Royal Caribbean

A ovaj Foranin mi smrdi na jednog sekonda sa Dawn-a.....he,he.....

NARUCENE SU NOVE STOLICE ZA ECR,juhuuuuuu.....600 GBP svaka,Cile nesmije ni primirisat blizu.....

Bravo High odlicno za nove katrige. Drago mi je a idu li stare u electro workshop :hihi . Sta se tice chilea njemu triba ostavit one stare sta je porusia. Ili neka sidi na malom skanjelu :hihi Foranin je sekondo koji je dosa umisto mene

A sinko moj...stolice su mila majka....Ona sta si je dao pretapacirati,zali boze truda,lijeva rucka je pukla, a narvno i glavna osovina je posustala pod nepoznatom kilazom 'zive vage'.Evo upravo sam se cuo sa Ivicom,dosao je u hotel a i dragu mi je otpratio do sobe tako je ekipa na broju.Dolazi nam novi kapo sta je bio mijenjati tu staffa...valjda ga znas,neki Norvezan sta je u penziji.
Sve u svemu okuplja se klan...he,he....Btw,ovaj novi elektricar ce isto izgleda dobiti Ban...bas sam ga danas ja banirao kod sefa jer mi je prkipilo,takva mi je ekipa da je to nevjerovatno.

Ajde Hvaraninu...jos malo i bit ce 'sretan bozic' na brodu....spremaj se,jer ja cu uskoro kuci he,he..........

Evala High Voltage, karas li sta ha,ha,
Cu son da su stolice ljevale u Splitskom skveru po posebnoj narudbi ali moje misljenje je da nece dugo pod onom kilazom.
Sta ima novog na NCL ,jeli dizu placu,cujen da je NCL odusta od novogranje......
Pozdravi tamo sve i jesi li napunia toner

Decki vratimo se na temu RCCL-a a ako cemo se dopisivat ( mislim i na sebe samog jer san i ja sudjelovao) iskoristimo konobu ili ajmo pod NCL thread. Fala na razumjevanju

imas pravo vratimo se na pravu temu kompanije snove na koju se trenutacno nemoguce ukrcati bez obzira na visoki cin sadasnji na carnivalu i ogromne veze,gotovo nemoguce .

na cruiseru treba biti oprezan...
to ću napraviti idući ugovor, za??to bi ja uopće tro??io svoje pare na neke lo??e i nepoznate ?žene, la?žne strance i prijatelje, koje ionako nikad vi??e u ?životu vidjeti neću?!

pozdrav ljudi,polozio sam nedavno porucnicki i ima san namjeru ic na Royala ali mi
ovaj covik sta me triba ubacit kaze da bi triba ic za kadeta kod njih(a i to je upitno jer kaze da tek od ove godine pocinju krcat hrv kadete),pa me zanima zna li netko na koju bi firmu moga upast na kruzera kao traineng off ili kadet,tj ko krca na te brodove s obzirom da sam bio na bulka prije i po prvi put iden ka off na brod.

pozdrav ljudi,polozio sam nedavno porucnicki i ima san namjeru ic na Royala ali mi
ovaj covik sta me triba ubacit kaze da bi triba ic za kadeta kod njih(a i to je upitno jer kaze da tek od ove godine pocinju krcat hrv kadete),pa me zanima zna li netko na koju bi firmu moga upast na kruzera kao traineng off ili kadet,tj ko krca na te brodove s obzirom da sam bio na bulka prije i po prvi put iden ka off na brod.

... potpuno smo identični slučaj. pogledaj malo po forumu pod Celebrity Cruises, tu sam ti ja sada ukrcan već dva miseca kao apprentice officer, ukrcaj sam sredio u tri tjedna. tamo imas sve...

A zna li ko kakvi su ugovori na royala(ja sam dobio info da je ugovor 2-2,a placa za treceg 3500 e permanent) pa me zanima jeli to tocno,ako je onda izgleda da je to stvarno kraljevska firma.

2nd Officer is US$ 2766(perm),- on a 1:1 sailing system with 14 weeks on/off

1st Officer is US$ 5000(perm),- on a 1:1 sailing system with 10 weeks on/off

The 2nd Off is the entry level for newhires.

Meni naviga rodak na Royala i cini mi se da je lova u eurima....koliko su ove informacije sea_st friske.....ja sam se cuo s njim nedavno i tako mi je reka....a cuj ko laze on lazem i ja!!!

ovo su podaci od 6 miseca 2008...mozda su od tada i minjali...inace, taj mail sam dobia od frank nilsena...crewing mngr...tko kod je zainteresiran, moze se javit njemu i dobit informacije iz prve ruke...
Frank Nilsen
Team Leader Officer Recruitment & Scheduling (Deck)
Marine Workforce Planning & Scheduling
Royal Caribbean International
e-mail: fnilsen@rccl.com
Phone: 305 539 4019 (Tues thru Thurs)
954-517-2968 (Mon&Fri)
Cell: 954 993 6893
Fax: 305 539 4623

Evo ja san trnutno na Royalovom brodu pa iz prve ruke bez rekla kazala, ovo sta je sea_st napisa je tocno samo da razjasnin sta je 1st officer a sta 2nd, 1st van je po nasu sekondo palube a 2nd officer terco jer ispri 1st officera ima chief officer-safety( po nasu chief palube), staff kapetan i kapetan.
Vp

:Ddown,malo zajebancije ne skodi ali sad smo pokrili sve teme,engleski moras znat i to ti je osnova za bilo sta,citat i pisat,ako ne mos citat instrukcije i komunicirat ides doma,mene je sad zaminija bugar koji cje sto posto vec doma jer san mu mora (mukotrpno)objasnjavat na mote change-over,ima toga

Back