Status pomorca i porez na dohoak

Zovi novog brkajliju
Mozda on sta zna :D

Saxo.., nu'de - podsjeti me kako je ime bivšeg Generalnog Sekretara Bradzoguzog - ne mogu se sjetiti..,

Tražim priko Google-a, al' Google ne barata sa sinonimima, niti s sinonimskim nizovima?

Jel' se ono zvo' Ivan ili Ante?!

:kafa

Nema me sat-dva i odmah napravite pizdariju ...

Za povlastice bi bilo lipo ali ja mislim da cemo dobiti povlasticu ako nam uzmu samo 30% poreza jer 40 vec nebi bilo dobro...

Vrlo je moguce da ce nas opaliti po djepu pa ce nam i mazda 8-9g stara biti nedostizna 😂

Poslano sa SM-G950F

Znaju oni dobro sta ce se desit ako nam opale porez
Tako da ne moramo brinut,bar jos neko vrijeme
Svi znamo da ce 50% pomoraca prestat navigat,a ti je jako puno mirov i zdrav doprinosa u drzavnoj kasi manje

Prije svega svi koji rde na yahte ne tribaju HR papire. Svi koji su po Brazilu imaju brazilske papire. Crna Gora nije u EU racun u njoj nije tesk otvorit i svakih 5 godina radit refreshment breveta. Sve u svemu opcija je milijun a kad te neko stira u kut moras prema jednoj se okrenit i prihvatit.

Sta se tice auta bice i Kia od Jose rijetka za vidit na cesti jer ce bit nedostupna :)

Sta se tice kupovine nama koji navigajemo 10-20-30 godina nece bit problem rec da smo zaradili prije poreza ali kako ce to biti nasim mladim narastajima? Sta znaci da ce se ubiti pomorstvo u HR i istrijebit ce se jedna grana koja donosi milijardu dolara godisnje u HR. SVe u svemu njima to nece smetat jer ce pokrit trenutne troskove (citaj agrokor,mamic, vidosevic,sanader) ali na long run ce biti to metak u celo za drzavu.

Last edited:
Prije svega svi koji rde na yahte ne tribaju HR papire. Svi koji su po Brazilu imaju brazilske papire. Crna Gora nije u EU racun u njoj nije tesk otvorit i svakih 5 godina radit refreshment breveta. Sve u svemu opcija je milijun a kad te neko stira u kut moras prema jednoj se okrenit i prihvatit.

.

Mozes ti otvorit racun gdje hoces,ali kad u HR kupis auto preko 100000kn ,dobit ces poziv da potvrdis porijeklo novca i jeli placen porez
Tako to rade u normalnim ili nenormalnim drzavama
Utaja poreza pa zatvor
Ako mogu babu koja je prodavala blitvu bez papira stavit na 24 sata u pritvor,onda ne vidim ni zasto nebi nekog drugog.
Nemojmo se zavaravat da cemo zajebat drzavu
To mogu veliki igraci

Mozes ti otvorit racun gdje hoces,ali kad u HR kupis auto preko 100000kn ,dobit ces poziv da potvrdis porijeklo novca i jeli placen porez
Utaja poreza pa zatvor
Ako mogu babu koja je prodavala blitvu bez papira stavit na 24 sata u pritvor,onda ne vidim ni zasto nebi nekog drugog.
To mogu veliki igraci
Zasto bi kupio auto u rvackoj?
Zasto bi zivio u rvackoj?
Dodjes ko turist par tjedana godisnje i to je to.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Utaja poreza pa zatvor
To mogu veliki igraci

Od 2008 sam u sistemu i sve uredno prijavljujem. Zasto nebi moga prestat navigat i za 3 godine kupit auto? Zasto sta nisam zaradiva zadnjih 20 godina?

Ne triba samo papire prominiti nego triba preseliti u herceg novi ili u budvu .... problem rjesen.

Auto 50% jeftiniji samo sto se nesmi sa njima preko granice .

Poceti cu aktivno traziti mladu crnogorku 😂😂

Poslano sa SM-G950F

Od 2008 sam u sistemu i sve uredno prijavljujem. Zasto nebi moga prestat navigat i za 3 godine kupit auto? Zasto sta nisam zaradiva zadnjih 20 godina?

Po tebi niti jedan politicar nebi mogao bit krivicno gonjen ako je negdje nesto zamaskirao
Pa bio je 2 mandata u saboru sa placom od 15000kn sa raznim dodacima pa si je kupio A8
Jer jbg nije ni jeo ni pio 2 mandata
Ljudi budite realni,ako drzava hoce sjest ce nam za vrat i necemo moc nista osim jednog
A to je sto Ante kaze,preselit gdje je bolje
Sva ostala pitanja i nebuloze zaboravite,trosite rijeci i zivce
Nazalost
Mi smo obicno smece za njih koje nema pravo glasa i zato nismo ni u baji za smece nego ispod nje

Po tebi niti jedan politicar nebi mogao bit krivicno gonjen ako je negdje nesto zamaskirao
Pa bio je 2 mandata u saboru sa placom od 15000kn sa raznim dodacima pa si je kupio A8
Ljudi budite realni,ako drzava hoce sjest ce nam za vrat i necemo moc nista osim jednog
Nazalost
Mi smo obicno smece za njih koje nema pravo glasa i zato nismo ni u baji za smece nego ispod nje

Postoji nesto sto se zove imunitet i sto ih upravo stiti od navedenoga.
Sto se mene tice, please go on, za nas na po' puta mirovine ima rjesenja. Za ove koji su tek krenuli ili krecu, jadna im matrikula. Crne noge, filipi i kinezi nas gazu ko' plitak potok a ubrzo ce im i drzava pripomoc....

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Imunitet se skida u slucaju kriminala
Al znamo kako to zavrsi
Recimo jednom dobrom knjigom koja je upravo izasla i slobodom naravno

Uglavnom
Trenutno samo na Kralju
Ciovo i Trogir nisu podobni za 4 kola
To gonja zena kad se ide i kad se vraca u Centar Svita
Za sve ostalo tu je Kralj

Sent from my internet mobile device

tek sam upa odakle sad ovi porez 40% povlastice i slicno,samo gatanje ili je sta bilo u novinama?
hebiga meni je tek 5.35 jutro
a dalmos radi naoc pa mu je lako prat rano jutarnje dogadaje

Nazalost

prika ja u spade ti u kupe. Nemoj ovo svatit kao neki napad naprotiv dobra je rasprava a za to forum i sluzi.

Dakle ajmo stavit na papir izracun. Nek navigajes 20 godina i nek od tih 20 godina 10 godina tuces 100K dolara. (znamo svi da ima ljudi koji tucu puno vise a i onih koji manje. Zato sam i stavia u 20 godina mora prosjek 10 godina po 100K.
Imas stan od 100K dolara (1 godina rada) imas vikendicu od 150K dolara (1,5 godina rada) i imas 2 auta vridnosti 50K dolara (WW Up i Kia sorento stara par godina) dakle sve imas u 3 odine od onih 10. U Hrvatskoj neka trosis godisnje za zivot (bez kredita) 20K kuna misecno sta je predobar zivot. Potrosis godisnje 40K dolara sta znaci za si za onih 7 godina sta ti je ostalo rada moga zivit 17ipo godina jos po tom standardu.

a ti to usporedujes sa politicarima (tj s lopovima sta je sudom dokazano) koji imaju 8 godina mandata po 16K kuna i u tih 8 godina su (kompletnu placu stavljali sastrane mogli ustedit 200K eura/dolara) a imaju aute od 80K eura i vikendice od 500K eura i slicno.

Ponavljam ovo je samo rasprava ali ja sam takav da sve argumente rado saslusam i stavim na papir. Ako mislis da sam falia slobodno reci ali tak oja gledam na tu usporedbu.

Mi se nemamo cega sramit mi smo sve posteno zaradili i tu je NAJVECA razlika i CIST OBRAZ

Ma slazem se ja i s tobom,nema tu price
Al kad je u HR bilo nesto po pravilima ili zakonu za malog covjeka?
Nikad i nece,u HR svi građani imaju "cist obraz" dok im se drugacije ne dokaže,a dokazat ne moze ni sud a kamo ko drugi

prika ja u spade ti u kupe. Nemoj ovo svatit kao neki napad naprotiv dobra je rasprava a za to forum i sluzi.

Dakle ajmo stavit na papir izracun. Nek navigajes 20 godina i nek od tih 20 godina 10 godina tuces 100K dolara. (znamo svi da ima ljudi koji tucu puno vise a i onih koji manje. Zato sam i stavia u 20 godina mora prosjek 10 godina po 100K.
Imas stan od 100K dolara (1 godina rada) imas vikendicu od 150K dolara (1,5 godina rada) i imas 2 auta vridnosti 50K dolara (WW Up i Kia sorento stara par godina) dakle sve imas u 3 odine od onih 10. U Hrvatskoj neka trosis godisnje za zivot (bez kredita) 20K kuna misecno sta je predobar zivot. Potrosis godisnje 40K dolara sta znaci za si za onih 7 godina sta ti je ostalo rada moga zivit 17ipo godina jos po tom standardu.

a ti to usporedujes sa politicarima (tj s lopovima sta je sudom dokazano) koji imaju 8 godina mandata po 16K kuna i u tih 8 godina su (kompletnu placu stavljali sastrane mogli ustedit 200K eura/dolara) a imaju aute od 80K eura i vikendice od 500K eura i slicno.

Ponavljam ovo je samo rasprava ali ja sam takav da sve argumente rado saslusam i stavim na papir. Ako mislis da sam falia slobodno reci ali tak oja gledam na tu usporedbu.

Mi se nemamo cega sramit mi smo sve posteno zaradili i tu je NAJVECA razlika i CIST OBRAZ

Dalmos

cestitam,MATEMATIKA je zahebana nauka nikako je privarit:hihi

jedino sto je kod nasih krkana jos uvik 2+2=5:confused:

nego tu je najveci problem druga stvar

imamo manje vise svi dicu,idu ici ce na skole nesto zavrsit
bez izrazito jake veze poznastva ,clanstva u stranci
dica posal nece nac ,sad otvorit ce mo mi kafice apartmane ,kupit stanove vec sad radit za osigurat njih sutra
dat im dobru startnu osnovu,ali ta mladost ce otic jer LIJEPA NASA im nista nece dozvolit ili omogicit

i za hurac nam sve sta smo svorili ili ce mo stvorit...

TO JE TRAGEDIJA CILE OVE PRICE

da junci oce taj porez potrosit unesto svrsi shodno za javno dobro ni po muke,papace ,ali samo ce se kupit vise audija(antezd ne spominjem te ovdi skuzaj) i hranit razno razne uhljebe mamlaze koji su se nakotili,dosli u nasu drzavu nakon rata

davno prije bili su doprinosi,sljedecih 2 godine uzimat ce s od place 5% i napravit ce se to i to ,bio je socijalizam i to bi se izgradilo
sad piturajemo tunele 3puta,plati debeljako(covijek nije svoj i nije mi jasno na koji nacin je dobio split skver) kamione novaca da drzi split skver
...tuga..

Last edited:
Uglavnom
Trenutno samo na Kralju
Ciovo i Trogir nisu podobni za 4 kola
To gonja zena kad se ide i kad se vraca u Centar Svita
Za sve ostalo tu je Kralj

Sent from my internet mobile device

A Jose led'ne ti, al si se dosa blize aerodromu :p

Back