Royal Caribbean

Ako imaÅ¡ na kompaniji prijatelja za kapa ili barbu,nekog malo jačeg po činu nek te preporuči i sigurno upadaÅ¡.Meni je tako upalilo jer kurac bi me uzeli sa 39god za 3rd eng bez Cruise iskustva.......nadi nekoga da te pogura..

Moze tw prwporucit bilo ko ko je oficir bez problema.Samo ako zeli da ti uradi.Ali svakako moras aplicirat online plus jedan mail od nekoga ko vec naviga na rcl.pozdrav

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

17.7. se ukrcavam na Grandeur of the seas kao el. cadet.
16og letim split-koln-munich-washington pa ako slucajno ima neko isti raspored ili ako je neko na tom brodu nek se javi :)

Pozz ekipa. Dobio sam flight details na RCLCrewtravel. Sta sad ja moram potvrditi te letove sa avio prijevoznikom ili kako?

Isprintaj si flight details i nosi sa sobom na aerodrom, tamo se prijavis s tim, a mozes se i 24 sata prije leta online.
Nemoj zaboravit certifikate i medical, ako imas racun od medicala i vize, uzmi i njih, refundiraju dio.
Pozdrav i sretno.

Isprintaj si flight details i nosi sa sobom na aerodrom, tamo se prijavis s tim, a mozes se i 24 sata prije leta online.
Nemoj zaboravit certifikate i medical, ako imas racun od medicala i vize, uzmi i njih, refundiraju dio.
Pozdrav i sretno.
Hvala kolega,ali tamo mi pise da moram potvrditi let 72h prije. Mogu li to napraviti online na stranici avio-kompanije?

Pozdrav ekipa,
Jel moze neko ukratko objasnit kakva je pozicija 2nd Electrical Eng na Royalu.
Na ncl-u san pa nemoraju svi detalji,al ono gluposti,duty,0.0 policy.radno vrime,...

Pozdrav ekipa,
Jel moze neko ukratko objasnit kakva je pozicija 2nd Electrical Eng na Royalu.
Na ncl-u san pa nemoraju svi detalji,al ono gluposti,duty,0.0 policy.radno vrime,...
Ovisi od broda do broda vjerojatno. Kod mene smo trojica. Iako sam ja treci ali sam mijenjao drugog i radim njegov posao. Ja sam zaduzen za hotel a dvojica su za makinu. Radimo od 7:30 do 19. Pauza za rucak sat vremena i dva caffe timea od 15min. Svaki treci dan sam dezuran. Alcohol policy je 0.05 BAC. Na duznosti naravno 0.0. Ali nitko ti nece uvaliti dreger u usta bez razloga.

4th ee

4th ee

Pozdrav ljudi. Je li zna netko za poziciju 4th ee opis posla, za koje sustave bi bio zadužen i Å¡to se očekuje od mene?

Ovisi od broda do broda vjerojatno. Kod mene smo trojica. Iako sam ja treci ali sam mijenjao drugog i radim njegov posao. Ja sam zaduzen za hotel a dvojica su za makinu. Radimo od 7:30 do 19. Pauza za rucak sat vremena i dva caffe timea od 15min. Svaki treci dan sam dezuran. Alcohol policy je 0.05 BAC. Na duznosti naravno 0.0. Ali nitko ti nece uvaliti dreger u usta bez razloga.
Lapsus,jedan 2EE za hotel,jedan za makinu i jedan electronic

Kod mene na Navigatoru je drugacije imamo 4 druga elektricara. Ja sam za hotel, jedan za kuzinu, jedan za dio makinje i fire sistem i zadnji za dio makinje i awp i klorinaciju. S tim da samo 1st elek radi na motorima i propulziji. Ponekad zna bit i 3rd el ali on radi isti posal ka i 2nd samo za manje love za 4th neznam kako je .....ali vjerovatno radi isti posal za jos manje :(

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslali su mi LOE pa da pitam koliko ga puta trebam kopirat,jeli dovoljno jedanput,kad budem išo na put?
Hvala i pozz i da zanima me svezi bonusa na plaću kako to ide od kad,da li nakon godinu dana navigacije ili par ugovora i koliko godiÅ¡nje?

Back