Trgovanje podatcima pomoraca

@ Frankie
Lako za Tomica nego za onu gamad koju je podmazao da bi dosao do nasih podataka. Ako su ti podatci dostupni Tomicu ko zna kome su jos? Onaj koji je primio lovu za podatke vjerovatno pizdi u stilu "sto ta hrpa frustriranih srednjoskolaca hoce". Ja mislim da to bas ne bi trebalo pustit da prodje liso. To bi nam mogao bit jos jedan argument u prepucavanju s onom hrpom lezilebovica u ZG. Ne bi bilo zgorega prikupit podatke o tome koliko je ljudi dobilo te ponude pa onda to proslijediti nadleznim sluzbama. :mad:

Kad sam se vratia sa prosvjeda u Rijeku, i mene je dočekala ponuda,iako nisam u sistemu,a ne ukrcavam se ni preko naših agencija.Znači jedino preostaju banke,ili ministarstvo financija,jer oni imaju OIB,u kojem su svi podatci.Mislim da je najvjerovatnije to ministarstvo,inače bi Tomić morao obići sve hrvatske banke.Znači Ministarstvo financija naš neprijatelj NO.1,najprije porezi,a sad i ovo.

ma u qrac i vi i bmw pa pari da sam budala kupit auto koje svi voze.Ima li neko onda sta nije uzeja tog BMW-a . Ma kupit cu golfa GTI-a to mi je oduvik bilo drago auto za zajebanciju.
Stvarno mi je BMW izasa na nos vise.

Nemojte prostiv BMW-a to je fin auto, premda je meni Mercedes u srcu nije moje da pljujem po njemu jer je ipak kvaliteta...a poslije ovo dvoje definitivno V.A.G. (VW , Audi, Seat...)

od svih auto kuca bas BMW mora poslati ponude,auto koje sve kutije i kriminalci u gradu voze i onda da kupim BMW-a. nikad! ja iskreno nebi ima nista protiv da mi VOLVO posalje ponudu..nebi se puno mislija... :) asti sta san skroman

zmaju,jesi ikad razmislja o opelu,savrsena auta za malo para,bolja od golfa sigurno,jedino ovi 16 16 ne radi ispod 3500,ako to mos podnit,gustaj,btw,skida 316 ka iz neke stvari,problem je samo za vas mlade ako nemate iskustva,kako ga drzat stalno priko 3500

Samo vi pi??ite ??to bi ?željeli ,??uki čita ,dileri auto kuća trljaju ruke jer pala je prodaja auta 47% evo na adrese sti?žu ponude raznih modela .Zna se da pomorci nisu cicije ,vole lijepe stvari a i skupe:kafa

Sada će početi stizati ponude za plovila:rolleyes:

btw,ako ste strojari

Pa ja nisam strojar i vozim unića već 23 god -turbo d. izvan serije koja je napravljena samo 500 kom,ne vjeruju da je toliko star a tako dobro izgleda -(kao gazdarica)

Nedam ga to je moja dota i ostaje do kraja moj,maneken neka mijenja ,barem aute,bolje to nego ?ženu-e:mad:

kokolo o ukusima se ne raspravlja.moji u familiji voze samo volva cili zivot tako i ja a ja za 5000 eurica nemogu uzet auto koje mi zadovoljava moje potrebe kad dođen doma...a o opelu i ne razmisljan,jbg zvuci razmazeno ali za cijenu novoga opela uzmen polovno 2-3 god staro al zato 2 klase iznad...ali ovo nije forum o autima... :)

Pa ja nisam strojar i vozim unića već 23 god -turbo d. izvan serije koja je napravljena samo 500 kom,ne vjeruju da je toliko star a tako dobro izgleda -(kao gazdarica)

Ja san 12 godina vozila unića, nikad me nije nigdere pustil,i sad mi ?žal kad ga se sjetin,a?? smo ga prodali kad smo zimali novi auto(pred 6 let),jo?? smo na 1 autu,a strojar ima motor.:o
E kad polo?ži kćer za godinu dana onda će trebat jo?? jedan auto, i opet će bit kakov uno ili punto.A dečka neka najde ki će na benzinskoj delat, a?? će rabit puno soldi za gorivo.:p

Ja san 12 godina vozila unića, nikad me nije nigdere pustil,i sad mi ?žal kad ga se sjetin,a?? smo ga prodali kad smo zimali novi auto(pred 6 let),jo?? smo na 1 autu,a strojar ima motor.:o
E kad polo?ži kćer za godinu dana onda će trebat jo?? jedan auto, i opet će bit kakov uno ili punto.A dečka neka najde ki će na benzinskoj delat, a?? će rabit puno soldi za gorivo.:p

Ja sam moga prodala pa opet otkupila ,kad je čovjek vidio da plaćem kod prodaje ,vratio mi ga :D

Ovako ide prica oko tih podataka.Dosla je Dr. Ivi rata za Vladin BMW ( onaj blindirani ) a buduci da nema lovice na racunu Suki ( ministar financija op.a. ) prodao podatke Tomicu i sve stima:hihi:hihi:hihi

Evo,i meni dosla ponuda za BMW.
Dao sam naputak da se sacuva dok dodjem doma.Imam jednu jako sporku ideju sto s njom ucinit.:hihi

EVALA!
nova san na ovon forumu i tila san Vas samo obavjestit da san poslala mail bmw-ovon zastupniku u zagreb zbog ovog maltretiranja ponudama...ma lako za ponude,nego mi se gadi i straši me trgovanje podacima.

Dobar dan,

Imam jednu novu temu za otvoriti ali ne znam kako.Ukratko vecina ili svi pomorci u Splitu su dobili od auto kuce Tomic d.o.o. "posebnu ponudu" samo za pomorce pri kupnji bmw-a.Sta mene zabrinjava je to da se pocelo trgovati informacijama privatne prirode od strane lucke kapetanije ili porezne uprave.Proslu godinu su pokupili osobne podatke s ovim izmjenama zakona i sad svako izgleda ima uvid u nase podatke pa vjerujem i u place ukoliko te informacije dolaze od porezne uprave.Molim vas pomoc pri otvaranju nove teme da vidimo koliko nas ima s istim problemom i koje legalne poteze mozemo povuci.Rado cu dati potrebne papire ukoliko budu potrebni.
Zivili

Ja sam isto dobio tu ponudi i odmah sam poludio jer to znaci da svatko moze doci do nasih podataka. Ja koliko znam nitko iz familije nije davao moje podatke.Ja sam isto da se to rijesi jednom zauvijek.

Back