TeeKay

Pozdrav ekipi sa teekaya .ako ima neko upucen u shuttle tankere bija bi zahvalan
jucer me kontaktira jedan operation manager iz brazila radi za teekay ,pita me jesam li zainteresiran za posal DPO-a na njihovim brodovima da imaju otvorenih pozicija..
jel ko zna kaki su uvjeti tamo?placa ugovori i td...da se naoruzam sa informacijama ;)
hvala

Pozdrav ekipi sa teekaya .ako ima neko upucen u shuttle tankere bija bi zahvalan
jucer me kontaktira jedan operation manager iz brazila radi za teekay ,pita me jesam li zainteresiran za posal DPO-a na njihovim brodovima da imaju otvorenih pozicija..
jel ko zna kaki su uvjeti tamo?placa ugovori i td...da se naoruzam sa informacijama ;)
hvala

Evo ja radim vecinom s njima , i bia dva miseca u Brazilu , niko mi nije spomenia da uzimaju Hrvate . Ajde napisi ime toga koji te zva ?Poljaci imaju odlicne place , oko 30 posto vise nego HR na TK , jer su ih povisili nedavno , a ugovor in je dva-dva miseca .

Sta volin ove sta pitaju pa nestanu ...EDIT - evo da ne pizdin , covik se javija , ja se malo zatrca :cool:

Last edited:
Koja je lova na Teekay-a za sekonda i cifa palube
A i za mastera
Ne za grandfathere

Send from my Mobitelnik

upad na teekay

upad na teekay

evo da odgovorim onima koji prije pitali kako upast na TK.
Ja sam friško prošao sve od njih i dobio zaposlenje.
Da počnem od početka,(nakon tisuće poslanih mailova jedan je doÅ¡ao i do nje) prvo sam poslao mail kirsty.gunning@teekay.com koja mi je odgovorila da ona krca na LNG te da će proslijedit drugoj osobi zaduženoj za oil tankere. Zatim je produžila do EReilly@angloeasterngroup.com koja mi se nakon par dana i javila.
Ponudila mi 2700 Eura, ugovor 3-2 permanent.
Kad sam pristao na to morao sam ići u Split kod Dumanića polagat CES i Marlins test te nakon toga sam imao intervju preko Skype-a koji je trajao dobrih sat i pol. Sve su bila općenita pitanja u vezi Safety-a, navigacije, ukrcaja tereta itd.
Kad sam zadovoljio njihove uvjete onda sam morao napravit lječnički kod njihovog ovlaÅ¡tenog doktora(ima ih par u HR) i nakon toga sam morao napraviti US Vizu.
Eto, sutra idem po vizu i u 19 imam let za Amsterdam i na brod Galway Spirit.
Ne znam Å¡ta me tamo čeka i koja su njihova pravila ali firma plaća odlično pa se očekuje i od mene da budem odličan :D
Ovo je samo bilo moje iskustvo Å¡to se ukrcaja tiče.
Nadam se da sam nekome pomogao. Pozdrav kolege

P.S. inače su mi rekli da sam trebao ići u Poljsku odsluÅ¡at neka njihova predavanja o firmi ali kao nema vremena pa je rekla da ću polagat testove na brodu.

evo da odgovorim onima koji prije pitali kako upast na TK.
Ja sam friško prošao sve od njih i dobio zaposlenje.
Da počnem od početka,(nakon tisuće poslanih mailova jedan je doÅ¡ao i do nje) prvo sam poslao mail kirsty.gunning@teekay.com koja mi je odgovorila da ona krca na LNG te da će proslijedit drugoj osobi zaduženoj za oil tankere. Zatim je produžila do EReilly@angloeasterngroup.com koja mi se nakon par dana i javila.
Ponudila mi 2700 Eura, ugovor 3-2 permanent.
Kad sam pristao na to morao sam ići u Split kod Dumanića polagat CES i Marlins test te nakon toga sam imao intervju preko Skype-a koji je trajao dobrih sat i pol. Sve su bila općenita pitanja u vezi Safety-a, navigacije, ukrcaja tereta itd.
Kad sam zadovoljio njihove uvjete onda sam morao napravit lječnički kod njihovog ovlaÅ¡tenog doktora(ima ih par u HR) i nakon toga sam morao napraviti US Vizu.
Eto, sutra idem po vizu i u 19 imam let za Amsterdam i na brod Galway Spirit.
Ne znam Å¡ta me tamo čeka i koja su njihova pravila ali firma plaća odlično pa se očekuje i od mene da budem odličan :D
Ovo je samo bilo moje iskustvo Å¡to se ukrcaja tiče.
Nadam se da sam nekome pomogao. Pozdrav kolege

P.S. inače su mi rekli da sam trebao ići u Poljsku odsluÅ¡at neka njihova predavanja o firmi ali kao nema vremena pa je rekla da ću polagat testove na brodu.

Ajde neka si upa
Nisi reka ili mi je promaklo
U kojem svojstvu ides na brod

Send from my Mobitelnik

Nisam napisao jer mi lijevo na avataru pise da sam terco! :)))
Uglavnom 3/O sam!

Sorry na tapatalku san
A jel znas koja je lova za 2/0

Da usporedimo sa onom kompanijom koju Al deebel najvise voli
A i sa Mitsui-jem,MOL-om
I sa jos jednom ali necu rec kojon

Send from my Mobitelnik

Sorry na tapatalku san
A jel znas koja je lova za 2/0

Da usporedimo sa onom kompanijom koju Al deebel najvise voli
A i sa Mitsui-jem,MOL-om
I sa jos jednom ali necu rec kojon

Send from my Mobitelnik

mislim da sam negdje na forumu procitao da ima 3000 eura.. ne znam, provjeri

Sritno ti bilo, mirno more. Reci ako nije problem, jesi terco bez iskustva il vec imas koji brod iza sebe u svojstvu oficira? :uzdravlje

1 ugovor na bulku
1 na ch. tankeru
3 na crude oil tankeru :)))

prije TK me zvala i stena ali nisam imao US vizu... ipak stena je nudila 4-2 i placa u dolarima tako da mi se vise svidja ovo.

1 ugovor na bulku
1 na ch. tankeru
3 na crude oil tankeru :)))

prije TK me zvala i stena ali nisam imao US vizu... ipak stena je nudila 4-2 i placa u dolarima tako da mi se vise svidja ovo.

Svaka cast Mario !! Bizmo ca od finaca :p, drago mi je da si upa, i nek ti je sretan put i mirno more :)

jeli mi mozete rec dali oni krcaju as.elektrike? Od nekih starijih san dobija informaciju da imaju vrlo malo elektricara...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Kakvo je stanje za AB tamo? Da li je netko bio kao kormilar ili mornar tamo? Kakve su place i ugovori? Da li je tesko upast? Gdje se moze aplicirat?

prije ce sanader iz zatvora nego ti dobijes odgovor..stari ja san probava svudi al ne ide!!!kada nemaš tetka,brata,ujca itd.. za kapetana. Pa se uvatit sadit masline i cekaj 12-ti misec ka puno nas..Ili da se nebi ljutili clanovi foruma ,Kao ja :udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:uzdravlje:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Kakvo je stanje za AB tamo? Da li je netko bio kao kormilar ili mornar tamo? Kakve su place i ugovori? Da li je tesko upast? Gdje se moze aplicirat?

prije ce sanader iz zatvora nego ti dobijes odgovor..stari ja san probava svudi al ne ide!!!kada nemaš tetka,brata,ujca itd.. za kapetana. Pa se uvatit sadit masline i cekaj 12-ti misec ka puno nas..Ili da se nebi ljutili clanovi foruma ,Kao ja :udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:uzdravlje:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

igorduce27,

oprosti ali ovo sam ja shvatio kao da sam se ja ukrcao preko veze?! ako tako mislis stvarno mi je žao i joÅ¡ jednom pročitaj Å¡ta sam napisao kako sam se ukrcao.

Za junior oficire je jako teÅ¡ko se ukrcat pa sam i ja 3mj slao mailove da me bilo tko primi pa onda odjednom dobijem 4 ponude od kojih je samo ova mogla biti realizirana. Iako sam tražio offshore već godinama kao Å¡to vidiÅ¡ joÅ¡ nisam upao tamo.

A Å¡to se posade tiče i sam znaÅ¡ da je teÅ¡ko upast jer je sve viÅ¡e jeftine radne snage, uostalom pomalo da jeftina radna snaga ide i prema oficirima. Čujem da su na dosta kompanija stavili junior oficire sa istoka. Uglavnom kako bilo da bilo svima postaje biti teže se ukrcat a nije neka mudrolija da ako imaÅ¡ veze da ćeÅ¡ prije se ukrcat.

eto, toliko od mene... a tebi sretno u traženju posla

Back