Pozdrav
Da li netko možda ima info koliko sekondo sa dp advanced ima na tdw Aberdeen I nekim osrednjim offshore iskustvom.
Naravno ovisi kako se pogodis I kakvo iskustvo .
Ako ko zna okvirno-naravno. ....Unaprid hvala...
http://www.pomorac.net/forum/predstavite-se/announcements.htmlPozdrav ja sam krenuo u offshore vode ima pola godine kao elektroničar (a zavrsio sam Pomorski fakultet u Splitu smjer "Pomorske elektrotehničke i informatičke tehnologije")zanima me da li znate prima li ijedna offshore company moju struku te da li mi mozete dati TOČNE E-MAIL ADRESE GDJE SE MOGU JAVITI a pogotovo e-mail od gospodina Ilije Bracica!
Unaprijed hvala!!
pozdrav ljudi
mi u Crnoj Gori imamo jednog aenta sto krca na tdw,treba mu platit masno ili bit iy familije ili mu se dobro ulizivat .....
ko je taj...? kako ja za njega ne znam...
Pozdrav,
Ja sam na TDW AL RUSHAID S.ARABIA ugovori su 3 mjeseca na brod a 45 dana doma......na papir naravno.Inace se na brod ne stoji ispod 4 mjeseca i kad istegne ugovor dobro se covjek pomuci da se iskrca, a nerijetko se ljudi samo pokupe i napuste brod.Imao sam chifa ciji je ugovor 2 mjeseca a stojao je skoro 6.........
Nije UK flag..Vanuatu je...crew change je na vrijeme,dan-dva vise manje.. sad je samo jedan brod ostao u nordu,2 su poslana za afriku...
Bia sam Na TDW Arabia...sve znam..napravia sam jedan ugovor i gotovo...zato i pitam ima li kakve razlike sa ovim kracim ugovorima i kad je UK flag,odnosno posada i drugi office drugaciji...
Hvala Bobby na odgovoru.
Samo ne razumim koji je razlog odnosno zasto mi trazi CEC UK ako nije UK flag,ja ga imam al to je uvjet???