Royal Caribbean

Hvala vam. Pitam jer sam aplicirao prije 2 sedmice pa da znam okvirno.
Ali naravno ipak pravila nema. Sve ovisi o njima i njihovim potrebama.
Francesko daj par natuknica u čemu si pričao do sada. Dali ste o struci pričali

Sent from my XT1575 using Tapatalk
Ako se dobro sjecam i ti si struja. Prolistaj temu unazad par desetaka stranica jer smo vec pisali dojmove sa intervjua

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Da tako je. Pogledao sam već , ali koliko sam informiran , ovisi i koji će te superintedent dopast. Zato sam ga pita Å¡ta je bilo.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Dakle....ima san dva intervjua.Ono najbitnije je da je drugi završio sa.." see you on board" :)).Poslali su mi mail da san proša i sad san u fazi papirologije.Ovde san pokupio par korisnih informacija i šta da kažen ljudi ...fala lipa i ako nekome triba kakav info nek se samo javi. :)))

Last edited:
kole tebi san posla na PM već,al poÅ¡to je to ipak neÅ¡to Å¡ta je svakome interesantno stavit ću ovde...
Dakle....Automatika glavoga motora i pomoćnih motora,Å¡ta znam i koliko iman iskustva sa el. propulzijm,bridge equipment , sinhronizacija,tj ubacivanje generatora u mrežu,kakvi su mi bili brejkeri na brodu,općenito iskustvo sa elektroničkim komponentama,dizala....to bi bilo to.Trajalo je cca 40 minuta,samo pričajte ljudi i budite opuÅ¡teni Å¡ta je moguće viÅ¡e.Ne dopusti sebi da ostaneÅ¡ bez teksta .

kole tebi san posla na PM već,al poÅ¡to je to ipak neÅ¡to Å¡ta je svakome interesantno stavit ću ovde...
Dakle....Automatika glavoga motora i pomoćnih motora,Å¡ta znam i koliko iman iskustva sa el. propulzijm,bridge equipment , sinhronizacija,tj ubacivanje generatora u mrežu,kakvi su mi bili brejkeri na brodu,općenito iskustvo sa elektroničkim komponentama,dizala....to bi bilo to.Trajalo je cca 40 minuta,samo pričajte ljudi i budite opuÅ¡teni Å¡ta je moguće viÅ¡e.Ne dopusti sebi da ostaneÅ¡ bez teksta .

Čestitam, u nekom od proÅ¡lih postova imao sam pozitivan osjećaj u vezi tvog uspjeha sa ovim...

Velik pozdrav
Sljedeci tjedan imam razgovor sa Ms. Jessie za poziciju 2nd Off. na RCCL. Nakon procitane dolovno cijele teme imam jos par nepoznanica sto se tice strucnog intervjua koji sljedi nakon prvog razgovora. Koja pitanja da ocekujem iz struke, te na sto da obratim paznju? Strasno bi htio razvalit ovo tako da je svaki savjet dobrodosao. Jos samo o info. o placi. Dobio sam info da je placa za sekonda palube, 2014. bila od 3000 do 3600 za 15 dana. Zanima me trenutno stanje jer ce me pitat za target placu pa da se ne zakinem u startu.
Unaprijed hvala

Pozdrav svima,
Evo i ja sutra imam prvi interview za 2nd off. koji cujem i nije neki problem pa me interesira isto sto i pepeljara za pitanja iz struke. Molim da pomogne tko moze. Unaprijed zahvalan :)

Pozz ljudi,
evo san ima 10ak dana u fazi papira i mislim da san danas sa PEME formularima kompletira sve.Posla san njima i sad bi mi valjda trebali javit diću i kad.Nego...refundira li RCCL ove troÅ¡kove dokumentacije(liječnički,pasoÅ¡..itd..) ?

Evo sazna san i brod di iden...Navigator of the seas.Krcan se u Southamptonu 21.05..Ima li joÅ¡ neko možda da se krca na Navigatora ili neko da je već tamo pa da poÅ¡alje kakav info o tome Å¡ta me čeka :)).

Thx...
Aplicira san za 2nd elec ali su mi rekli da s obzirom da neman kruzerskog iskustva ,a ni iskustva na DE propulziji mogu mi ponudit poziciju 3RD eleca ka entry rang. I tako se krcan ka 3RD elec.

Back