Ne misle da smo Indijci nego su skuzili da je takva navala ljudi koji oce upast u offshore da si mogu po principu ponude i potraznje takve ugovore i place dozvolit, bojim se da ce ubrzo skuzit to i druge offshore firme i da ce se place u offshoru izjednacit sa placama u drugim sektorima pomorstva!
Prijatelj se je pred dva mjeseca ukrco na TW u Saudskoj Arabiji za sekonda palube ugovor mu je 3/1 aplaca 70$ na dan samo na brodu, svi znamo da je to skoro pa robovlasnistvo al ako je htio upast u offshore moro je to progutat!
evo konkretno na mojem trenutnom brodu chief mate mi je filipinac a kolega drugi sekondo isto tako,njih dvojica navigaju za upola manje novaca i dvostruko duzi im je ugovor nego hrvatima,i gle cuda li cudnoga brod sasvim uredno funkcionira sa "zutima" na odgovornim pozicijama.nadalje mi "novaci" imamo oko 30-ak posto manju lovu nego hrvati koji su ovdje stigli pred 9 ili 10 godina.pa sad ti skuzi kadrovsku politiku.uostalom nijedan posao na brodu nije kvantna fizika ili projektiranje projektila vec specifican zanat,vjestina,kako god hocete...
nije to od jucer,kuze sve to firme jako jako dobro i nije istina da nam "istocna" radna snaga (sto god to znacilo,gospoda uglavnom tu utrpava sve azijate i ex varshavski pakt) ugrozava nase tesko stecene pozicije vec nam kompanije ruse cijenu rada (da ne spominjemo vec legendarne mafijasko-lihvarske domace nadaleko poznate agencije za posredovanje pri zaposljavanju pomoraca,znamo svi koje su).
ipak koliko vidim top firme u svim sektorima (tankeri,offshore,cruise...) i dalje dobro placaju i ne oslanjaju se na jeftinu radnu snagu,barem ne za sada,a prema mojem skromnom misljenju to je iskljucivo radi "mafije" tih istih ljudi koji su zaposleni po tim firmama,jakih sindikata te drugih vidova udruzivanja.ali,sjetimo se samo gear bulka,nekad je za doci na tu firmu bila teska astronomija,pa je 200-injak nasih glatko izgubilo posao u roku par tjedana. a te price da ce brodovi strunuti,da ce se slabo odrzavati kad dodju zuti,crni,crno-bijeli i sareni mislim da su promasene, brodari danas ionako ne grade brodove kao sto su se gradili nekada da traju preko 40 godina vec ih boli kiki nakon 7-8 godina,posto je brod isplacen nakon 3 a donio im je velik profit nakon 6....
mislim da je racunica tu jasna,a nazalost mi moramo funkcionirati po ustaljenim kapitalistickim pravilima trzista rada,os-nes-banglades-ima-ko-ce-ako-neces-ti,a nakon potpisivanja ugovora nema kajanja.osobno,dva puta sam odbio ukrcaj na taj famozni offshore pod lihvarskim uvjetima,i nije mi krivo radi "propustene prilike".kao sto vec rekoh,nakon 6 godina skole,svih mogucih breveta placenih iz vklastitog dzepa,pun k navigacije,ruzine i valjanja te slusanja tudjih gluposti,nek im mater naviga za kikiriki....