Tidewater

dobar dan,

Prvo bih molio oprostenje sto se nisam u prijasnjim postovima predstavio. Evo ukratko jos uvijek na Royala kao 1st officer zadnjih 4 godine i za 2 dana doma. pokusavam se maknut s cruizera jer vidim da nije za mene bar ne vise i inace sam iz Bakra. od silnih aplikacija za offshore na netu evo danas se javili s tidewatera da im treba ljudi za pozicije DP Ch.Off, 1st officer, 2nd Officer i tako isto bez Dp-a. S tim da su me pitali za daily expectation i availability, pa bih volio iskoristit ovu priliku i pitat ako netko ima info o placama i ugovorima. Hvala unaprijed

IMan prijatelja koji je tamo barba i mislim da radi 2 on 2 off i ima 12000 dolara samo na brodu koliko znam pa eto pa se ti sad ravnaj. On je priko Kozulica tamo :uzdravlje

Tdw

Tdw

E Igore dobar dan,
Ovako prvo nece ti ponudit neku boli glava placu,to da se odmah razumijemo posto nemas iskustva nikakvog,ugovor na pocetku 3-1.5,a ako ti daju Angolu,Malongo recimo,onda ces vidit sta znaci jad i bijeda i odnos prema ljudima koji nije vrijedan spomena.E i ja sam tamo otuko 5 godina...:udriglavom

dobar dan,

Prvo bih molio oprostenje sto se nisam u prijasnjim postovima predstavio. Evo ukratko jos uvijek na Royala kao 1st officer zadnjih 4 godine i za 2 dana doma. pokusavam se maknut s cruizera jer vidim da nije za mene bar ne vise i inace sam iz Bakra. od silnih aplikacija za offshore na netu evo danas se javili s tidewatera da im treba ljudi za pozicije DP Ch.Off, 1st officer, 2nd Officer i tako isto bez Dp-a. S tim da su me pitali za daily expectation i availability, pa bih volio iskoristit ovu priliku i pitat ako netko ima info o placama i ugovorima. Hvala unaprijed

tidewater - traze mastera

tidewater - traze mastera

Evo ja sam im poslao aplikaciju na njihovoj web stranici i dobio sam ovaj dolje odgovor ;

Re: -nautica- has filled out a Job Form (Thank you for your interest in Tidewater. Currently, we are only accepting applications for Masters 500/1600 Tons. Please contact us again in 90 days to find out if we are accepting applications for any other positions. If your request is for a Master 500/1600 Tons, an application will be mailed to you.) Amy Patureau

APatureau@tdw.com

izgleda meni da tamo ne mogu bez preporuke

Tidewater

Evo na Tidewater traze barbe

Thank you for your interest in Tidewater. Currently, we are only accepting applications for the following positions:

Masters 500 GRT/3000 ITC Oceans - Must have OSV experience
Masters 1600 GRT/3000 ITC Oceans - Must have OSV experience

Please contact us again in 90 days via our website (Manning Requirements for U.S. Gulf of Mexico & California Operations - Tidewater) to find out if we are sending applications for any other positions.

If you hold one of the licenses mentioned above, your resume will be reviewed and if you have the required experience we will contact you.

Thanks,
Amy Patureau
Tidewater Marine, L.L.C.
USA:D

Evo ja bi treba ic na Tidewater svakog dana ceka se datum ukrcaja iako se sve to malo oduzilo ima 20 dana da san treba ic. Prvo je bilo je bilo pozuri napravi vizu za Brasil ,a sad lagano cekanje i napetost. Ali ne zalin s obziron da mi je prvi brod za 2nd Mate i opcenito u offshoreu vise san nego zahvalan sta sam uspija uletit. Ugovor mi je 90/30 idemo probit led pa sta bude.

Evo ja bi treba ic na Tidewater svakog dana ceka se datum ukrcaja iako se sve to malo oduzilo ima 20 dana da san treba ic. Prvo je bilo je bilo pozuri napravi vizu za Brasil ,a sad lagano cekanje i napetost. Ali ne zalin s obziron da mi je prvi brod za 2nd Mate i opcenito u offshoreu vise san nego zahvalan sta sam uspija uletit. Ugovor mi je 90/30 idemo probit led pa sta bude.

A priko koga si ti ''upa''?

Vjerojatno preko Kozulica, samo on jos nudi ovako sjajne ugovore!
Ali za ulaz u offshore i to se moze progutati, pod uslovom ako je DP brod.
Nadam se da ne ides na neku staru kramu jer ih Pan Marine ima jako puno.

E Shark davno se culi nismo :hihi s zna da kozulic drzi jer su i oko nas u Tanzaniji sve Tide-ovci ali nema nasih na brodima. Znas kako je u
Za upast na DP brod sve ljudi prigrme pa ce tako i ovaj "lihvarski" ugovor ali stas bolje i to nego gladan biti i luci boga molit.

Pisemo se na onom drugom prozorcicu hehe:hihi

P.S
Reka sam RR za bio oil haha lipo sam ga opra. Pricacu ti

Iden preko kozulica oni me krcaju a pomoga mi je jedan dobri covik iz Brodarice koji doli radi u Brazilu za Tidewater.Za upast za mene bez iskustva i koji je zadnjh 7 god proveja na jahtama vise nego ok.Znan za ovi ugovor i lova da je mala a za iskustvo mislin da mi se isplati...Idemo provat pa cemo vidit a koja ce me vrsta broda dopast nadan se DP....???????

Pozdrav

Pozdrav

Pozdrav svima,da li tko zna kakvo je stanje na tidewateru u saudijskoj arabiji,govore da imaju dole 5 brodova,pa me zanima ima li sta nasih i da li se zaista nakon 180 dana dobije armco approval.
Kako ja razmim mnogo je tidewatera ureda a rade ka odvojene firme,pa me zanima da li tko zna šta.
Ja cu imat ovaj 90-45 ugovor,al ne bunim se,kakvo je vrime isa bi i na 120-10 dana.....
Unaprid hvala..............

Pozdrav svima,da li tko zna kakvo je stanje na tidewateru u saudijskoj arabiji,govore da imaju dole 5 brodova,pa me zanima ima li sta nasih i da li se zaista nakon 180 dana dobije armco approval.
Kako ja razmim mnogo je tidewatera ureda a rade ka odvojene firme,pa me zanima da li tko zna šta.
Ja cu imat ovaj 90-45 ugovor,al ne bunim se,kakvo je vrime isa bi i na 120-10 dana.....
Unaprid hvala..............

Ne znan kakvo je stanje u Arabiji ali znan za Brazil da je sranje.Napravija lijecnicki , vizu za Brazil treba ic polovicon 1 miseca ,dosa 2 a i 3 misec.Zoven u Trst kazu mi smo sve ucinili da se ovo nije nikad desilo do sad ,onda opet ceka se Brazil itd .Iz Brazila nikakvog odgovora ka da nemaju internet i da daju neki konkretni odgovor jos sam ima i vezu ali jednostavno neprofesionalni zaj mi je jedino potrosenih para za ljecnicki i vizu ..Tako da se opet vracan svojim jahtama evo krajem miseca putujem za Grcku a sad pusen i na ladno dok mi karta ne bude u ruci...

Nemozes ic radit doli ako nemas aramco approval a za dobit moras imat 2g iskustva doc doli i nakon par dana dolazi rig move master i radi evaluation ako prodjes onda tek mozes preuzet ako padnes ides doma a ovaj ostaj na brodu jer se obicno radi 15 dana handover. vridi za sve firme koje dodju doli radit.
Poz

Nemozes ic radit doli ako nemas aramco approval a za dobit moras imat 2g iskustva doc doli i nakon par dana dolazi rig move master i radi evaluation ako prodjes onda tek mozes preuzet ako padnes ides doma a ovaj ostaj na brodu jer se obicno radi 15 dana handover. vridi za sve firme koje dodju doli radit.
Poz

A sve sam to ja zna,al kako oni kažu,idem za trainer 2nd mata i imam pravo radit doli 180 dana,i onda idem na ispit.
To mi je rečeno od crew manager sa tidewatera,sad cemo vidit sta ce bit..
Svejedno hvala!!!

PoÅ¡tovane kolege, evo da malo osvježimo temu sa par novih slika, poÅ¡to sam se ukrcao na brod i odma me tokalo radit oko njih. Platforma ZAGREB I joÅ¡ uvijek se nalazi 5 NM s južne strane otoka Å olte i u najmu je za Francuski TOTAL i joÅ¡ se priprema za put u Libiju. Å ta se tiće onoga LEONARDA TIDE bio je vezan u Trogirskom Å¡kveru viÅ¡e od desetak dana jer navodno nema dozvolu za radit u Hrvatskim vodama. Fotografija-0061.jpgFotografija-0059.jpgFotografija-0062.jpgFotografija-0064.jpg

po mojoj iformaciji u aberdeenu je dosa novi glavni crew manager I navodno da je posla svu bracu sa istoka doma I zaposljava iskljucivo nase ljude,momci koji su potpisali ugovore vise su nego zadovoljni sa placama

po mojoj iformaciji u aberdeenu je dosa novi glavni crew manager I navodno da je posla svu bracu sa istoka doma I zaposljava iskljucivo nase ljude,momci koji su potpisali ugovore vise su nego zadovoljni sa placama

Tako je gospodin se zove Ilija.B i koliko znam nije tu zaposlen permanent nego samo privremeno i zadovoljni su s placama ali koliko sam cuja nisu sa smjenama koje dolaze na tesku muku.

Pozz

Back