TOPIC plovidba

Ma ko je pokleko sto vam je ljudi ako mozes gdje kao mornar zaraditi 2000eura idi ne pisite gluposti po postovima
Topic ima place di niko nema

Poslano sa mog SM-G350 koristeći Tapatalk

U svakom slucaju lose i zalosno ako dolaze filipi, jednom kad krenu doc ce na sve brodove,kad tad....
Zar nije pokojni gazda Topic, u testamentu ostavio da uvijek mora biti 7 broda i da na njima mogu plovit samo hrvati?
Plovio sam tamo, i zaista mi je zao ako je to tako kako se prica....mislio sam da je to posljednji bastion, nesto di nikad nece doc nitko drugi osim nas.....��

U svakom slucaju lose i zalosno ako dolaze filipi, jednom kad krenu doc ce na sve brodove,kad tad....
Zar nije pokojni gazda Topic, u testamentu ostavio da uvijek mora biti 7 broda i da na njima mogu plovit samo hrvati?
Plovio sam tamo, i zaista mi je zao ako je to tako kako se prica....mislio sam da je to posljednji bastion, nesto di nikad nece doc nitko drugi osim nas.....��
Taman isto idem pisat!
Ocito su nasli rupu u testamentu, ili su osnovali fiktivnu Topic2 firmu dje buranija moze navegat. Tko zna...

Mislim da stari Topic nije imao svoje dice,i tako je firma prosla u ruke nekim daljnjim rodjacima, svicarcima,koji nisu nimalo hrvati, a ta dva brata su nekakvi bussiness mesetari....tako da je ovo s filipima bilo tesko za ocekivat na topicu unazad 20,30 godina, ali danas sa ovakvom globalizacijom i advokatima za sve i svasta, moralo je negdje puknut u testamentu. ��

A dva su ti oficira u makinji, cif i ti. Znaci sve ti ovisi kakav ti je cif, a u pravilu radit ces vise manje sve. Odgovornost su ti pomocni motori, kaldaja, lifeboati... struju isto radis, ove manje stvari... to je to koliko se ja sicam.... sondavanje goriva, balastiranje sta se tice makinje...dosta toga...

Ako te sta zanima jos pitaj, ja san otisa od tamo ima god dana al sumnjam da se nesto prominilo...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Cekaj samo dva oficira u makinji.
Jel to po gvardiji ?
Znaci nema ni struje.
Jel se sicas kakva je radna roba,postole me zanimaju iskljucivo(skveranke ili neke modernijeg tipa).
Hvala i pozdrav.

A e...2 oficira, meho, mazac i cistac, struje nema Dosta je nezgodno kad si svaki drugi dan dezuran, a da ne govorim duge manovre ili neke vanredne stvari.

A cipele su po meni lose, sto kila ima u njima. Dobijes ih u Trstu pa ih moras vuc sa sobom na brod.

Sve u svemu kolega iz mog iskustva najvise ti ovisi kakva ti je ekipa na brodu. Malo vas ima i posla dosta, tako da moraju svi bit barem normalni....

Svake srice....

• Like
Reactions: Ico
A e...2 oficira, meho, mazac i cistac, struje nema Dosta je nezgodno kad si svaki drugi dan dezuran, a da ne govorim duge manovre ili neke vanredne stvari.

A cipele su po meni lose, sto kila ima u njima. Dobijes ih u Trstu pa ih moras vuc sa sobom na brod.

Sve u svemu kolega iz mog iskustva najvise ti ovisi kakva ti je ekipa na brodu. Malo vas ima i posla dosta, tako da moraju svi bit barem normalni....

Svake srice....

Jel si bia na intervju u Trst?
Zanima me sta se tamo pita i kako to ide.
Jeli placa uredna tj kako sida na racun .
Hvala i pozdrav

Back