Tidewater

Pozdrav
Da li netko možda ima info koliko sekondo sa dp advanced ima na tdw Aberdeen I nekim osrednjim offshore iskustvom.
Naravno ovisi kako se pogodis I kakvo iskustvo .
Ako ko zna okvirno-naravno. ....Unaprid hvala...

Pozdrav
Da li netko možda ima info koliko sekondo sa dp advanced ima na tdw Aberdeen I nekim osrednjim offshore iskustvom.
Naravno ovisi kako se pogodis I kakvo iskustvo .
Ako ko zna okvirno-naravno. ....Unaprid hvala...

u Africi ugovor 60 dana on/off i 180 eura dnevno (samo na brodu naravno)-da se nemucis racunat 5800...:uzdravlje

evo momci ako je neko na tidewateru i nema internet pa se mora čut preko Iridium Crew Calling Card imam novi neiskoriÅ¡teni pin za 45min razgovora.
Ja više nisam na TDW pa tko želi i ako se bude mogla neka je iskoristi.

Crew Calling Pin: 5434421602

čuo sam da su na tidewaterovim brodovima u nordu samo timunjeri,da nema mornara ni nostruma,da li netko zna kolika im je placa ako idu preko bracica odnosno ryana?znam samo da su ugovori permament

pozdrav ljudi

je li zna neko da li je gosp. Bracic aktivan jos uvijek,par puta slao mejl nije odgovarao,mora da mu je puna pipa nas neiskusnih u offshore:confused: da li ima neko da se skoro ukrcao preko njega?mi u Crnoj Gori imamo jednog aenta sto krca na tdw,treba mu platit masno ili bit iy familije ili mu se dobro ulizivat ..... znate li uopste jel krca tdw bez iskustva jos uvijek ili se i kod njih to promijenilo?
hvala unaprijed na odgovorima

Pozdrav ja sam krenuo u offshore vode ima pola godine kao elektroničar (a zavrsio sam Pomorski fakultet u Splitu smjer "Pomorske elektrotehničke i informatičke tehnologije")zanima me da li znate prima li ijedna offshore company moju struku te da li mi mozete dati TOČNE E-MAIL ADRESE GDJE SE MOGU JAVITI a pogotovo e-mail od gospodina Ilije Bracica!
Unaprijed hvala!!
http://www.pomorac.net/forum/predstavite-se/announcements.html

pitanje

pitanje

Pozdrav ekipa,

Znam da ima nasih dosta na Tidewatera,pa mozda neko zna odgovor.
Da li ko mozda radi na Tdw na da je brod UK zastava i kaze kakvi su uvjeti..pitam jer ovo sta mi nude za Uk flag su ok uvjeti i kraci ugovor4-6 tjedana.Sad mene zanima da li je moguce na Tdw imat normalni crew chnage ili je to samo bajka?
Ako ko ima kakve info...volia bi znat...daily rate je vazan,al meni je i smjena isto tako vazna!

Poz

Tdw al rushaid s.arabia

Tdw al rushaid s.arabia

Pozdrav,

Ja sam na TDW AL RUSHAID S.ARABIA ugovori su 3 mjeseca na brod a 45 dana doma......na papir naravno.Inace se na brod ne stoji ispod 4 mjeseca i kad istegne ugovor dobro se covjek pomuci da se iskrca, a nerijetko se ljudi samo pokupe i napuste brod.Imao sam chifa ciji je ugovor 2 mjeseca a stojao je skoro 6.........

ko je taj...? kako ja za njega ne znam...

Pozdrav,

Ja sam na TDW AL RUSHAID S.ARABIA ugovori su 3 mjeseca na brod a 45 dana doma......na papir naravno.Inace se na brod ne stoji ispod 4 mjeseca i kad istegne ugovor dobro se covjek pomuci da se iskrca, a nerijetko se ljudi samo pokupe i napuste brod.Imao sam chifa ciji je ugovor 2 mjeseca a stojao je skoro 6.........

Bia sam Na TDW Arabia...sve znam..napravia sam jedan ugovor i gotovo...zato i pitam ima li kakve razlike sa ovim kracim ugovorima i kad je UK flag,odnosno posada i drugi office drugaciji...

Nije UK flag..Vanuatu je...crew change je na vrijeme,dan-dva vise manje.. sad je samo jedan brod ostao u nordu,2 su poslana za afriku...

Bia sam Na TDW Arabia...sve znam..napravia sam jedan ugovor i gotovo...zato i pitam ima li kakve razlike sa ovim kracim ugovorima i kad je UK flag,odnosno posada i drugi office drugaciji...

Nije UK flag..Vanuatu je...crew change je na vrijeme,dan-dva vise manje.. sad je samo jedan brod ostao u nordu,2 su poslana za afriku...

Hvala Bobby na odgovoru.
Samo ne razumim koji je razlog odnosno zasto mi trazi CEC UK ako nije UK flag,ja ga imam al to je uvjet???

Hvala Bobby na odgovoru.
Samo ne razumim koji je razlog odnosno zasto mi trazi CEC UK ako nije UK flag,ja ga imam al to je uvjet???

To ne znam...nijedan od ova dva broda sto su poslana za afriku nisu uk flag,niti treci koji je ostao gore...za ostale po africi ne znam,mozda oni jesu,ali oni imaju ugovore 8/8..tako da vjerujem da tebi nude jedan od ta dva,,napisali su 4-6 tjedana jer smo tek dosli u namibiju pa je bilo nekih problema sa vizama (za drugi brod u gani nemam pojma) i smo ostali tjedan duze..pa govore da ce mozda povecati na 6/6 dok smo dolje...

Tidewater place Aberdeen

Tidewater place Aberdeen

Dobar dan

zanimaju me place na Tidewateru za Sekonda palube Juniora kad se ide preko Aberdeena,ako zna netko vjerujem da ima dosta ljudi sa te firme na forumu.

pozzz

@edigene

Legenda Mile...kako ga se ne bih sjecao...sreo sam ga jednom prilikom u Riu na Aerodromu.
A ona druga nasa pizda, ne zna se vise ni javit...nevjerojatno je kako se ljudi mijenjaju sa pozicijama i godinama...ali to je njegova sramota, ne moja...

Pitor...da znam ga, iako sam radio kratko sa njim...

NA TDW je ekipa bila odlicna, otisao sam prvi sa broda jer je funta jako pala, dok su skori svi presli kasnije na Hartmanna.Imao sam ponudu raditi za njih kao Commissioning Engineer ali sam ih odbio jer mi Frank nije dao Family status za Riva Trigoso project odnosno vecu placu bez Family statusa.Kasnije su mi nudili dva puta posao medjutim nismo se nasli oko love. Danas ne zalim za tim ponudama jer me je put odveo u neke druge vode, medjutim lijepo se prisjetiti tih vremena.Ipak je to drugaciji zivot nego ovdje gdje sam danas.

Po ovom sto citam, znaci da je TDW po placama sad jaci i od Hartmanna, znao sam da su starosjedioci na E.R (ne oni koji dolaze novi) i Hartmann bili kao neki top pojam po placama za nas Hrvate sto se tice PSV i AHTS, znaci TDW ih je ipak sad presao, zanimljivo, da mi je to netko rekao prije godinu dana, samo bih mu se nasmijao u facu.

Lijepo je cuti da je TDW poceo nuditi jako dobre uvjete...iako mislim da je dosta starosjedioca tamo preko UK-a na permanent ugovoru i placi u GBP.

Cesto se sjetim 2006 godine, TDW, placa u GBP...1 GBP=11 kuna
To su bile place tada...Ovo sve danas u tom sektoru je goli k....

Ne samo da ih ima u UK sektoru na permanent placi i place u funtama nego ih ima i preko Kozulica i place u dolarima, a ti preko Kozulica to su smijesne cifre i place, manje od najmanjeg na Bourbona.

@bodul-ri,

Matere mi, da mogu, odmah, ne samo tebe, nego sto vise nasih, ali ja sam tu relativno nov i nemam status koji sam imao na Bourbona, bar ne za sad, na Bourbona sam mogao kog sam htio i u Nyonu su uzeli svakog kog sam preporucio, a ovdje evo pokusavam jednog svog vec skoro godinu dana i jos nista :( Ali ima tu na TDW masu nasih koji mogu ali neznam zele li pomoci.

Back