Status pomorca i porez na dohoak

Ajde Sax.., nemoj biti dite i ti?!

Božo Petrov učija fratarske Å¡kole s Dizaličarom i mojim sinovcem skupa! A fratri oci laži i lažci stari! Biž'ća.., ne spominji mi Božu.., zayeba me X puta - obećavao da će donijeti gajbu mandarina - pa nikad! Ajme!

:confused:

Gavro
Nije bitno tko je na vlasti
Nego pitam one koji su tu ns forumu rekli da mogu i da hoce nesto pokrenut

Budimo realni trebai bi gledati i razmisljati kako se zastiti (citaj-zajebat drzavu) prije nego se neki pametnjakovic iz ministarstva ili Crosme sjeti da bi nam trebalo "pomoci" sa nekim novim davanjima ili propisima.....

:kafa

Gavro
Nije bitno tko je na vlasti
Nego pitam one koji su tu ns forumu rekli da mogu i da hoce nesto pokrenut

Ma znam na Å¡to si mislio.., kućo stara.., gledam kroz tebe i uhljeba kao kroz staklo! Al' bitno je tko je na vlasti itekako. Zapravo, ja to gledam malo drukčije i NE PRIZNAJEM NIKAKVU VLAST, i izbjegavam koristiti termin VLAST. Umjesto toga koristim izraz - UPRAVLJANJE i ponekad u istom smislu izraz VOĐENJE.

Dunqve, za ovo Å¡to imamo može se kazati - slijepci vode slijepce! Aaa, zavrÅ¡iti možemo jedino u provaliju. Jasno kao dan u podne. A toji Å¡ta su agitaciono dejstvovali i najavljivali da znadu Božu Petrova i novog nazovimo ministra su: Ico, Dizaličar, CC2, Mladeno i joÅ¡ neki..,

Bože Petrov već cadavere, odavno, u političkom smislu (tj. leÅ¡).

Btw, jes' na vaporu il' doma?

Budimo realni trebai bi gledati i razmisljati kako se zastiti (citaj-zajebat drzavu) prije nego se neki pametnjakovic iz ministarstva ili Crosme sjeti da bi nam trebalo "pomoci" sa nekim novim davanjima ili propisima.....

ja zato i pitam
jer kad navale i krenu onda nam je kasno

Postojala je grupa,viber,...
Neki su obecavali,da znaju neke koje znaju..itd
Idemo u novine van,svasta je tu bilo
Nije bilo smijesno,neki su bili jako ozbiljni...

Šta misliš druže o ovom Parangalu šta najavljiva Dalmos?

Sumnjivo mi je sve to dočim se Parangal zove - strahujem da nije i Dalmos otiÅ¡ao među HDZ-ejske ribare ljudskih duÅ¡a? Vidio sam tamo si razmijenio s njim par riči.., istraži to malo bolje o čemu se radi pa podnesi izvjeÅ¡taj ujutro po brazilskom vrimenu, da me čeka kad se probudim! Iđen ća leć.., bila je peÅ¡adijska vežba - Oluja whiskeria 4 x 4 - napatio sam se, ajme!

Boa noite, tebi Sax, Uhljebu i ostalima :uzdravlje

Back