@crta zara
To je krivi odgovor.Ti imas druze zadacu da napunis auto sa 4 prijatelja koji nemaju auto a jos najmanje angaziras jos toliko ljudi od koji ce svaki angazirat isti broj i dovest ih svojim autima.Na taj nacin rastemo geometrijskom proporcijom i to je posal.SVak neka rece svima koje zna za prosvjed i neka sire dalje.I nema opravdanja za ne doc ako si u RH.
jer smo vec krenili u izradu majica i vizitki a to ce sve tribati paltiti.
znaci da je logo spreman? ajde posalji, kupili smo papir za preslik na majice pa da probam...![]()
Ljudi a sto je sa parkingom? Ja ne znam Split bas najbolje. Di se parkirat? Ipak ce bit pocetak sezone. A ni vrime prosvjeda nije bas najsretnije za nas koji dolazimo s kontinenta i sj. Jadrana. Ja bi trebao krenit od doma u 0300 da bi navrime bio doli.
Da se nadopunim, znam isto tako da je te?že ljudima iz udaljenijih gradova, pogotovo ako jo?? i djecu vode sa sobom, ali ljudi pa nije prosvjed svaki dan, ćemo se nekako snaći valda taj jedan dan, pa ako treba i malo dalje parkirati pa pje??ke doći do rive.
a di si se uputija,triba li doc iz st po tebe,iman rezervno auto ali jos dobro
U najgoru ruku morete parkirat oko Poljuda, ima doli nekoliko parkirali??ta (isprid Samostana sv. Ante i konobe "Stari mornar", u uvali ? ore) i oni kru?žni prostor okolo stadiona. Dalje u produ?žetku od Poljuda je ? pinut, kvart prema Marjanskom tunelu, ima dosta mista oko onih plavih nebodera i Kineskog zida ili Pentagona, kako neki splićani već zovu (to su 2 velike ??iroke zgrade odma priko puta stadiona), a kroz Marjanski tunel se dolazi na Meje (kvart sa ju?žne strane Marjana) i vozi se na livo prema Zvončacu (bazenu kluba "Jadran") suprotno od muzeja "Hrvatskih arheolo??kih spomenika" i Galerije "Me??trović" i tu se nalazi besplatni veliki parking i malo naprid 200m na desnu ruku je park Sustipan (staro splitsko groblje) i put za ACI-marinu i tu je jedan besplatni parking. U litnjoj sezoni nebi preporuća ulazak u centar grada na parkirali??ta Dobri, Varo??, ispod Opčine (neznan, morete poku??at) ili oko Lučke Kapetanije.