Dobro, što je bilo i kakve su to situacije bile mi nemamo predodžbu, ali reakcija sigurno nije normalna..,
Mora da ti je dott Luigi iz Caput Mundi dao neku terapiju kada je bio prije par dana na brodu?Zovi to nenormalno ili kako god.., ne virujen da je to govno od kapetana bez razloga dobijo to što je dobijo!
Misli da na brodu može provoditi svoj kastovski faÅ¡izam.., ali sada je nauÄio valjda da - NE MOŽE.
Å ta se tiÄe naÅ¡eg momka, yeb'ga, upa' je u pizdarije, ali ne svojom krivicom. Å ta ima treći spremati brod za vetting - to je posao viÅ¡ljih oficira i makinjista. Ima sam ja jednu takvu svinju od kapa - filip - poslije mi napisao ocjene sve jedinice (1) i maximalno minus dva (-2).., yebo on mate' svoju - imam joÅ¡ u kompjuteru tu njegovu ÄrÄkariju. A koliko je glup tovar bijo - ja zvao u preduzeće i kažu mi - "Ma ajde, tko yebe tu budalu, ti si ovdje već 6 godina o tebi se sve zna.., ne brini niÅ¡ta:" Gle, prethodni kape englezi i norvežani mi stalno davali ocenku odliÄan (5) - i doÅ¡la Å¡uga filipinska i nakon 6 godina na preduzeću - Gavro (1) nije zadovoljio.
Al' moram reći da je bilo i domaće bižuterije - smradova pokvarenih - ko' Å¡ta je gospar Stjepi, pa onaj bastard iz KorÄule.., a yeba'ću im majku obojici kad ih ufatim! S njima sam u minusu sam 800 evra, zato jer sam popuÅ¡io avionske karte!
Tako gosparu Stjepo - sad sam upravo na juice terminalu - da znaÅ¡.., spremi 800 evra da izmirimo raÄune.., YEBO TI PAS MATER!!!
Mora da ti je dott Luigi iz Caput Mundi dao neku terapiju kada je bio prije par dana na brodu?
vodi doma te filipe kad su ti tako dobri...da vidis razlike na istom brodu kad se potiraju filipi i ukrca eu posada, pa opet za godinu dana filipi...malo sam ih dobrih i postenih upozna a vec 15 god radim s njimahaha, samo ono sta je napisao za Filipa, pa bit ce da je problem ipak u njemu, zna se da su filipi gentileca... ja nikad nisam imao problema s njima dapache to su moji vojnici najodaniji uvijek bili.
da legenda, nadam se i da stjepo cita ovo da zna sta ga ceka
haha, samo ono sta je napisao za Filipa, pa bit ce da je problem ipak u njemu, zna se da su filipi gentileca..,
....i da, posevili bi se za pivu....
JaÅ¡ta, to i ja kažem da su obiÄna - Ä‘entalja!
Nu, Jeremija tvrdi da su dobri - možda ih ševi za pivu.., ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ? ?
[/QUOTE
Znam ja sta je on radio, popio bi baksu pivu i onda ih sigurno maltretirao judo potezima, imao trening na njima, a sta ce ovi bit ce nisu smjeli pisnut jel bi ih podavio ko pilice...
"Misli da na brodu može provoditi svoj kastovski faÅ¡izam.., ali sada je nauÄio valjda da - NE MOŽE."
Jbga,navikli ljudi da imaju doma po 2-3 sluškinje pa kad dodju na brod misle da su im svi sluskinje...Prepotencija na max.Boliwood movie star.
A ima i naših na izvoz sa fašisoidnim ponašanjem ,ne fali.Atmosferu ko u konc logoru naprave.Tiranija do maksimuma...
Ulizice opet najgore.Gaze ih,ponizavaju na brodu,oni dodju u office na kraju ugovora,pitaju ih kako je bilo sa tim i tim ,ide odgovor :"Super"
I onda stoka tiranska dobije krila...