SSM - frka

Ma nek se sve ovo sritno zavr??i eto mene i mog Popaja u Split, pa ćemo svi zajedno na piće. Ja jednostavno moram upoznati neke ljude i stisnuti im ruku.
:uzdravlje

Znam da je malo neukusno za ovaj thread, ovo je samo potvrda na G-dina."Jaa" post, ali muka mi je sa ovim Pic.ama od Splicana navigati, moj kapetan B.B. i kapo J.C. (Juka) (imena poznata redakciji) obadvojica Splicana, a jesu u qurcu, ko bi sa njima naviga, evo ovo su mi danas napravili na gradele, Neka i Bozic vidi kako se gradelaje na "Jadnim"strancima.
Ostale slike u Kancelariji.

14don7s.jpg

Je, to su slike sa tog broda.
Kad odu po provi??te onda kupu ribu, ali ne mogu veće količine jer su fri?žideri tako dobri da se hrana brzo počne kvariti. Sidre na sabunu i nema nikakve ribe.
Čovo mi je osobno reka da je u 20 dana tamo, smr??avija 6 kila. A posli po medijima priča kako je tamo sve u redu.

A koliko vam je Nera mu?ž dugo na tom brodu, mislim kad se ukrca?

UPH: Brodari nude novi ukrcaj

Udruga pomoraca Hrvatske (UPH) i internetski portal maritime-connector.com, koji posreduje između pomoraca i agencija za ukrcaj, pokrenuli su inicijativu za pomoć hrvatskim članovima posade s broda â??Swift Splitâ? kojima bi u suradnji s dijelom brodarskih kompanija osigurali mogućnost novih poslova na njihovim brodovima.

Kako doznajemo, pomorci koji se sada nalaze na sidri??tu ispred gabonskog Owenda bit će uvr??teni na liste prioriteta kod drugih brodara koji su im spremni ponuditi povoljnije radne i financijske uvjete, te im pokretači inicijative ?žele na taj način pomoći za prevladavanje aktualne situacije.

Preneseno iz clanka
:uzdravlje:uzdravlje UPH :uzdravlje:uzdravlje

Ja bas nisam razumio, tu pricu sa "sta"?On je mislio na srbe ili splicane?Moze mi netko to malo pojasniti:confused:

Pa tko ce znat sto je pjesnik htio reci vidis da je van sebe.Ja sam za to da mu mi ovde skupimo tih usranih 20 iljada to je 5 dolara po glavi jer u protivnom ubit ce nekoga ka sta je reka.Lud je nece taj vise trpit kazem ti.Dobro je i ceka da se skupi 20 iljada mada mu je moj savjet da ucine jos koji brod i priceka da se to popenje na okruglih 50.

Pa tko ce znat sto je pjesnik htio reci vidis da je van sebe.Ja sam za to da mu mi ovde skupimo tih usranih 20 iljada to je 5 dolara po glavi jer u protivnom ubit ce nekoga ka sta je reka.Lud je nece taj vise trpit kazem ti.Dobro je i ceka da se skupi 20 iljada mada mu je moj savjet da ucine jos koji brod i priceka da se to popenje na okruglih 50.
Ako je do toga doslo ja cu dati 10 dolara...neznam kako je taj navigava kada mu nacionalnost smeta???Evo ja cu mu rijesiti da dodje u HRM..tamo svi govore "sto" i biti ce na svojem:hihi

mala dišpetoža;75252 said:
posla je božić plaću za četvrti misec ženama,oče nam začepit usta s tim :mad:
On je stvarno naivan kao francuska sobarica, kada zenama hoce zacepiti usta:hihi

Back