SSM - frka

Pa kad neko ka?že ne??to kontra Ratka.A čovik za svoje vjerne pomorce otvara novu agenciju.Da ljudi ne ostanu na cesti.

Pa kad neko ka?že ne??to kontra Ratka.A čovik za svoje vjerne pomorce otvara novu agenciju.Da ljudi ne ostanu na cesti.

Nece cak tribat ni novi logo radit.Samo ce obrisat ono Split sta ga povezuje sa krvavom prosloscu. Ali novo ime Ship management ce biti ujedno i novi pocetak odnosno jedna nova prekrasna hrvatska prica. Zato sad navalite svi.

u zadnje vrime u Hr sve je sramota,kakve face su ode,u drugin zemljama bi vec sve stalo dok se ne maknu

Hebiga koki, ovo je sve skupa do??lo dotle da vi??e nisam siguran nije li sve ??to se de??ava oko mene neka iluzija, optička varka i tome slično. A pijan nisam (osim u rijetkim prigodama)..,

:udriglavom

evo ga opet jase. a bi li bija red i vrime da uph objavi bar pismo, protest...ili sta bilo. ili sidit u kantunu i cekat sta ce bit u stilu ne bi se stel mesat.hrvata jos ima na brodu.

evo ga opet jase. a bi li bija red i vrime da uph objavi bar pismo, protest...ili sta bilo. ili sidit u kantunu i cekat sta ce bit u stilu ne bi se stel mesat.hrvata jos ima na brodu.

Slazem se Maninjorgo da mozemo sastavit protestno pismo ili mozda neki osvrt i slicno, Aj molim te otvori novi thread u kancelariji i onda neka svi clanovi UPH pocnu pisati tj pridodaju malo truda pa da sastavimo objavu za medije koju cemo kao i do sad poslati medijima i objaviti na portalu.

MIslim osobno da je doticni gospodin privrsio svaku granicu tolerancije te da bi odavno tribao biti u zatvoru sta radi ljudima. Ali vjerovatno ce i izbjegavati isti dok je ova vlast na tronu a nakon toga kad se smijeni mislim da ce i on se buditi s mnogim hrvatskih poduzetnicima u poznatom ''odmaralistu'' Remetinec :hihi

...MIslim osobno da je doticni gospodin privrsio svaku granicu tolerancije te da bi odavno tribao biti u zatvoru sta radi ljudima. Ali vjerovatno ce i izbjegavati isti dok je ova vlast na tronu a nakon toga kad se smijeni mislim da ce i on se buditi s mnogim hrvatskih poduzetnicima u poznatom ''odmaralistu'' Remetinec :hihi

Ma di u zatvor to su ljudi koji su svojim djelima zaduzili Hrvatsku. To su nasi velikani,domoljubi i pokretaci gospodarstva.Tribamo ih drzat ka kap vode na dlan i bit ponosni da ih uopce imamo. Oni operiraju pod geslom "Sve za Hrvatsku,Hrvatsku za nista"

I da ne pisem drugi post ostalo mi je jos slova

@manji

Spremi rizi stizen!!! Bakalar i prsut prosli prvu etapu puta.

za bakalar spreman.
samo ti dopilotaj, ja cekan u hotelu...onda cemo malo u zbrindolon. blizu je od novoga mi stana, da mi guc posalje one svoje turbo kumpire mogu ti izbombardirat teracu. ovi azijatski lagani, ne mos se dobacit.
ajmo sad ozbiljno:
boj se onog ko je viko bez golema mrijeti jada
ili
a u ruke mandjusica vuka svaka puska bit ce ubojita
ili
sto se bijeli u gori zelenoj
jal je snijeg, jal su labudovi
da je snijeg vec bi okopnio, labudovi vec bi odletjeli...

je prezidente, dopizdija je i bogu i jarcu. ako ga nismo nabaketali pomama i jajima, a u to vrime, ruku na srce, niko nije zna da je ovako daleko dogura...
sad je vrime se oglasit. pa ovo stvarno nema smisla, zalosno do kicme. ma, niko da ga izbaketa??? onda ona gornja o mrijenju i puski ne vridi pizdu vode.
krojila se povijest i lazi su postale istina. fali mudaili ili ti ovarija, ili balls ili cojones... ali, dosta je bilo, jeba te, ljudi umiru tamo.
aj otvorit cu u kancelariju, pa cemo ubacit stagod u tecu i skuvat brujet. ma mora bit dosta dracavoga ugora, da bude zesci, da se lipi toc za prste.
.....
nit je snijeg nit su labudovi
to je cador age hasanage
oblazi ga mati i sestrica, a ljubovca od stida ne mogla

e sad, kad se vlast i sindikat ponasaju ka ljubovca, triba mu zatuc cunu uz kante kroz mudante. svin sredstvima.

......
kad li mu je ranam bolje bilo
on poruci vijernoj ljubi svojoj
ne cekaj me u dvoru bijelome
nit u dvoru, nit u rodu mome

on ne tira nikoga, ali ljudi iz kancelarije bize. samo, sta su cekali do sad?
sta se niko nije sitija da postoje advokati, iako je u ovakovim slucajevima batina iz raja izasla.
i da ne zaboravin, nasi mladi narastaji pomoraca, pa cak ako su i bolonjci, vjerojatno se cude kakove ovo cudne stihove ita sjor maninjorgo. knjigu u ruke momci, jeblo vas techno.

za bakalar spreman...

sto se bijeli u gori zelenoj
jal je snijeg, jal su labudovi
da je snijeg vec bi okopnio,
labudovi vec bi odletjeli...

... jeblo vas techno.

Hehehe, @maninjorgo,
Vidim da znaš šta valja. Pa evo najprije, par stihova za te, (a imam i dobrih gusala za prodat):

Hasanaginica by Puškin

Što bjeljetsja na gorje zeljenjoj?
Snjeg li to, ali ljebjedi bjelji?
Biil bi snjeg - on uže bi rastajal,
Biili b ljebjedi - oni b uljetjeli.
To nje snjeg i nje ljebjedi bjelji,
A šatar Agi Asan-agi.
On lježit v njem, vjes ljuto izranjen.
Posjetili evo sjestra i matjer,
Evo ljuba nje mogla, zastidilasj.
Kak jemu ot bolji stalo legče,
Prikazal on svojej vjernoj ljube:
"Ti ne išći menja v mojem bjelom domje,
V bjelom domje, ni vo vsjem mojem rodje".
Kak uslišala mužnjini rječi,
Zapječaljilas bjednaja Kaduna.
Ona slišit, na dvor jedut konji;
Pobježala Asan-aginica,
Hoćet brositsja, bjednaja, v akaško,
Za njej vopjat dvje milie dočki:
"Varatisja, milaja matj naša,
Prijehal nje muž Asan-aga,
A prijehal brat tvoj Pintorović".
Varatilas Asan-aginica,
I povisla ona bratu na šjeju -
"Bratjec milij, što za posramljenje!
Menja gonjat ot pjatjerih djetok".
[A.S.P. 1835]

ajmo sad ozbiljno:

Palo mi je na pamet nešto (neo)zbiljno..,

Panćofarstvo u nas hrvata. Panćofarstvo označava nešto falšo, lažno i bijedničko u svakom smislu, a posebno u moralnom. Kad već govorim o moralu mislim nanj u onom smislu u kojem ga je Sokrat podučavao, tj. ono po čemu se ljudi razlikuju od živine.

Sad utipkajte 'Ratko Božić' u Google, dobit ćete na vrhu njegov CV, pa poslije ga možete pogledati s Adobe Reader-om. Okitio se uvelike titulama, priznanjima, postignućima, znanstvenim radovima, dekoracijama i spomenicama. Nema toga što nije stavio. Spomenija je čak da je član i podupirač neke udruge koja brine o pomorcima. Mogao je još samo izjaviti da je blaženik.

Gledajući taj CV, meni pari da se radi o osobi skromne pismenosti. Ne možemo danas smatrati pismenošću elementarno pisanje i čitanje. Autor CV uradka se nije izdigao mnogo iznad analfabeta. Ovaj njegov CV gleda cijeli svijet. E sad, pitam se - gdje su nam kriteriji i kuda vozimo, tako?!

Last edited:
slusaj najlakse je nakitit cv. a nije napisa disertaciju na temu kako ukrest, lagat, zamuljat.... a tu je najjaci. odnosno, ni tu nije neka snaga, ali mu veci bijednici od njega dozvoljavaju da jebe sirotu raju u mozak. da ima iti malo reda, vec bi on guslija hasanaginicu odavno u bajbuku. ja mu npr. od sveg srca zelin lisicu za novogodisnji poklon, ali ne srebrenu nego policjotsku.

neki su se tili kacit sa jednin momkom ''brale'' mu je ime u jednoj temi na ovom forumu...

kako bi bilo da brale i ekipa sta se tila međusobno kacit zakace za rukice i posjete ratka bozica i ekipu iz ssm.a? :uzdravlje

dovucite ratka u majdan :D

Nije Ratko jedini... ja sam u silnoj svojoj potrazi za poslom doživio da mi ni manje ni više nego jeda od direktora jedne naše brodarske kompanije kaže '' e onda možeš pušit kurac''.. Problem je bio u tome jer nisam iz njihove krajine :rolleyes: :udriglavom

Jedan moj poznanik ( nije pomorac ali radi vani po pola godine dobro plaćen poslić ) je godinama trpao lovu na vanjski račun dok je ovdje bio prijavljen na biro ( vani je radio na nekakav ugovor đava ga zna ) i kad je do??ao počeo je raditi kuću. Susjed bio ljubomoran i prijavio ga je. Ovaj je računao na pizdarije ( imotski mozak ) i samo donio potvrdu da je professional bookie i par članskih iskaznica većih engleskih kladionica. Vi??e ga nitko ni??ta nije pitao jer te kladare čuvaju imena korisnika kao i dobitak ovo ono a nigdje ne pi??e da professional bookie mora plaćati mirovisnko i zdravstveno ili dio dobitka koji je dobio vani :D
Uglavnom, sna??ao se jebako, očito uvijek ima načina :mad:

Last edited:
neki su se tili kacit sa jednin momkom ''brale'' mu je ime u jednoj temi na ovom forumu...

kako bi bilo da brale i ekipa sta se tila međusobno kacit zakace za rukice i posjete ratka bozica i ekipu iz ssm.a? :uzdravlje

dovucite ratka u majdan :D

O Ivane pobratime mio,bi li i ti da ruke u majdanu . Ili bi ti to pratija onako sa strane,ka ono mene se to ne tiće.

Back