Promjena mjesta boravka i troskovi zivota diljem kugle

Jedina lokacija Hrvatska , ja nebi isao ziviti nigdje drugo na svijetu da mi daju 100 milijardi dolara , nema tih novaca za koje bi napustio hrvatsku jer smo centar svita i tribali bi poceti izvoziti nas zrak dalmatinski

Ja cu biti skroman nek mi dadu samo 200k eurica godisnje i odo ja di treba.

Ae logicno...bolje piva u ladu nego dvi na suncu.
Keller
274a83d4ff2f88f6c956e3447ce6caee.jpg

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk

Slabo.....vise priprema za Atlanski okean prema West Sahara.HRM je globalni nositelj mira.

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk

Jos ce te i dobiti nobelovu za mir ko Obama.Po njegovom komandom pobiveno na tisuce zene,dica i trudnica.

Tema odlicna
Slazem se sa CC dvostrukim i strojarom i propuhanim
Ostali prdi ludi
Nean sad vrimena obrazlagat ali cujemo se posli

Sent from my internet mobile device

Možda google zna

https://money.usnews.com/money/blog...the-10-best-places-to-retire-overseas-in-2018

1. Algarve, Portugal Estimated cost of living: $1,835 per month
2. Las Terrenas, Dominican Republic Estimated cost of living: $1,500 per month
3. Medellin, Colombia Estimated cost of living: $1,900 per month
5. Mazatlan, Mexico Estimated cost of living: $1,370 per month
7. Cuenca, Ecuador Estimated cost of living: $1,135 per month
10. Chiang Mai, Thailand Estimated cost of living: $1,365 per month

https://www.forbes.com/sites/laurab...cheapest-places-to-live-in-2018/#7f22877a2614

2. Cali, Colombia A couple can live here for as little as $987 a month, including rent
3. Santo Domingo, Dominican Republic A couple can expect to spend about $1,450 a month to live here, including rent and food
4. San Pedro, Ambergris Caye, Belize A rental off the beach can run as low as $1,000 a month, and expats can expect to spend about $1,965 a month total on rent and living expenses
5. Saint-Chinian, France A couple will spend about $1,628 on rent and living expenses.) One advantage: It's possible to live in Saint-Chinian without a car, due to excellent train and bus service
7. Ljubljana, Slovenia Peddicord says that a penny-pinching couple could live in Ljubljanafor as little as $1,059 a month
9. Bali, Indonesia On Bali, a couple can live really well for about $1,671 a month

http://time.com/money/5021651/4-under-the-radar-ultra-cheap-overseas-retirement-destinations/

To mnozi sve sa x2 jer ovo je zivot -jedi konzerve i skupljaj boce-
Mozes i u rvackoj zivit za 500$ mjesecno po toj racunici.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da ovo je sve neki prosjek samo kakav prosjek.Tesko je to reci jer mi probijemo neke minimume iz godine u godinu.Svijedoci smo slucaja di cetvernoclana obitelj zivi(prezivljava) s 3000 kuna prihoda al eto nije to tema o kojoj ode pricamo.

Da ovo je sve neki prosjek samo kakav prosjek.Tesko je to reci jer mi probijemo neke minimume iz godine u godinu.Svijedoci smo slucaja di cetvernoclana obitelj zivi(prezivljava) s 3000 kuna prihoda al eto nije to tema o kojoj ode pricamo.
Strojaru,
Aj kljucni na ovaj link povise od dakok-a, izaberi Dubrovnik pa mi reci koliko ispada. Pa ti ja recem koliko mene i familiju mjesec dana zivota kosta.
Ja ne mogu na taj link, na brodu sam.

Strojaru,
Aj kljucni na ovaj link povise od dakok-a, izaberi Dubrovnik pa mi reci koliko ispada. Pa ti ja recem koliko mene i familiju mjesec dana zivota kosta.

Ccdvostruki
Sve ispod 20 iljada kn za cetveroclanu familiju je utopija

Sent from my internet mobile device

Pravo zboris Jose.
Nas je troje i vrtimo se oko 15 iljada mjesecno. A ako odemo nedje na dan dva , ili za vikend na rucak ili dva eto nas na 20k.

Strojaru,

Izbacuje mi Dubrovnik 21000 kuna.
Zivot je skup u nas ako se neces stiskati ali ljudi zive i sa duplo manje nego sta se ode pise.Odnosno prezivljavaju bolje receno.

iskreno 22000 kuna je malo za cetvoroclanu obitelj,zapravo malo je i 7k na to...
neko spici 8k€ u dva tjedna a na nista.. na nista mislim da se ne vidi ni da je ista platilo od racuna ni donilo u kucu...
znam da je ogavno al je tako barem

Cifre su vam tocne u Splitu cca 20000 kn misecno za nas troje, samo komodan zivot (po meni nista ekstravagantno).

kolega ziva istina....20k kuna za zivot a ostatak za guste i sitna ulaganja....zivot je postao skup u pm

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Back