marinero_TK
New member
Da li se ta nemogucnost napredovanja odnosi I na LNG flotu? Osobno poznajem momka koji je 2009 godline bio 3/O, a vec 2011 C/O na LNG floti. Navodno nije imao nikakvo zalede, kao sto se u proslosti dogadalo na nekim LNG kompanijama di su ljudi sumnjivog iskuvstva posredstvom nekih nasih crewing agencija jako brzo napredovali...
Nisam na LNG-u, ali sam siguran da je situacija sto se avancamenta tice ista cak i gora jer im je tendencija uzimanja "gotovih" ljudi sa strane.
Znam i ja njih par koji su avancali priko noci, sve redom pametni momci, ali ipak im je presudno bilo sto su se nasli na pravom mistu u pravo vrime i sa pravim ljudima. Sto bi se reklo jedna lasta ne cini prolice i u globalu se na TK-u sporo avanciva. Po najnovijim crew listama se da zakljuciti da sve to priuzima majka Indija. Naravno di god se dobije long time charter drzava trazi odredjeni postotak svojih ljudi na brodu (Indonezija,Angola,Brazil etc...). Pa onda strogi uvjeti za matrix, iako imam primjere da su to price za malu dicu, uvik je bila i bit ce najvaznija putovnica. Uglavnom prica je ista na svakoj iole ozbiljnijoj firmi, mozda ovi gregi ca imaju uzlet u LNG sektoru su najbolja sansa za brzi avancamenat. Bar bi tako tribalo biti po nekoj logici.