ) clanovi SPH.
ako ima jos pomoraca bilo bi dobro da tu napise svoje iskustvo ili da li je dobilo istu takvu posiljku
mislim da se ovo moglo napisati i bez ovog "kako oni kazu"..............
Podatke vam dilaju agencije za ukrcaj pomoraca.
ako znas 100% to sta si napisao. Molim te posalji na pm koje to agencije pa cemo i mi kao uph ''kupiti'' adrese ( samo mail ako triba) svih pomoraca pa da im posaljemo svoj plan i program da se jos vise cuje za uph.![]()
Netribas se ti reklamirati cut ce se sve, samo nastavi sa dobrim radom i ljudi ce te hvaliti a to ti je najbolja, kako se ono ka?že po rvatskia da , promid?žba. Evo meni nisi posla mail pa sam upoznat sa tvojim radom, a i pohvalija sam te mojoj ekipi. Ima nas fala Bogu. Malo smo lini
ali te podrzavamo
![]()
A ko je ono gradonačelnik Ka??tela (svih sedam)???
Postavi pitanje na gradskom vijeću hahaha
Jerbo kako se ono u Ka??tilima ka?že "Vi??e veslača manje pu??ača"
A moj Adrijane, al te nikad nije zvala neka agencija sa kojom nisi ima nikakvog kontakta?? Zove te tip na tvoj mobitel i nudi ti ukrcaj za prvog makine iz vedra neba a ti u cudu odakle tom liku tvoj broj i kako on zna sto si na brodu!? Netriba nabrajati sve ti je to ista pasta, jos od dana barba Frane Miskovica i njegovog kompanjona promuklog Joska zvanog Berket , pa Lahora i ostale sljedbe.
Zivija ti meni
Netribas se ti reklamirati cut ce se sve, samo nastavi sa dobrim radom i ljudi ce te hvaliti a to ti je najbolja, kako se ono ka?že po rvatskia da , promid?žba. Evo meni nisi posla mail pa sam upoznat sa tvojim radom, a i pohvalija sam te mojoj ekipi. Ima nas fala Bogu. Malo smo lini
ali te podrzavamo
![]()
AKo znas 100% to sta si napisao. MOlim te posalji na PM koje to agencije pa cemo i mi kao UPH ''kupiti'' adrese ( samo mail ako triba) svih pomoraca pa da im posaljemo svoj plan i program da se jos vise cuje za UPH.![]()

azari cu se tek naklonit do poda tek kad bude uzimala juniore, one bez ikakvog iskustva jer to je jedini put koji je ispravan...

U potpunosti se slazem s ovim gore napisanim. Moram napomenut (mislim da ima i na forumu user-a koji je bio zaposlen/i) da je Azara ukrcala 4 AB-a, 2 bez iskustva na offshoreu (garantirali firmi da im da sansu i uspili) na AHTS brod i to po pricama tih pomoraca je bilo stvarno vrhunsi sta se tice uvjeta.