SSM - frka

Ma bidan mali ratko, opet se sve urotilo kontra njega. A on jadan ni??ta nezna. Niko ga o ničemu ne obavje??tava. Btw, na ovom sastanku u Rijeci, brisali su pod s njim. ? utio je ko zaliven. Ma i ovi iz ministarstva jo?? ??ute.

Prije nekih mjesec dana je u Zadru bio sastanak udruge, ovo su zaključci:
Iako najavljivana, smjena Ratka Bo?žića s predsjedničkog mjesta na nedavnom sastanku upravnog odbora udruge u Zadru se ipak nije dogodila. Udruga je, slu?žbeno, detaljno analizirala "nezadovoljstvo" ministarstva te utvrdila da zamjerke nisu tako "te??ke" da bi se Bo?žiću oduzela dozvola za rad. Bo?žiću su, navodno, ostavljena tri mjeseca da zakrpa svoje obveze, nakon čega će udruga ponovno analizirati njegov slučaj.

Ma svi su oni kao ??to je ? tulić već davno rekao

"Kurbini sinovi.
Lutke od krvi bez trunke ideje.
Ubice na cesti."

Oni ??ta ubijaju i oni koji bi ih tribali kontrolirat ,a nisu i oni koji bi ih mogli zaustavit ,a neče i ti ??ta su kao i ovi prvi pa in daju podr??ku da se sutra i njima ne dogodi takvo ne??to.

Ma triba dignit revoluciju i to ne samo u pomorstvu i ne samo u Hrvatskoj. Nego jednu pravu klasnu revoluciju i jebat in svima mater. Svima i svugdi di ih god ima.

"Znali su gdje če me naći
Kurbini sinovi"

aj u dvi rici...sta je reka? jebi ga pola nas ne vata radio split!! a lapan...ne bi reka..stara vucibatina i pokvarenjak je to! vidi koliko ih je priveja zednih priko vode!

? ta je najgore od svega, Brada mi nije dojavija da će ga jutros imat u emisiju... nisan ga ni ja slu??a, ali ako oćete nabaviću snimak...

Ma neznan jesan li dobro pročita, ima bit da in nije bija platija članarinu za ovu godinu.... poala koji lik...

ne trcite prid rudu. postoji IRS - international ship register, di mos kadu registrirat pod kemikalca. postoje brodovi pod sjeverno koreanskon zastavon ili mongolskon, pa se jos motaju po arabiji..narocito dobro voze iz dubaija za iran/ irak. ok, nemas onda osiguranje, a lola ga i sada nema, pa sta? pizdun jos ima malo zraka, ali triba ga zagusit, da mu ne padne kakva sjajna ideja ka ove gori navedene na pamet.

aj u dvi rici...sta je reka? jebi ga pola nas ne vata radio split!! a lapan...ne bi reka..stara vucibatina i pokvarenjak je to! vidi koliko ih je priveja zednih priko vode!

Svatko se i sjeća velike "prevare" iz najboljih vrimena Jadroplova, odnosno kad se mislilo da su najbolja.... Dugovi kad-tad dolaze na naplatu. Vrijeme je vi??e bilo!

reka je da su pomorci i sindikat krivi za to sta im place nisu isplacene za 3 miseca... da ih je sindikat savjetova da ne rade nista i da kako ce ih on platit ako ne rade nista... a sindikat je sklopija s SSM-om sporazum po kojem je mora ja mislin do 30.og ispunit neke zahtjeve medjutim naravno da ih mali ratko nije ispunija...

reka je da su pomorci i sindikat krivi za to sta im place nisu isplacene za 3 miseca... da ih je sindikat savjetova da ne rade nista i da kako ce ih on platit ako ne rade nista... a sindikat je sklopija s SSM-om sporazum po kojem je mora ja mislin do 30.og ispunit neke zahtjeve medjutim naravno da ih mali ratko nije ispunija...

Znao sam ja da je jedan od krivaca UPH..pa sada ti budi clan udruge:hihi:hihi:hihi platis clanarinu a oni ti bagreom koja rupu iza ledja:p

Ko je vodija tu emisiju? Na kojem je to brodu ??trajk trajao 3 miseca?!:udriglavom Znači, opet je dobio plaćeni prostor u medijima da plasira svoje la?ži, bez kontra argumenata. Na swift Splitu sindikat nije savjetovao ??trajk, dapače. Dio potpisanog memoranduma od 25.8 je bio da sindikat nagovori pomorce na SWIFT SPLIT da iskrcaju teret u Gabonu, da zapovjedniku sugeriraraju da nastavi s brodom do Duale i iskrca ostatak tereta kad mu se plati zaostale plaće s Navision Loggera i jo?? jedna plaća na Swift Splitu. Na koncu je zapovjednik sve napravio, a da mali ratko nije ni??ta napravio da ispuni svoj dio obaveza.

tocno to... mali ratko ocito zbraja sve misece od kad ih ne placa da su oni u strajku :D

ma to je kreten...

a vodija je jadran marinkovic...

pita ga je jadran...
oce li nastavit sa radom...
on je reka da on ne vidi zasto ne bi nastavija sa radom...

pita ga je i da li se boji da ce mu uzet licencu za ukrcaj pomoraca...
na to je reka da ukrcaj pomorac nije jedina stvar s kojom se SSM bavi...

ma tip ima uporiste u ministarstvu to je jasno ka dan... :udriglavom

Back