Apliciraj na royalcareersatsea.com. Ionako ce te tamo uputiti kad im apliciras mailom.Pozdrav ljudi evo ako bi mi netko koga rec jeli ovo dobra adresa za aplicirat na royala? ARudokaite@rccl.com
Hvala
Hvala! Drugu subotu letim. Javim se sa dojmovima.Sretno i napiši koju poruku kako je tamo!
Hvala kolega,ali tamo mi pise da moram potvrditi let 72h prije. Mogu li to napraviti online na stranici avio-kompanije?Isprintaj si flight details i nosi sa sobom na aerodrom, tamo se prijavis s tim, a mozes se i 24 sata prije leta online.
Nemoj zaboravit certifikate i medical, ako imas racun od medicala i vize, uzmi i njih, refundiraju dio.
Pozdrav i sretno.
Hvala kolega,ali tamo mi pise da moram potvrditi let 72h prije. Mogu li to napraviti online na stranici avio-kompanije?
Hvala! Idem na Radiance-a u svojstvu 3rd el.eng.Mozes! Sretan put i mirno more. Mozes li rec na koju poziciju ides?
Poslano s ALCATEL ONE TOUCH 6030X putem Pomorac.net
Ovisi od broda do broda vjerojatno. Kod mene smo trojica. Iako sam ja treci ali sam mijenjao drugog i radim njegov posao. Ja sam zaduzen za hotel a dvojica su za makinu. Radimo od 7:30 do 19. Pauza za rucak sat vremena i dva caffe timea od 15min. Svaki treci dan sam dezuran. Alcohol policy je 0.05 BAC. Na duznosti naravno 0.0. Ali nitko ti nece uvaliti dreger u usta bez razloga.Pozdrav ekipa,
Jel moze neko ukratko objasnit kakva je pozicija 2nd Electrical Eng na Royalu.
Na ncl-u san pa nemoraju svi detalji,al ono gluposti,duty,0.0 policy.radno vrime,...
Lapsus,jedan 2EE za hotel,jedan za makinu i jedan electronicOvisi od broda do broda vjerojatno. Kod mene smo trojica. Iako sam ja treci ali sam mijenjao drugog i radim njegov posao. Ja sam zaduzen za hotel a dvojica su za makinu. Radimo od 7:30 do 19. Pauza za rucak sat vremena i dva caffe timea od 15min. Svaki treci dan sam dezuran. Alcohol policy je 0.05 BAC. Na duznosti naravno 0.0. Ali nitko ti nece uvaliti dreger u usta bez razloga.