TOPIC plovidba

Topic

Topic

Evo ovako placa za 1 kuhara je 2600 eura + svaki mjesec imas dodatnih 288 eura koje ti se isplacuju kad ides doma a ugovori su 4 ili 6 mjeseci mozes birat

Kolega,ali imas kakvu vezu za upasti na Topica?Ja sam poslao CV prije 20 dana ali su mi odgovorili da imaju dovoljno posade a i za doc kod njih tribas imati preporuku i to od nekoga ko navigaje kod njih.

Kolega,ali imas kakvu vezu za upasti na Topica?Ja sam poslao CV prije 20 dana ali su mi odgovorili da imaju dovoljno posade a i za doc kod njih tribas imati preporuku i to od nekoga ko navigaje kod njih.

mogu ja pitat kad dodem doma ja tamo navegam

Mene su kontaktirali bez preporuke za moguce misto, pa evo vec 2 ipo miseca nista od toga, kazu nema novosti :)

Evo malo novosti na Topicu trenutno im treba dosta prvih kuhara i prvih makine jer im izlaze 2 broda u 7 mjesecu i jos 3 pocetkom 2016 godine.
U uredu bas negovore tako, zvao iskusni kuhar uz preporuku i kazu nista.
Mozda mu je veza slaba ili stvarno imaju kuhara, a ko ce ih znat

Pozdrav kolege;) evo sam si i ja uspija naci neku preporuku za Topića .Posla sam im papire i za dva dana su mi odgovorili da ce me staviti na listu.Sad duboko se nadam skorom pozivu....:uzdravlje

i ja sam prije 2 miseca posla papire uz preporuku ...odgovorili odma da san stavljen na listu, ali da isto tako tražin i dalje po drugim kompanijama i da ih obavjestim ako nađem negdi drugo

i ja sam prije 2 miseca posla papire uz preporuku ...odgovorili odma da san stavljen na listu, ali da isto tako tražin i dalje po drugim kompanijama i da ih obavjestim ako nađem negdi drugo

Znači kolega Pepo poslali su nam identičan mail.Meni je moja veza kad sam mu reka koji sam mail dobija reka da ce me zvati.Također jednom mom kolegi su isti takav mail poslali i zvali su ga za neki misec ipo dana........

Pozdrav svima :) Kako sam navodno na listi cekanja svako malo kontaktiram Italiju i neki dan mi padne na pamet gospodin Gojko iz Zadra tako da iman informacije iz dvije ruke.Kompanija dobiva još dvi novogradnje pocetkom sedmog miseca tako da im triba dosta oficira pa eto ljudi pokušajte......:D

Kako je na Topica asistentima stroja i jel ko zna dali ima V.d.3 eng?
Vidia san da su in izasla dva nova broda(fiora topic i alberto topic).
pozdrav;)

S obzirom na nasu stalnu potrebu za novim kadrom, uvrstit cemo Vas na listu kandidata za moguci ukrcaj te ukoliko netko od nashi stalnih pomoraca odustane od ukrcaja, Vi cete biti pravovremeno obavijesteni. ... jel ima koja dobra dusa za preporuku.... necu zajebati majke mi!!!

Poslano s GT-I9300 putem Pomorac.net

S obzirom na nasu stalnu potrebu za novim kadrom, uvrstit cemo Vas na listu kandidata za moguci ukrcaj te ukoliko netko od nashi stalnih pomoraca odustane od ukrcaja, Vi cete biti pravovremeno obavijesteni. ... jel ima koja dobra dusa za preporuku.... necu zajebati majke mi!!!

Poslano s GT-I9300 putem Pomorac.net

Identican mail sam i ja dobia i zvali me na dan kad sam potpisa novi ugovor u svojoj firmi.Dogovrili smo se da se cujemo pocetkom 12 miseca pa sad bumo videliiiii......

Drage kolege, može li itko napravit update, posebno ako neko ima iskustva kao asistent stroja.

Hvala unaprijed

Pozdrav kolega...Izasli su Fiora i Alberto tamo negdi pocetkom 7mj. Navodno idu jos 2 dogodine.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Puno ti hvala na informaciji mene su zvali na dan kad sam potpisa ugovor na svojoj sadašnjoj firmi dogovrili smo se da se cujemo krajem 11 miseca.......Sad me malo muka da ne padne sve u vodu

Evo kolege da i ja dam jedan komentar
Cekam ukrcaj na topica za mornara.
Rekli su mi placu od 2tisuce plus overtime plus ciscenje stiva
Eto za sad toliko od mene

Back