Royal Caribbean

A valjda je to viÅ¡e to koliko su me izvozali,sad ih peglam da mi promjene ukrcajni aerodrom jer sam se ja u međevremenu preselio daleko pa me neće sad skarat zbog toga valjda.... 😩😉

Dobro ti njih vozas kolega...
Prvo si odbio ukrcaj, sad trazis drugi aerodrom. Nemoj me krivo shvatit ali budi sretan i pomoli se kad dodjes na Anthema ;)

Dobro si mi kolega rekao da nebi oni poslali mail da ti uopce ne treba vise aerodrom jer cudne su oni biljke.Radio sam ja skoro 4god.za njih oa znam iz vlastitog iskustva....

Ma vozim ih vraga,ženska mi je ljepo objasnila da se ne brinem ako hitno ne mogu ić da će me zvat i zvali su me....a za aerodrom a jbg,poslali su zahtjev rekli su da je u sistemu i u protokolu pa će stić....a da su čudni jesu,a i ja sam jbg 😩 A neće valjda me skarat ne straÅ¡ite me 😱😂 vidim tamo na rcclcrewtrawel da su mi ostavili noćenje na aerodromu pa onda je valjda u redu 🍻 A prekrstit ću se kad dođem na brod hoću svega mi!!! 🛫🍻

To su ljudi kojima smo mi brojevi ka i svim drugim kompanijama, razlika je jedino u ophođenju

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ekipa posto sam cuja da ste nakon sto potpisete ugovor sa rojalom duzni placat i norwegian seaferer unionu nesto..pa me interesira koliko je to?

koliko sam ima cut to je samo dok si na brodu

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Evo i mene svitu na putu na Grand Cayman ! Ako ima ko da je na GRD of the Seas neka se javi! I mene su izvozali sa letovima, ma loši su brate mili ! Jedva cekan doc na brod i prekrstit se nakon silnih letova !

Ja san ti bio tamo skoro 4 godi,kako sam vec naveo i mogu potvrditi da je to ziva psihijatrija od firme ali jebiga takva je situacija da je kod njih jos najbolje i imaju fenomenLNE PLace i ugovori su im jako dobri tako da se ne valja previse zalit.
Drzi se njihove politike,odraduj one glupe i retardirane Deliver The Gold treninge a zlata niti na tir od puske ali jebiga triba i to izdrzat.
Toliko je u kurcu sa ovin offshorom da se i ja gledam vratit nakon pune 3 godine nazad.Puna mi je kapa vise ove nafte i ovih pizdarija sa lay up :)
Zivili

A jbg čuo sam i ja o njima svaÅ¡ta iz prve ruke ali sve se svodi na ono da ne grizeÅ¡ ruku koja te hrani,radi po njihovim pravilima i to ti je to.čuo sam isto tako da su fer i korektni i da uvijek ispoÅ¡tuju njihovo nikad na uÅ¡trb radnika jbg pa sad kome vjerovat......evo meni poslali novi flight details bez ikakvih problema i minimum presjedanja......a prekrstit ću se kad uzmem kartu i dođem tamo svejedno!! 🍻😩😉

Slazen se jer kao sto sam rekao oni su daleko najbolji bili i prije a pogotovo sada.Mene nikada nisu zajebali niti zakinuli.Nekada se dogodi kao i svugdje da ti sjebu letove i malo se navozas ali jebiga ko bi nama uvik udovoljija.Treba se drza tih jebenih Golden rules i to je to sto oni najvise gledaju.E sada nadan se da ce ti ekipa bit kao i meni pa da ce bi feste i kuhanja.Samo da ne naletis na nadobudne Poljake.
Sritno u svaken slucaju

Pozdrav ekipi sa foruma.
Molio bih vas za pomoc, naime krajem ovog ili pocetkom sljedeceg trebao bi imat interview za royala za poziciju electronic.eng. pa bi vas molio ako mi mozete pomoc vezano za pitanja i razgovor koji ce biti preko skaypa.
Hvala i pozdrav ekipi

Vrati se par stranica nazad(počni neđe od početka nove godine) i naći ćeÅ¡ sve......vmozara i ivan83 ili ivan su ti napisali sve

Kakve su sanse za prebaciti se sa Celebritya na Royala?
Jeli zna ko,jeli vridi ono nepisano pravilo moras bit 1 god van kompanije da bi moga aplicirati na Royala,
govorim za most i za poziciju 1st off?
I ko je scheduler za palubu sada tamo i ako ima kakva adresa?

Hvala

Moj muž ti je bio na pullmantura i čekat će doslovno dok ne istekne godinu dana. Koliko smo čuli jako drže do toga, za drugo ti ne znam on je el.dep

Jeli zna netko,tko je scheduler za Royala sad za palubu i koja je adresa gdje se moze aplicirati?
Stalno ih nesto mjenjaju.

Evo me napokon na jebenog Royala đe sam toliko htio i sad sam ko Alisa u zemlji čudesa.Ogroman ovaj Anthem ali joś to nije sjelo kako treba tako da ima svačega.Ajde ljudi su ok i pokazuju i uče te,non stop treninzi,nemaś kad popit pivu.....biće vremena i za to ;) hrana dobra za nas koliko nas ima 1600 osoblja.
Pozz ljudi

Zna li ko jel se da za 3rd eng dogovorit rotacija 3-3 ili je iskljucivo 4-2 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back