Royal Caribbean

Evala ,evo da malo obnovim temu .

Prosli tjedan sam aplicira na sluzbenoj stranici RCCL za Electrical engineera i javila mi se Gosp.Bettina Ane za intervju u ponediljak .
Citam i vidim da prvi intervju je samo upoznavanje da se vidi cisto kakav sam sa engleskim i kao osoba ..
Ima tko kakav savjet sto se tice tehnickog intervjua .Dali se sta prominilo ili je sve isto kao sta je navedeno na stanicama 45-50,.

Svaki info je dobo dosa

Evala ,evo da malo obnovim temu .

Prosli tjedan sam aplicira na sluzbenoj stranici RCCL za Electrical engineera i javila mi se Gosp.Bettina Ane za intervju u ponediljak .
Citam i vidim da prvi intervju je samo upoznavanje da se vidi cisto kakav sam sa engleskim i kao osoba ..
Ima tko kakav savjet sto se tice tehnickog intervjua .Dali se sta prominilo ili je sve isto kao sta je navedeno na stanicama 45-50,.

Svaki info je dobo dosa
Anna Bettine estacio, ta je i meni bila, kad prodes prvi interview, onda ti je drugi tehnicki dio, ja san sastavio pitanja i odgpvore i to san ucio malo, javi se na private pa ti posaljen u ned navecer....

Sent from my HTC One using Tapatalk

Nedavno smo pricali tu na brodu o pozicijama na cruiserima. I kaze tip da mu je prika na RCCL-u Hotel Maintenance Manager. Posto nisam cuja za tu poziciju a meni to pari kao neki Staff chief dali moze netko ko je vise upoznat reci o cemu se tu radi i u kojem je to ranku. dali je to rank 1st eng, staff chief ili mozda 2nd eng?

Hvala

Znaci ima svoju ekipu,nadlezan je Hotel direktoru i njemu najvise odgovara.Ekipa plumbera je njegova i oni rjesaju probleme oko sanitarija po makini baren je na mome brodu tako bilo.
U makini je svaki dan i pisemo mu ure pumpi od govnjare i ako ima neko zacepljenje.
Voda je isto njegova bila na mome brodu ali samo od izlaza iz makine pa na dalje.....
Uglavnom posal za one koji znaju drza govor a malo radit....
Prije su tu samo makiniste uzimali za tu poziciju a sada ima i kuvertasa kako san vidija.
Ugovor isto 10/10

Cak sada imaju na nelin brodovima pravo uzet elektricara kad god treba a inace ima jednoga Filipa koji je za elec.hotel.dep.ali to ovisi od broda do broda zavisi koliko problema imaju i potrebne pomoci.
Ovi jedan nas iz dbk.bia 10 tjedana u kosulji nakicen epoletama i neznan kako se iskrca u civilu,a inace je bio 2nd.eng.to jest gbardija ko i ja.

@Juznjak

Pa koliko je to placeno taj posao? Ako je izmedu staffa i kapa onda taj mora bit dobro placen brate.

Last edited:
to je super para za plumbera koji se zna uvuci hotel direktoru duboku u analni otvor....vrlo jednostavno samo treba imati zeludac

nikola1983
Jos bi nadoda da mu svako jutro pregledava unutarnje hemoroide a prije spavanja obavezno lagani pusin@
Tokom dana lagano podmazivanje straznji otvora :)

@kire808
Ja ti govorin kad san ja bia od 2010-2013god.da je bia izmedu stafa i kapa a sto je sada neznan i nije mi ni bitno pa se nisan niti raspitiva.
Placa za 2nd.eng.je bila 2013god.10600usd a sada je 8400pocetna placa tako da su i oni promjenili dosta stvari pa nemogu rec sto je sada na snazi.
Lik iz dbk.je bia s menon HMM i gleda san njegovu platnu listu jos dok smo solde sami savali doma.....

Back