Filipinci ce ici na starije brodove a šta se tice para može se zaraditi do 2600 euraAko Su sad filipinci,onda se nemoze zaradit #2000eura ��
Taman isto idem pisat!U svakom slucaju lose i zalosno ako dolaze filipi, jednom kad krenu doc ce na sve brodove,kad tad....
Zar nije pokojni gazda Topic, u testamentu ostavio da uvijek mora biti 7 broda i da na njima mogu plovit samo hrvati?
Plovio sam tamo, i zaista mi je zao ako je to tako kako se prica....mislio sam da je to posljednji bastion, nesto di nikad nece doc nitko drugi osim nas.....��
Koliko znam, s OT na kraju oko 4000€Poz kolege mozete mi reci koliko tamo ima sada 3 off palube. Hvala unaprijed
Sent from my D6603 using Tapatalk
A e...2 oficira, meho, mazac i cistac, struje nema Dosta je nezgodno kad si svaki drugi dan dezuran, a da ne govorim duge manovre ili neke vanredne stvari.
A cipele su po meni lose, sto kila ima u njima. Dobijes ih u Trstu pa ih moras vuc sa sobom na brod.
Sve u svemu kolega iz mog iskustva najvise ti ovisi kakva ti je ekipa na brodu. Malo vas ima i posla dosta, tako da moraju svi bit barem normalni....
Svake srice....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk