Je, to su slike sa tog broda.
Kad odu po provi??te onda kupu ribu, ali ne mogu veće količine jer su fri?žideri tako dobri da se hrana brzo počne kvariti. Sidre na sabunu i nema nikakve ribe.
Čovo mi je osobno reka da je u 20 dana tamo, smr??avija 6 kila. A posli po medijima priča kako je tamo sve u redu.
A znači ti si taj koji govori -šta-. Otkrilo te Manji
Pa tu pricu sa "sta" autor je mislio da ovi sto govore "sta" su srbi ili splicani???? ta?!?!
Ja bas nisam razumio, tu pricu sa "sta"?On je mislio na srbe ili splicane?Moze mi netko to malo pojasniti![]()
Ako je do toga doslo ja cu dati 10 dolara...neznam kako je taj navigava kada mu nacionalnost smeta???Evo ja cu mu rijesiti da dodje u HRM..tamo svi govore "sto" i biti ce na svojemPa tko ce znat sto je pjesnik htio reci vidis da je van sebe.Ja sam za to da mu mi ovde skupimo tih usranih 20 iljada to je 5 dolara po glavi jer u protivnom ubit ce nekoga ka sta je reka.Lud je nece taj vise trpit kazem ti.Dobro je i ceka da se skupi 20 iljada mada mu je moj savjet da ucine jos koji brod i priceka da se to popenje na okruglih 50.

u pravu je covik, STA se sprdate? ja san rodon iz surdulice,i iman vikendicu u bajinu bastu ali mi je zato stan u centru cacka!Pa tu pricu sa "sta" autor je mislio da ovi sto govore "sta" su srbi ili splicani???
Ja bas nisam razumio, tu pricu sa "sta"?On je mislio na srbe ili splicane?Moze mi netko to malo pojasniti![]()
leba ti,jel to ona Surdulica na na granicu sa Bugarska?
On je stvarno naivan kao francuska sobarica, kada zenama hoce zacepiti ustamala dišpetoža;75252 said:posla je božić plaću za četvrti misec ženama,oče nam začepit usta s tim![]()