Zdrav bio !!!
Struja , ne siječam se da su se igdje spominjale cifre i plaće ?
Kakva ljubomora , ebote Å¡to treba nacrtati , aj bukvalno , brod ilil bilo Å¡to od objekata na moru , NOVOGRADNJA . Znaći tehnologija zadnja , električar na brodu , nema elektroničara , a rijeÅ¡ava se i elektronika .
Na papiru postoji razlika elektroničar i električar , ponavljam to na brodu niÅ¡ta ne znaći u obavljanju posla .
Sve isto , nego reci mi od elektronike ili elektroničari , Å¡ta ste to rijeÅ¡avali baÅ¡ elektronski , da i mi sa foruma dobijemo uvid ili barem neÅ¡to naučimo , to me zanima . I na kojem kriteriju se određuje da li ukrcati elektroničara ili električara na brod .
Čuj Struja , elektroničar na LoÅ¡injskoj sigurno nema jaću plaću od električara na Maerska

A tenzija nema ama baš nigdje .
A Å¡to se tiće ljubomore Å¡to ne bi bio ljubomoran na kako Fico kaže "priučene kovaće" koji deru lovu , a ne na elektroničare .
Ajoooj zijevanje me ide , dajte malo življe .
Kako kaže Fico , svaki sa tri razreda osnovne može biti električar (čitaj svaki idiot ) , to nije vrijedjanje , hahahah aj daj molim vas
I di ste se osjetili uvrijeđeni??? A da niste bocnuli , aaa
Prvotno napisano od srelec
nisam dugo pisa koji put bi nesto procita
ali ne mogu da ne kazem nista
Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture - Pomorstvo - UVJETI ZA STJECANJE
ovo sta pise na gornjem linku je HR brevet ne stcw i s njim mos brisat guzicu za sad
ili mozes ga koristit na nasu zastavu ili nasu firmu
jedino sta su uspili s tim brevetom stavit vise ljudi u porezni sustav ali to je neka druga prica
pametnome dosta