Prosvjed i smje??taj

• Thread starter Thread starter flores
  • Start date Start date
Aveo, hotel Lav ti je u podstrani, 10ak kilometara od Splita...
Sta se tice smjestaja, postoji na ulazu u Split od strane Dubrovnika jedna krasna gospodja, izdaje apartmane, zovu se Apartmani Split, cijene jako prihvatljive jer nas firma tu salje prespavat kad polazemo brevete u Diversa. Jedini problem je sta pocinje sezona pa bi moglo bit prebukirano svugdi...

nema problema,ko nije siguran,cekacemo na st airport,ulaz na parking i ili vozit ili vodit,no problem,cujemo se

bice mista u nasa lipa kastela,radin na tome

Bravo Kokolo:uzdravlje
Puno se toga prominilo otkad ne zivin u Splitu pa i ja moran sredit smjestaj za ovu ekipu koju dovodin sa sobon s Peljesca...:cool:
Organizacija nan je dosad bila na visini pa ne sumnjam da ce i ovo bit bez greske...:hihi
A za pribacit ljude do Rive mozemo iskoristit Frenkiev sleper, ima BiH tablice pa nema problema oko parkiranja :udriglavom:udriglavom:udriglavom

ka sta znas,frenkie je sleper ubananija ali ja iman karavan i brzo vozim ture,jos trazin di

:uzdravlje:D

ljeto
prosvjed
oblaci
sex

haiku

Last edited by a moderator:
bice mista u nasa lipa kastela,radin na tome
Bravo Kokolo:uzdravlje
Puno se toga prominilo otkad ne zivin u Splitu pa i ja moran sredit smjestaj za ovu ekipu koju dovodin sa sobon s Peljesca...:cool:
Organizacija nan je dosad bila na visini pa ne sumnjam da ce i ovo bit bez greske...:hihi
A za pribacit ljude do Rive mozemo iskoristit Frenkiev sleper, ima BiH tablice pa nema problema oko parkiranja :udriglavom:udriglavom:udriglavom

mila,prokurative su povijest,franjo banana je perverzija istog

Dragi mene su upoznavali sa ljepotama ST i izgleda ili sam previ??e gledala u vodića,ili ga nisam razumjela ali vidim da nisam savladala gradivo.Rećeno je da tamo (prokurativama )ima 365 soba pa kad su predvidjeli toliko soba onda valjda ima i mjesta :o:o:(

Mi fala Bogu nemano f.bananu .kod nas ima fontana na svakom koraku:kafa

Back