Da li netko može napisat kolika je plaća za prvog kuhara te dužina ugovora?
Zahvaljujem
Evo ovako placa za 1 kuhara je 2600 eura + svaki mjesec imas dodatnih 288 eura koje ti se isplacuju kad ides doma a ugovori su 4 ili 6 mjeseci mozes birat
Kolega,ali imas kakvu vezu za upasti na Topica?Ja sam poslao CV prije 20 dana ali su mi odgovorili da imaju dovoljno posade a i za doc kod njih tribas imati preporuku i to od nekoga ko navigaje kod njih.
U uredu bas negovore tako, zvao iskusni kuhar uz preporuku i kazu nista.Evo malo novosti na Topicu trenutno im treba dosta prvih kuhara i prvih makine jer im izlaze 2 broda u 7 mjesecu i jos 3 pocetkom 2016 godine.
i ja sam prije 2 miseca posla papire uz preporuku ...odgovorili odma da san stavljen na listu, ali da isto tako tražin i dalje po drugim kompanijama i da ih obavjestim ako nađem negdi drugo
S obzirom na nasu stalnu potrebu za novim kadrom, uvrstit cemo Vas na listu kandidata za moguci ukrcaj te ukoliko netko od nashi stalnih pomoraca odustane od ukrcaja, Vi cete biti pravovremeno obavijesteni. ... jel ima koja dobra dusa za preporuku.... necu zajebati majke mi!!!
Poslano s GT-I9300 putem Pomorac.net
Evo kolege da i ja dam jedan komentar
Cekam ukrcaj na topica za mornara.
Rekli su mi placu od 2tisuce plus overtime plus ciscenje stiva
Eto za sad toliko od mene