kjuraga2@htnet-dsl
New member
meni je zena rekla da ni slucajno nebi isa bez nje i dice a dovescu bar jos 4 pomorca s familjon pa cemo u splitu ucinit demonstrancjun ca bi reka po??ćer bonbi??ta
meni je zena rekla da ni slucajno nebi isa bez nje i dice a dovescu bar jos 4 pomorca s familjon pa cemo u splitu ucinit demonstrancjun ca bi reka po??ćer bonbi??ta![]()
meni je zena rekla da ni slucajno nebi isa bez nje i dice a dovescu bar jos 4 pomorca s familjon pa cemo u splitu ucinit demonstrancjun ca bi reka po??ćer bonbi??ta![]()
Veliki pozdrav i Sjeverozapadnoj hrvatskoj i hvala na podrzci.....ako ne mozete doci posaljite nam koji Kulen pa cemo mi prosvjedovati i za vas jer kad udremo po kulenu i pivi a vanka vruce bit ce svasta:,Zivili
![]()
pa mogu ti rec da si u zicu pogodija i zivo me zanima oce li ko sta dat i koliko
Pogotovo danas firme i sponzori jedva cekaju da im netko pokuca na vrata i zatrazi novac a jos kad cuju da smo pomorci mislit ce da ih zezamo jer mi smo NARAVNO PUNI PARA!!! Ja sam za to da sve provamo izgurati bez ikoga pa ako triba dat cemo jos love,koliko tko moze jer necemo sada tu ljudima raditi harac!
Provajmo to izgurati sami pa cemo viditi kako ce se situacija razvijati, rekla je ona UZDAJ SE U SE I U SVOJE KLJUSE!!
Ma ko nemoze doc....doci cemo jer ima nas vise koji navigamo u VZ....jedino ako budem na brodu?
E moj Panco, prvo si me ispizdija kad sam predlozija sponzorstvo, pokrija sam se usima jer sam to napisa, a sad to isto predlazes.
E moj Panco, prvo si me ispizdija kad sam predlozija sponzorstvo, pokrija sam se usima jer sam to napisa, a sad to isto predlazes.
Krivo si me shvatija, nije bitno cija je ideja nego nacin na koji ljudi poklapaju jedni druge. Iako mi nije ime i prezime napisano nego pseudonim isto se zacrvenim kad napisem neku pizdariju, pa me neko poklopi. Naravno da nema veze ko je sto predlozija, bitno je da smo slozni i da idemo naprid. Zivija, placam cugu za ovaj nesporazum.
Nigerijac;11931Evo mog prijedloga sto treba ucinit: 1) kao sto je vec navedeno na ovom forumu said:1. Od sutra, napravio
2.N/A
3.Sla?žem se - direktno u kompaniju, bez posrednika
4.Nikad nisam radio.
Postotak plaće (ma da ne bi ?!?) nekom tko se li?že s Magazinovićem i sličnima, ni u ludilu
1. Od sutra, napravio
2.N/A
3.Sla?žem se - direktno u kompaniju, bez posrednika
4.Nikad nisam radio.
Postotak plaće (ma da ne bi ?!?) nekom tko se li?že s Magazinovićem i sličnima, ni u ludilu
Ma ljudi (i pomorci), kakvo okupljanje, necete nista s time postic!
Ova drzava je radila i veca sranja ljudima, koji su onda zbog toga prosvjedovali ... i nikome nista. Sve ce se zaboravit nakon jedne pobjede Hajduka!
A i nece se skupit ni 1% ljudi sto bi dosli da je koncert nekog drogiranog divljaka.
Evo mog prijedloga sto treba ucinit:
1) kao sto je vec navedeno na ovom forumu, pare van iz "nasih" banaka. To ih najvise boli.
2) Predlazem da svi pomorci koji jos uvijek plove na nasim brodarima (Tankerska, Atlanska, Uljanik itd...) skinu FOC i objese hrvatsku zastavu na krme tih brodova! I to po mogucnosti u nekoj luci gdje su kazne visoke. Jer ako mi hrvatski pomorci moramo biti "u sustavu", analogno i hrvatski brodari trebaju biti "u sustavu" i brodove registrirati u hrvatskim lukama! Npr, zasto tanker "Frankopan" nebi vijao hrvatsku zastavu umjesto liberijsku?
3) Ako vam bas treba posrednik kod ukrcaja, izbjegavajte ove nase pancofare (Globtik, Zorovic, Euros, SSM itd...) Idite direktno na brodara, ili ako ima ugovor sa stranim posrednikom. Oni vas nece nikome prijavljivati.
4) Prestati placati clanarinu hrv. sindikatu pomoraca! Sve su nam ovo oni smjestili, tj Brazzoduro. Od kad ima mora, pomorce se nije diralo! Bili smo gradjani drugog reda i to nam je odgovaralo. U Jugoslaviji smo imali i carinske povlastice i beneficirani radni staz. I onda se pojavio neki Brazzoduro, koji je poceo cackati macku mater kako bi pomorci usli "u sustav" mirovinskog i zdravstvenog osiguranja. Vlada je to jedva docekala da nam nakalemi ovaj porez. I sada taj isti Brazzoduro pise neku ustavnu tuzbu, da bi opet pomogao nama pomorcima... crno nam se pise! Brazzoduro, ostavi se olovke i odi navigat. Baci se po krmi!
Mirno more.