Royal Caribbean

Kakvi su ugovori za prve oficire i kako se djeli posao i gvardije ako moze tko iz prve ruke?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sonny ugovori su 10-10tj a o poslu ti ne znam previse. Kod mene su tri prva na brodu,1/O navigation,1/O deck i 1/O safety.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Sonny ugovori su 10-10tj a o poslu ti ne znam previse. Kod mene su tri prva na brodu,1/O navigation,1/O deck i 1/O safety.

Kire pises u drugoj temi za Royala da fali ljudi; jel znas kakve su sanse za uletit za junior off kuverte bez passenger iskustva? Place, ugovor ako znas? Tnx.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ugovori za 2/O su 14-14tj. Ne znam kakve su sanse ali vrijedi probat.

da 5800 :udriglavom em sto vam je bolji zivot od nas tankerasa sad imate i vece place... nis, blago vam se... a ja cu se pokusat ugurat :hihi

Ja sam za Atlantu, dobar im je ovaj crew travel portal nego treba li ove letove potvrditi s naše strane kod aviokompanije ili...?

da 5800 :udriglavom em sto vam je bolji zivot od nas tankerasa sad imate i vece place... nis, blago vam se... a ja cu se pokusat ugurat :hihi

Plaće su iste na tankeru i cruise.

3rd= 42000 usd per annum
2nd= 48000 usd per annum
chief= 70-75000 usd per annum Ovo je na kvalitetnim tankerima tipa TK,Shell, KOTC itd.

5800x7= 40600 usd za 7 mjeseci ovo je biće za sekonda

Plaće su iste na tankeru i cruise.

3rd= 42000 usd per annum
2nd= 48000 usd per annum
chief= 70-75000 usd per annum Ovo je na kvalitetnim tankerima tipa TK,Shell, KOTC itd.

5800x7= 40600 usd za 7 mjeseci ovo je biće za sekonda

Ovo je meni debelo ispod kvalitetnih tankera
Jaaaako debelo ispod

Da, samo se treba gledat i koliko se stoji na brodu godisnje, nije isto 42 000usd za 8mj godisnje na brodu i 42 000 za 6-7mj na brodu.

Neki od nas nemaju britansko ili nizozemsko državljanstvo! :cool:

Definitivno
Samo napisa si si Shell
Ako me sjecanje ne vara C/O na Shella ima priko 100 iljada dolara godisnje
2/0 cca 4600-4800 usd permanent cca 7 miseci godisnje
A na TK LNG prije nekoliko godina C/O je ima 7000 eura permanent 6-6

kakve veze shell i placa cifa ima s rccl

Pogledaj mu koi post prije di se stavlja znak jednakosti sa placama na rccl sa placama na Shella,TK i slicno
Od toga je pocelo
Place su daleko manje a ne iste ili slicne

Ali nikakva ljutnja
Samo govorin da ne bi ko pomislia da su iste

Back