Royal Caribbean

Ova engleska pomorska agencija krca na royala:

I have an urgent position available as 1st ETO on cruise.

Contract 3/3 months/salary $8951.99 USD (only onboard)

You need:

Basic Safety Training
(Inc: Elementary First Aid, Basic Fire Fighter, Personal Safety, Personal Survival Techniques) VI/1-1,2,3,4
Advanced Fire Fighter VI/3
Medical First Aid/Medical Care VI/4-1
Security Awareness VI/6
Survival Craft & Rescue Boats VI/2-1
Crowd Management & Passenger Safety V/3 1-5
Crisis Control & Human Behavior V/3 4-8
ETO Certificate
High Voltage Cert (a plus)
C1D Visa (if applicable) & passport
Performance Evaluation

Please let me know if you are interested or know someone that might be.

Kind regards

Vikki Bacchioni
Consultant - Cruise & Passenger
+44 (0) 23 9231 4677

vikki@navis-consulting.com

Ova engleska pomorska agencija krca na royala:

I have an urgent position available as 1st ETO on cruise.

Contract 3/3 months/salary $8951.99 USD (only onboard)

You need:

Basic Safety Training
(Inc: Elementary First Aid, Basic Fire Fighter, Personal Safety, Personal Survival Techniques) VI/1-1,2,3,4
Advanced Fire Fighter VI/3
Medical First Aid/Medical Care VI/4-1
Security Awareness VI/6
Survival Craft & Rescue Boats VI/2-1
Crowd Management & Passenger Safety V/3 1-5
Crisis Control & Human Behavior V/3 4-8
ETO Certificate
High Voltage Cert (a plus)
C1D Visa (if applicable) & passport
Performance Evaluation

Please let me know if you are interested or know someone that might be.

Kind regards

Vikki Bacchioni
Consultant - Cruise & Passenger
+44 (0) 23 9231 4677

vikki@navis-consulting.com
JohnnyC
ne krca ti ta zenska na royala...nesto si falia...ustvari na rccl ti se ide samo direktno

Mislim da si u pravu, navis krca na neke kruzere, al na rccl se ide direktno koliko znam.
kolega ja ne mislim. ja sam siguran da se na rccl ide samo direktno, to je za marine crew....to je bila kraljevska kompanija i nadam se da ce uvik ostati...uostalom ima 131 stranica o tome i onda netko ispali da vikki iz navisa krca na rccl...[emoji3]

a ja cuo nedavno od covjeka koji inace ne laze... za 2nd elect eng pocetna 11000.... ??

Bar je tako prije bilo, tj oko 10k pocetna... izgleda da je sada 8500.
Par mojih kolega su svake godine dobivali 3% vecu placu i popeli se na otprilike 12800... Za počet sa 8500 ti triba puuuno godina za doc blizu te place.

Cujem i od chiefa palube da ima oko 8-9k početnu... neznam jel to ponude pa ako prođe prođe ili su nedavno smanjili te ulazne plaće...
Na kraju imaš chiefa palube sa 9k a prvog palube sa 12 :)

Na kraju koliko imaju novogradnji ? 4 broda su potpisali (2x Quantum i 2x Oasis class) :uzdravlje

Last edited:
Evo, i ja san dobija posa ko 4. electrical i sad san u fazi rjesavanja papirologije. Intervju sa inspektoron je bija zahtjevan, reka mi je na kraju da neman dovoljno znanja za 3. Elec pa mi je ponudija za 4. I ja san prista.

Cestitam i dobrodosao! Napisi malo dojmove i pitanja sa intervjua da buduci kolege znaju.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Ne isplati se ici za asistenta. To su uglavnom filipi i popravljaju rasvjetu,kužine itd. Kada ides za kadeta obučavaÅ¡ se za electrical engineera,tj. časnika struje.

Ljudi triban pomoć!

Fala kire za odgovor.
Zenska s kojon san ima skype intervju me je vrbovala za asistenta, a kako ja nisan zna da je to niza skala od kadeta nego san mislia da je to isto ka sta se u nas kaze electrical assistant, onda san reka ok super prihvacan uvjete jer prvi put iden na brod i neman iskustva da mogu ista trazit. A uvjeti su 8 miseci na brodu i 930$. Sad mene brine to jer me vec proslijedila sljedecoj zenskoj za initial onboarding requirements.
Sta da radin sad?
Ja sa zavrsene 3 godine faksa bi tia naravno ic za kadeta da mogu posli bit eto casnik, al sad me brine kako da ovoj prvoj zenskoj javin da je bia nesporazum i da ocu bit kadet (rekla je ako sta triban da se javin).
Ljudi pomogajte stvarno bi tia upast u firmu, al ne bas ko mali filip.
Svaki savjet je dobrodosao.

Last edited:
Mislin da ti je kadet/asistent isti k.... i svejedno ces radit ko "mali filip", jbg to moras proc....bitno je samo da dogovoris sta tocno da ti pisu u matrikulu(a to vjerojatno znas) da mozes izac posli na "klasu" ili sta vec za eto-a

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Ma lako je za raditi, samo sta bi tia vidit i radit s tin stvarima sta ce mi bit na eto polaganju klase a ne da minjan zarulje i te gluposti. Da mogu i naucit stvari sta ce mi bit potribne posli u buducnosti kad polozin za eto i postanen casnik, jer me u kapetaniji nece sigurno pitat za sta je ova zarulja. A i posli odradenog ovog dijela jel bi onda isa ko kadet tek ili mogu ic ko eto / electrical casnik?

Mislin da ti je kadet/asistent isti k.... i svejedno ces radit ko "mali filip", jbg to moras proc....bitno je samo da dogovoris sta tocno da ti pisu u matrikulu(a to vjerojatno znas) da mozes izac posli na "klasu" ili sta vec za eto-a

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Dobro ivan kaze. Stvar je sta ce poslije jako tesko moci biti avancan za casnika.

Samo ti nju zazovi i pitaj i nek ti objasni.Vrlo su ljubazni i profesionalni ne ustručavaj se niÅ¡ta.....mada ne vidim problema tu,ti sa Å¡kolom moraÅ¡ napredovat i ako se pokažeÅ¡ kao radnik.....

Back