Pozdrav,
trebala bi mi pomoć vezana za ETO i Royala.
Obavio sam prvi interview, gdje me pitala malo i tehnicke stvari, zenska je bila zadovoljna i rekla da ce mi tehnical interview biti sljedeci tjedan a da ga mozda necu ni imati jer su zazueti te vjerojatno da cu dobiti posao kao cetvrti. Uglavnom prosla su 2 tjedna od interviewa s time da sam je ja svaki drugi treci dan tlacio da mi da nove info, te me prije koji dan pita preko maila da li imam ETO jer me to zaboravila pitati, ja joj odgovorim da nemam. Danas mi javi da su joj rekli odozgora da moram imati ETO da me se moze razmatrati za EL position te da odem to poloziti pa da joj se javim.
Ja normalno lud jer znam da mi je prijatelj usao za 4-tog prije koji mjesec na royala bez toga, e sad moje pitanje je da li je ETO poreban za 4-tog (jer mi se cini da je to kao assistent pozicija).
a ETO certifikat ne mozes ici polagati bez navigacije 6 mjeseci, meni fali 3 tjedna. i problem je taj jer nisam zavrsio pomorski fax te mi tečaj za ETO traje 7 tjedana s time da ta predavanja drze 2,3 put godisnje koliko sam skuzio. a i moram imati jos 5 STCW certifikata prije toga.
dali netko ima slicna iskustva te ako mi moze pomoci kako. da li mislite da je pametno joj reci da mi fali 3 tjedna navigacije kao ass ele te da bi cijenio kad bi me zapolili bez toga pa da ću ja ići to položiti kad skupim dane i položim sve Å¡to je potrebno za ETTO certifikat.
Stvarno mi treba pomoc, ovo mi je prilika i treba mi posao ko ozeblo sunce.
Pozdrav