cepo
1st off
Nema tu treceg ulazna pozicija je 2nd Off i placa je 2850 $ ako se ne varam i ugovor 14 tjedana on/off . Ne boj se ako san sta krivo napisa Cepo ce to ispravit![]()
nema se tu sta ispravit
Nema tu treceg ulazna pozicija je 2nd Off i placa je 2850 $ ako se ne varam i ugovor 14 tjedana on/off . Ne boj se ako san sta krivo napisa Cepo ce to ispravit![]()
Oli se kod njih ''treći'' ne zove Apprentice Officer umjesto 3rd Off.
Dobio sam neku ponudu,ovo bi mi bio prvi ukrcaj na brod,jos nemam nikakvog iskustva,detalje mi jos nije rekla,i ako sam je ja pitao,rekla mi je samo da bih isao 7 mjeseci kao wiper.
I ako sam ja trazio za asistenta,ali koliko sam shvatio oni ih nemaju,i rekla mi je da im je ovo ulazna pozicija za "engine room".
Htjeo bih da me vi kao mnogo iskusniji u ovom poslu od mene posavjetujete da li da prihvatim ponudu,ili da cekam neku drugu priliku kako bih otisao kao asistent stoja?
Sa Claudia Martin.. Evo ovo mi je napisala
Good afternoon,
Wiper is our entry level position for Engine room, if you were to be hired as Wiper, your seaman's book will be filled in as per position you've hired for.
In cruise ship industry the officers are fully certified and with many years of seatime. The company has very high standards when it comes to qualifications.
You might want to compromise on salary and position if you would like to consider cruise ships the industry of your career.
Claudia Martin
Recruitment/ Scheduling for Engine Dept
Celebrity Cruises, Azamara Cruises, TUI Cruises
Shipboard HR Strategy & Services
1080 Caribbean Way
Miami, FL. 33132-2096
Ph: 305 982 2253
Mobile: 786 389 9099
Email: ClaudiaMartin@rccl.com
Moguce,rekao sam gore da mi nije rekla koji brod i koja kompanija,al po adresi sam sto bi bilo logicno,zakljucio da je royal..
Ne znam zasto izbjegava da mi kaze koji je brod i kompanija,a ni platu ne pominje...Vidjecu danas sta ce mi odgovoriti,pa cu znati valjda sve tacno..
Moguce,rekao sam gore da mi nije rekla koji brod i koja kompanija,al po adresi sam sto bi bilo logicno,zakljucio da je royal..
Ne znam zasto izbjegava da mi kaze koji je brod i kompanija,a ni platu ne pominje...Vidjecu danas sta ce mi odgovoriti,pa cu znati valjda sve tacno..
ovo ti je ponuda za celebrity, i neznan ja na tvon mistu i ne bi bas za wipera, jer neces nista naucit.....oni su dejmeni znaci od ujutro 8 do uvecer 8 ili ranije malo, samo cistis, i imas posla i kurcu, nije tesko jer nemas nikakvu odgovornost nego mopu u ruke i deri, tu i tamo malo teze ako se radi wartsila ili nesto, provaj joj objasnit i zamolit je za poziciju oilera, jer da trebas iskustvo u radu, a ne samo cisti ukrcaj, a ako ti gori ajde ka wiper a tamo svaki slobodan moment se pristekaj na motormena, terca ,,,,,,, eto bija san ti tamo prvi put ka ass makine, a drugi put ka motormen ....bajdvej ona je rumunjka i gura svoju gamad nemilice, mene nije tila ukrcat tj nije mi odgovarala na mejlove misec dana (za drugi ugovor), ali san se malo ka pozalija na nju marianu celanu i otisa u roku od 10 dana na brod ....eto ukratkoDobio sam neku ponudu,ovo bi mi bio prvi ukrcaj na brod,jos nemam nikakvog iskustva,detalje mi jos nije rekla,i ako sam je ja pitao,rekla mi je samo da bih isao 7 mjeseci kao wiper.
I ako sam ja trazio za asistenta,ali koliko sam shvatio oni ih nemaju,i rekla mi je da im je ovo ulazna pozicija za "engine room".
Htjeo bih da me vi kao mnogo iskusniji u ovom poslu od mene posavjetujete da li da prihvatim ponudu,ili da cekam neku drugu priliku kako bih otisao kao asistent stoja?