Royal Caribbean

Fala ti... Idem na Explorera za Safetya... Stavili su mi na LOE Skagway pa mi nije jasno zasto jer nije bas na ruku...

Last edited:
....
Ja sam u offshore sectoru al posto je posao nesiguran te buducnost ka junioru upitna, pa se pokusavan osigurat u drugoj grani indrustrije ? Znaci ono volim "arbajt" radia sam za ozbilje firme s safety regulama, permit for work, risk assessmentima tako da sam malo upoznat s papirologijom al opet mislim da je to na kruzerima posebice Royal dosta znacajnije ? (ispravite ako grijesim), ono sta ocekujem je 12h posla al opet 4 miseca mi se pari dugo za svakodevno "oranje" po pogonu ? pa bilo kakvi savjet ili vlastito misljenje od seniora je dobrodoslo.

p.s. može i na PM.

Hvala

Last edited:
Ono sta ti ja mogu rec jer nisam strojar: radi se u gvardijama 4-8 i nekih dva sata overtime. Na mom brodu su tri treca i svaki radi po makini dok njegov sekondo drzi gvardiju u ecr. Zaduzen si za dio opreme koju drzi tvoj sekondo pa ovisi dali ces bit na pari,separatorima,kompresorima,azipodu itd. Ugovori i placa su kako si napisao. Avancamenat ovisi o tebi ali i situaciji i sreci. Mozes avancat za par ugovora,a mozes i malo duze cekat da se oslobodi mjesto jbg. Papirologija nista strasno,standardni permiti.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Pozdrav,

trebala bi mi pomoć vezana za ETO i Royala.

Obavio sam prvi interview, gdje me pitala malo i tehnicke stvari, zenska je bila zadovoljna i rekla da ce mi tehnical interview biti sljedeci tjedan a da ga mozda necu ni imati jer su zazueti te vjerojatno da cu dobiti posao kao cetvrti. Uglavnom prosla su 2 tjedna od interviewa s time da sam je ja svaki drugi treci dan tlacio da mi da nove info, te me prije koji dan pita preko maila da li imam ETO jer me to zaboravila pitati, ja joj odgovorim da nemam. Danas mi javi da su joj rekli odozgora da moram imati ETO da me se moze razmatrati za EL position te da odem to poloziti pa da joj se javim.
Ja normalno lud jer znam da mi je prijatelj usao za 4-tog prije koji mjesec na royala bez toga, e sad moje pitanje je da li je ETO poreban za 4-tog (jer mi se cini da je to kao assistent pozicija).
a ETO certifikat ne mozes ici polagati bez navigacije 6 mjeseci, meni fali 3 tjedna. i problem je taj jer nisam zavrsio pomorski fax te mi tečaj za ETO traje 7 tjedana s time da ta predavanja drze 2,3 put godisnje koliko sam skuzio. a i moram imati jos 5 STCW certifikata prije toga.
dali netko ima slicna iskustva te ako mi moze pomoci kako. da li mislite da je pametno joj reci da mi fali 3 tjedna navigacije kao ass ele te da bi cijenio kad bi me zapolili bez toga pa da ću ja ići to položiti kad skupim dane i položim sve Å¡to je potrebno za ETTO certifikat.

Stvarno mi treba pomoc, ovo mi je prilika i treba mi posao ko ozeblo sunce.

Pozdrav

Pozdra, moze pitanje, Vi svi koji imate intervjue za Royala, da li aplicirate preko njihove stranice ili saljete direktno mail na HR?

4th 5800$
3rd 7000
2nd oko 9 i pol pocetna
1st oko 12000
A za sefa ne znam

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

da li mislite da je pametno joj reci da mi fali 3 tjedna navigacije kao ass ele te da bi cijenio kad bi me zapolili bez toga pa da ću ja ići to položiti kad skupim dane i položim sve Å¡to je potrebno za ETTO certifikat.

Stvarno mi treba pomoc, ovo mi je prilika i treba mi posao ko ozeblo sunce.

Pozdrav

normalno da je pametno reci kako stvari stoje... eto jos jedan primjer kako se sprecava ljude da donesu dolare... fikuse vidis li ti to? boli tebe cuna tvoja mlohava

dajte mi kazite vezano za internet za posadu, kakva je situacija, kaze mi jedan kompa da je skupo... ma sta je skupo, sta nije to djaba???

U ECR imas besplatan int.sad zavisi ko ti je kapo pa jeli mores priko gvardije bit na komp.ako je sve ok.
Inace se Int.placa 900min je 72USD,imas neke pakete ali ovaj od 900 min.je najisplatljiviji.
Brod je svaki dan u portu skoro pa mores kupit sim card i za otpriolike 50USD imas Unlimites int.misec dana....

Back