prika ja u spade ti u kupe. Nemoj ovo svatit kao neki napad naprotiv dobra je rasprava a za to forum i sluzi.
Dakle ajmo stavit na papir izracun. Nek navigajes 20 godina i nek od tih 20 godina 10 godina tuces 100K dolara. (znamo svi da ima ljudi koji tucu puno vise a i onih koji manje. Zato sam i stavia u 20 godina mora prosjek 10 godina po 100K.
Imas stan od 100K dolara (1 godina rada) imas vikendicu od 150K dolara (1,5 godina rada) i imas 2 auta vridnosti 50K dolara (WW Up i Kia sorento stara par godina) dakle sve imas u 3 odine od onih 10. U Hrvatskoj neka trosis godisnje za zivot (bez kredita) 20K kuna misecno sta je predobar zivot. Potrosis godisnje 40K dolara sta znaci za si za onih 7 godina sta ti je ostalo rada moga zivit 17ipo godina jos po tom standardu.
a ti to usporedujes sa politicarima (tj s lopovima sta je sudom dokazano) koji imaju 8 godina mandata po 16K kuna i u tih 8 godina su (kompletnu placu stavljali sastrane mogli ustedit 200K eura/dolara) a imaju aute od 80K eura i vikendice od 500K eura i slicno.
Ponavljam ovo je samo rasprava ali ja sam takav da sve argumente rado saslusam i stavim na papir. Ako mislis da sam falia slobodno reci ali tak oja gledam na tu usporedbu.
Mi se nemamo cega sramit mi smo sve posteno zaradili i tu je NAJVECA razlika i CIST OBRAZ
Dalmos
cestitam,MATEMATIKA je zahebana nauka nikako je privarit
jedino sto je kod nasih krkana jos uvik 2+2=5
nego tu je najveci problem druga stvar
imamo manje vise svi dicu,idu ici ce na skole nesto zavrsit
bez izrazito jake veze poznastva ,clanstva u stranci
dica posal nece nac ,sad otvorit ce mo mi kafice apartmane ,kupit stanove vec sad radit za osigurat njih sutra
dat im dobru startnu osnovu,ali ta mladost ce otic jer LIJEPA NASA im nista nece dozvolit ili omogicit
i za hurac nam sve sta smo svorili ili ce mo stvorit...
TO JE TRAGEDIJA CILE OVE PRICE
da junci oce taj porez potrosit unesto svrsi shodno za javno dobro ni po muke,papace ,ali samo ce se kupit vise audija(antezd ne spominjem te ovdi skuzaj) i hranit razno razne uhljebe mamlaze koji su se nakotili,dosli u nasu drzavu nakon rata
davno prije bili su doprinosi,sljedecih 2 godine uzimat ce s od place 5% i napravit ce se to i to ,bio je socijalizam i to bi se izgradilo
sad piturajemo tunele 3puta,plati debeljako(covijek nije svoj i nije mi jasno na koji nacin je dobio split skver) kamione novaca da drzi split skver
...tuga..