Trgovanje podatcima pomoraca

ja sam dobio mail iz kragujevca,ponudu za novi punto bit če da to ide prema primanjima :uzdravlje

I meni je mu?ž dobio ponudu.Kazu da su nudili prema plaćama, ovi s manjim plaćama dobili su ponudu za ove jeftinije modele BMW 3,5...a ovi s boljim plaćama za ove bjesnije.

ne jer je doslo bas sad kad je ekipa po kapetanijama i poreznoj dala papire.

Ja se spremam na kadeturu pa mi je stiglo, znači imaju i agencije svoje prstiće tu! :mad:

I meni je mu?ž dobio ponudu.Kazu da su nudili prema plaćama, ovi s manjim plaćama dobili su ponudu za ove jeftinije modele BMW 3,5...a ovi s boljim plaćama za ove bjesnije.

Nebi se ba?? slo?žio, nisam ni u sustavu poreza niti sam registrirani pomorac a ponuda mi se kreće od BMW serije 1 do najexkluzivnijeg X6

gonzo ti si gori od mene,meni bar ovi iz zastave nude novi punto sa kukom i niskoprofilnim tigar gumama za 4999,99 €

uf evo napokon post No.450

Na?žalost (jo???!) nemam va??a iskustva. Meni banka ni minus neće poveća, ali eto, nadam;) se da hoće jednog dana.

Al ??to se tiče JAVNIH osobnih podataka, mo?žda su u pitanju upravo i same banke. Radio - vidio - čuo - sva??ta od tih njihovih slu?žbenika upravo na račun pomoraca, a pogotovo kada bi ljudi do??li podignut malo, gle čuda, "svog" novca. Kao da vama netko daje mukte plaću. A tako se lijepo smje??kaju za svojim kompjuterićima:D:D:D. Sramota! Dodje ti da repetira??...

U vrlo dobroj su vezi s auto kućama; kad ide?? kupit auto na leasing iliti PUSHING onda nema problema bez obzira na cijenu, osnovicu, jamce... E a kad ti o glavu triba iljada-dvi eura onako za potro??it onda - nema:udriglavom!

Pozdrav ljudi!

Tsk tsk sramota. Ako je stvarno tako onda bi trebalo vidjeti ??to se s pravne strane (ako se i??ta i mo?že) napraviti. Bagra.:mad:

Triba lipo nazvat onoga Tzv gospodina dogovorit sastanak za probat auto i onda ga malo proispitat... nista ekstremno...

Ja sam to isto dobio,ali na staru adresu na kojoj nisam evo skoro dvi godine...a auto kuca bmw iz Splita,hm cudno ali neko trguje podacima....

Evo,ti si dobar primjer.Kad bi se moga sitit(a i provjerit mozes vrlo lako),koja ti je adresa na banci,kapetaniji,poreznoj i mirovinskom,barem bi se moglo neke eliminirat.
Nisam iz St i nisam dobija nista,ali mislimm da to nisu banke ni porezna(primjer momka,kadeta koji je dobija ponudu).

Vjerovatno neki pametnjaković iz agencija na svoju ruku... A može cila agencija najebat radi toga, a ne virujen da to neka radi svjesno, kolika tu lova može bit??? Ma tragedija...

JA san nazva covika koji mi je pisao u pismu kao da mi je kontakt osoba i pitao ga kako to da on meni salje? On kaze da su dobili spisak s 14000 pomoraca.

Eto iz prve ruke a ko je dao nije mi rekao

JA san nazva covika koji mi je pisao u pismu kao da mi je kontakt osoba i pitao ga kako to da on meni salje? On kaze da su dobili spisak s 14000 pomoraca.

Eto iz prve ruke a ko je dao nije mi rekao

neka ih se uhvati 100 na baketinu od ovih 14000 eto ti računice........

neka ih se uhvati 100 na baketinu od ovih 14000 eto ti računice........

pa nije nu?žno baketina... Nije problem u tome da oni pomorcima nude pogodnosti, nego ??ta su na nezakonit način do??li do podataka. ja nikome nisan da svoje podatke da ih ovaj dili auto kućama... Dakle da za pogodnosti pomorcima(manje kamate, povoljniji krediti - jebi ga neko oće BMW), al mogli su do podataka doć na legitiman način, da im se jave ljudi sami, a da izreklamiraju da daju pogodnosti pomorcima... Mislim da bi ih to jeftinije do??lo nego ove mutenzije... Jo?? ako se netko zainati...

pa nije nu?žno baketina... Nije problem u tome da oni pomorcima nude pogodnosti, nego ??ta su na nezakonit način do??li do podataka. ja nikome nisan da svoje podatke da ih ovaj dili auto kućama... Dakle da za pogodnosti pomorcima(manje kamate, povoljniji krediti - jebi ga neko oće BMW), al mogli su do podataka doć na legitiman način, da im se jave ljudi sami, a da izreklamiraju da daju pogodnosti pomorcima... Mislim da bi ih to jeftinije do??lo nego ove mutenzije... Jo?? ako se netko zainati...

ma baketina je kao i sve drugo eto se na??li oni bri?žni pa če ne??to specijalno spustit cijene za pomorce ,nego znaju da je kriza i slaba prodaja pa se slu?že svim mogučim sredstvima ne bi li utrapili koji komad, a i sistem im je prika nizak.....

Po tome bih bija vrlo slobodan zakljucit:Banke nisu-niko te ne pita zanimanje kad otvaras racun(po doznakama se moze samo nakadjat),a i racune imamo po raznoraznim bankama pa bi ti veza za podatke mora bit sam Rohatinski.
Agencije nisu-bilo bi pravo umjece skupit podatke od svih,posvim agencijama,a i masu ljudi nikad nije krocilo nogom u neku agenciju.
Takav broj pomoraca(podatak) se moze dobit samo is samog sustava evidentiranja pomoraca :Porezna-ministarstvo,tj kapetanije-mirovinsko.
Tu bih iskljucija kapetanije(barem direktno nisu odgovorne) jer sve one salju nase podatke na dva mista, u poreznu i na socijalno(tj,mislim, da socijalno prosljedjuje poreznoj).:udriglavom:udriglavom:udriglavom
Nekome bi stvarno tribalo hebat sve po spisku i nebi tribalo olako prijeci preko ovoga.

@ Mladeno

Ma slažem se... A jebi ga to ti se zove biznis. pokušavaju plivat svi, pa tako i oni... A mi smo odjednom "voljeni" u ovoj državi, a prije 7-8 godina nisi moga dobit kredu ni u jednoj banci ako nisi baren admiral...

Ja ću ga kupit ako eventualno daju ženi jednoga mukte... Inače truba...

Znam da se spominjalo (nekad) da HZZO, tj. pojedinci naravno, ne HZZO kao HZZO, trguje podacima pacijenata, možda im se sad omililo i ovo s pomorcima. Ma jebem im mamu svima...

Back