Prosvjed i smje??taj

• Thread starter Thread starter flores
  • Start date Start date
nisan pametan,cini mi se da je ok,ali ka sta je Dalmos reka,necemo politiku u nasu butigu makar smo svi manje vise jedini posteni politicari na ovome svitu jer se tucemo samo za sebe ali ne ka jedinke ka ovi nasi nego za nasu bransu,nas zivot i za to bi sve napravija

nemojte mi vi mladji bit euforicni,lose mi je gledat kad ginete po cesti jer mislite da cete boje jebat ako brze vozite

@crta zara
To je krivi odgovor.Ti imas druze zadacu da napunis auto sa 4 prijatelja koji nemaju auto a jos najmanje angaziras jos toliko ljudi od koji ce svaki angazirat isti broj i dovest ih svojim autima.Na taj nacin rastemo geometrijskom proporcijom i to je posal.SVak neka rece svima koje zna za prosvjed i neka sire dalje.I nema opravdanja za ne doc ako si u RH.

@crta zara
To je krivi odgovor.Ti imas druze zadacu da napunis auto sa 4 prijatelja koji nemaju auto a jos najmanje angaziras jos toliko ljudi od koji ce svaki angazirat isti broj i dovest ih svojim autima.Na taj nacin rastemo geometrijskom proporcijom i to je posal.SVak neka rece svima koje zna za prosvjed i neka sire dalje.I nema opravdanja za ne doc ako si u RH.

Tako je Frankie.....to sam jos prije zaboravija napisati u vezi dolazaka iz drugih mista da je STROGO ZABRANJENO da u istom autu budu 2 pomorca!!! Jedno auto -jedan pomorac i jos sa njim sljedeci clanovi:3 prijatelja ili zena+2 dice ili punac,punica i zena ili 3 ljubavnice ili 3 stoperice ili 3 stopera ili 2 prijatelja i stoperica itd. da ne nabrajam jer ima raznih kombinacija:):D

ajte vi stariji sto sve znate se smirite malo,jer ovaj put ste krivo svatili,ja sam mislia da ima mista u kuci za umorne ljude, ha ha ha,zivili ljudi
P.S>franki iz zadra se uvik kretalo masovno,pa ce i ovaj put,panco ja bi ukrca i stopericu ali mi ide zena samnon,e jebiga,
zivili decki

Ljudi a sto je sa parkingom? Ja ne znam Split bas najbolje. Di se parkirat? Ipak ce bit pocetak sezone. A ni vrime prosvjeda nije bas najsretnije za nas koji dolazimo s kontinenta i sj. Jadrana. Ja bi trebao krenit od doma u 0300 da bi navrime bio doli.

najbolje je ostavit auto nasri ceste,digne ga pauk,miran si za parking i auto je na sigurno,posli te koji kolega pribaci po njega:D,ima dva veca parkinga u centru,povise pazara i iza dalme,na rivi ne preporucujem,to sa parkingom bi moga bit problem,dobro pitanje,ko ima poznanika neka parkira ispred njegove kuce,ne znan,ajmo ideje

ja mislim da je najbolje parkirat u solinu ili odma na ulazu u split. autobusi voze svako 15-20 minuti ili do na rivu ili do na opcinu, a to je onda 5 minuti pjeske do na rivu :kafa

Ljudi a sto je sa parkingom? Ja ne znam Split bas najbolje. Di se parkirat? Ipak ce bit pocetak sezone. A ni vrime prosvjeda nije bas najsretnije za nas koji dolazimo s kontinenta i sj. Jadrana. Ja bi trebao krenit od doma u 0300 da bi navrime bio doli.

U najgoru ruku morete parkirat oko Poljuda, ima doli nekoliko parkirali??ta (isprid Samostana sv. Ante i konobe "Stari mornar", u uvali ? ore) i oni kru?žni prostor okolo stadiona. Dalje u produ?žetku od Poljuda je ? pinut, kvart prema Marjanskom tunelu, ima dosta mista oko onih plavih nebodera i Kineskog zida ili Pentagona, kako neki splićani već zovu (to su 2 velike ??iroke zgrade odma priko puta stadiona), a kroz Marjanski tunel se dolazi na Meje (kvart sa ju?žne strane Marjana) i vozi se na livo prema Zvončacu (bazenu kluba "Jadran") suprotno od muzeja "Hrvatskih arheolo??kih spomenika" i Galerije "Me??trović" i tu se nalazi besplatni veliki parking i malo naprid 200m na desnu ruku je park Sustipan (staro splitsko groblje) i put za ACI-marinu i tu je jedan besplatni parking. U litnjoj sezoni nebi preporuća ulazak u centar grada na parkirali??ta Dobri, Varo??, ispod Opčine (neznan, morete poku??at) ili oko Lučke Kapetanije.

Evo kolega splitski kanal je to podrobno objasnija i opisa sva raspoloziva parkiralista.Posto je skup dogovoren u 09:00 sati moj savjet je da se prova doci sto ranije (recimo oko 07:00-07:30) jer onda i na ovim frekventnijim parkinzima sto su blize Rivi nebi trebalo biti vecih problema.Znam da za ljude koji dolazu iz daljega to nije bas jednostavno ali sto je tu je.Mislim da bi u tome vremenu najbolje bilo pokusati pronaci mjesto na parkingu ispod Opcine jer je prilicno velik i udaljen je cirka nekih 500 metara od Rive i onda nebi bilo potrebno auto ostaviti na Poljudu, naravno za sve one koji volu setnju i Hajduk a nisu vidili Poljud eto prigode za spojiti navijacko sa prosvjednim!!

Dobra večer,
Ma mislim da mi koji dolazimo iz Rijeke, i ostalih udalujenih gradova, neće biti problema za parking iz razloga što: S obzirom da i tako da bi stigli u 09 u Split, treba voziti po noći, a s obzirom da će u to vrijeme biti ljetne vrućine, i bolje je voziti po noći, pa nije teško krenuti dva sata prije, pa umjesto u devet, doći u Split okol šest jutro, a tada vjerojatno kao i u Rijeci sve slobodno pa možeš birat di ćeš parkirat.

Da se nadopunim, znam isto tako da je teže ljudima iz udaljenijih gradova, pogotovo ako još i djecu vode sa sobom, ali ljudi pa nije prosvjed svaki dan, ćemo se nekako snaći valda taj jedan dan, pa ako treba i malo dalje parkirati pa pješke doći do rive.

Prosvjed I smjestaj

Prosvjed I smjestaj

Da se nadopunim, znam isto tako da je te?že ljudima iz udaljenijih gradova, pogotovo ako jo?? i djecu vode sa sobom, ali ljudi pa nije prosvjed svaki dan, ćemo se nekako snaći valda taj jedan dan, pa ako treba i malo dalje parkirati pa pje??ke doći do rive.

:)Evo gdjo Flores ponovo na vidjelu za sve posjetioce foruma.:uzdravlje

U najgoru ruku morete parkirat oko Poljuda, ima doli nekoliko parkirali??ta (isprid Samostana sv. Ante i konobe "Stari mornar", u uvali ? ore) i oni kru?žni prostor okolo stadiona. Dalje u produ?žetku od Poljuda je ? pinut, kvart prema Marjanskom tunelu, ima dosta mista oko onih plavih nebodera i Kineskog zida ili Pentagona, kako neki splićani već zovu (to su 2 velike ??iroke zgrade odma priko puta stadiona), a kroz Marjanski tunel se dolazi na Meje (kvart sa ju?žne strane Marjana) i vozi se na livo prema Zvončacu (bazenu kluba "Jadran") suprotno od muzeja "Hrvatskih arheolo??kih spomenika" i Galerije "Me??trović" i tu se nalazi besplatni veliki parking i malo naprid 200m na desnu ruku je park Sustipan (staro splitsko groblje) i put za ACI-marinu i tu je jedan besplatni parking. U litnjoj sezoni nebi preporuća ulazak u centar grada na parkirali??ta Dobri, Varo??, ispod Opčine (neznan, morete poku??at) ili oko Lučke Kapetanije.

A ovo mi je isto ka da sam u Miamiu-ajmo plan najljep??eg grada na svijetu poslije Rijeke:p:p:p:p

Back