Trgovanje podatcima pomoraca

Ja obično već 3-4 god. za redom dobijem ponudu nekoliko drugih osiguravateljskih kuća baš pred istek registracije uz puno bolje uvijete ako prijeđem kod njih . Kad sam se malo interesirala odakle im podaci veza su tehnički pregled- Mup saobračajna-osiguravatelj.
Ovo sa ponudama za auto kuća bit će dogovor banaka i auto kuća ,koja ima svoju prateću banku.Kad smo kupovali auto uvijete za kredit raćunali su po favoriziranoj banci te kuće ,no kad smo rekli da će se plačati sa druge povoljnije banke i kad smo došli po auto dobili smo i 3500kn natrag radi različitih kamatnih stopa.Normalno uz sve potrbno dobili su i 2g primanja tako da se zna tko je tko po primanjima Živjele auto kuće i banke!

i ja mislim da su agencije otvorile karte (dale nase podatke)
a tomic iskoristio situaciju kad se ne prodavaju BMW-i niti u fizulicevim butigama

JA san nazva covika koji mi je pisao u pismu kao da mi je kontakt osoba i pitao ga kako to da on meni salje? On kaze da su dobili spisak s 14000 pomoraca.

Eto iz prve ruke a ko je dao nije mi rekao

Pa nas to i zanima sta on nije rekao: Ko im je dao?
Spisak 14000 pomoraca a cini mi se da nas je toliko u sistemu sada.
Evo novoga zadatka za UPH

@barcelona24
Daj imas li jos koji zadatak za zadat jer mi planiramo rijesit svaki problem u Hrvata pa da odma napravimo listu prioriteta i plan napada.Tvoj zahtjev je trenutno pod obradom istraznog tima UPH.Tako da ne mislis da spavamo. Reci mi ako si ti vec nesto poduzeja da ne radimo dupli posal.

Last edited:
@barcelona24
Daj imas li jos koji zadatak za zadat jer mi planiramo rijesit svaki problem u Hrvata pa da odma napravimo listu prioriteta i plan napada.Tvoj zahtjev je trenutno pod obradom istraznog tima UPH.Tako da ne mislis da spavamo. Reci mi ako si ti vec nesto poduzeja da ne radimo dupli posal.

preskoci ovaj thread ako te ne zanima
:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Pa kazem ti da me jako zanima sta si ti poduzeja do sad da ne radimo isti posal. Meni je isto doslo.Sad mi kaze zena da su je zvali i da su jos kalali cijenu. Ali to nije poanta,poanta je da neko dila povjerljive informacije,a za to se gubi posal.Siti se samo Ankice Lepej.

I ja san za Spuzvastoga dobila to od BMW-a i bas pise da mu je neki V.B.
prodajni savjetnik.Ujutro ga zoven i pociman istragu:mad::mad:

Ja mislin da oni iz BMW-a nisu fer!!!A di je meni ponuda!!!Bit će da nisan dobro ispunija poreznu prijavu za 2008!

@Baader

Dobro OK, al nije da te netko može natirat u BMW-a... Ja osobno kupujen samo Japance, može mi BWM poslat 450 ponuda za BMW... A i prije bi Audia, nego BMW-a...Pa čak i Mejcedesa....

@Turist i Kolega
Pa kazem ti oni su spustili 20 iljada od kada sam u Brazilu(16 dana),a vec je bilo extra povoljno.Sad kako ja dolazim doma tek za 12 dana mozda spuste na okruglo 200 i onda se necu sekunde mislit. I to auto mogu dat za Udrugu kad kokolo ide okolo na sluzbeni put.
Ma BMW je zakon i svakome bi ga priporucija.Pogotovo ovaj model koji je meni ponudjen

evo i ja se mislim da kupim blindirani,toliko zaradujem da se bojim u ovoj krizi da me ko ne ubije

Back