Royal Caribbean

Obavezno u zahtjev napisat da je u svrhu zaposlenja u inozemstvu i dalje će ti napravit Å¡ta triba. Par dana čekaÅ¡ i dobijeÅ¡ točno Å¡ta ti triba.

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

cujem da se vraca bivsa ekipa s rccl koji su bili u offshoreu neko vrime nazad na kreljevsku kompaniju...je ima takvih ovdi...stvarno gadno je u offshoreu kad moras nazad na save the waves sign on orentation..

Save the waves je bija i na sestrinskoj celebrity pa bi uvalili crivo iz sludge tanka u palpere na dnevnoj bazi....koja gadarija

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk

Evo samo da javin pa i da drugi znaju, dakle meni je upsjelo potvrdu o nekaznjavanju poslat bez apostille, dakle izvadio sam potvrdu na sudu i preveo u sluzbenog prevoditelja i posla scan, maloprije mi javilo da sam "clear" sto se tice background checka.

Pozdrav ekipa
Ima li netko da je bia ili da je jos na brodu Granduer of the seas pa da podili malo informacija jer imam ponudu za na tak brod kao 2nd.eng.
Hvala
Zivili ;)

Pozdrav ekipa, ima li tko mozda kakvu informaciju ili je negdje vidio za neki kruzer da bi primili asistenta struje/elektronike sa fakultetom ? Procesljao sam cijeli forum za adrese i slao sam svima mailove i zvao i uvijek isti odgovori ili nema odgovora uopce. Ako itko ima kakav savjet gdje bi jos mogao aplicirati ili informaciju bio bi jako zahvalan. Hvala :uzdravlje

Pozdrav ekipa, ima li tko mozda kakvu informaciju ili je negdje vidio za neki kruzer da bi primili asistenta struje/elektronike sa fakultetom ? Procesljao sam cijeli forum za adrese i slao sam svima mailove i zvao i uvijek isti odgovori ili nema odgovora uopce. Ako itko ima kakav savjet gdje bi jos mogao aplicirati ili informaciju bio bi jako zahvalan. Hvala :uzdravlje
tesko na kruzer, pocmi sa bulkovima ili kontenjerima ako se pokazes dobar lako se prebacis na kruzere....pozdravv

Sent from my HTC One using Tapatalk

Zovi agencije, Zorovica, Eurosa, ssm..ili mozda najbolje zamoli kakvog kapetana ili kappa da kazu koju rijec za tebe pa ce sve lakse krenuti..

Pozdrav svima!

Moze li mi netko reci kako idu po redu rankovi u makini na Royalu?
Da li ide Ch.Eng - 1st Eng - 2nd Eng - 3rd Eng
ili ide Ch.Eng - 2nd Eng - 3rd Eng - 4th Eng ?

Planiram aplicirati za sekonda makine, ali nisam siguran da li trebam aplicirati za 3rd ili 2nd engineer? Trenutno sam terco, tj. 4th engineer.

Hvala :uzdravlje

Back