Otkad je 3/O ulazna pozicija? Koliko ja znam poslije kadeture ide se za 2/O,ugovori 14-14 i oko 5800$koja sv.nedelja????
koji denis???
javi se na privatnu poruku
Malopre obavio interviju sa Jesi, rekla je da ce poslat email nekom kapetanu pa ako prihvati, zakazace novi interviju preko skype. U vezi treceg plaube, 4-2 ugovor, 2000$.
Sad da cekam...
Otkad je 3/O ulazna pozicija? Koliko ja znam poslije kadeture ide se za 2/O,ugovori 14-14 i oko 5800$
Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk
A da nije deck assistant officer?Rekla mi je da je to prvi ugovor, ulazni, pa ako se pokazem onda na bolji ugovor.
Nije kadet nego bas 3/0...
A da nije deck assistant officer?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Koliko san ja razumija oni imaju tu poziciju deck assistant officer za one koji imaju polozen porucnicki a nemaju iskustva ka 3/0 ili imaju mozda jedan brod na drugoj vrsti broda, a placa za tu poziciju deck assistanta bi tribala biti u ton rangu kako si ti navea 2000 dolara.Ja sam je razumeo 3/O, mada moguce je...
Koliko san ja razumija oni imaju tu poziciju deck assistant officer za one koji imaju polozen porucnicki a nemaju iskustva ka 3/0 ili imaju mozda jedan brod na drugoj vrsti broda, a placa za tu poziciju deck assistanta bi tribala biti u ton rangu kako si ti navea 2000 dolara.
Ja ti zelin svu sricu i da bude tako!Tako je meni navela al nije spomenula deck assistant nego 3/0 i da ce mi tako u matrikuli upisat. Valjda je to to...
HvalaJa ti zelin svu sricu i da bude tako!
Ovaj drugi je za struku vezan, postavlja strucna pitanja?Izgleda da su se dali na posal Å¡to se tiče intervjuiranja. Ja čekam da mi se jave nakon odrađenog drugog intervjua, ali joÅ¡ niÅ¡ta...
Hvala.Da, pa slijedi stress test i nakon toga ti reću da će se javit a to zna potrajat, a to pretpostavljan ovisi o tome kad će imat neki brod za tebe.
Ja sam se ukrcavao jedino u Juneau. Nisam 100% siguran ali mislim da je tako kako si naveo. Ili hidro-avionDobra Vecer kolege..... jeli se mozda netko ukrcava u Skagwayu na Aljasci? Zanima me leti li se na Juneau International Airport pa voznja do Skagwaya ili...?