Postovanje,
Samo da kazem, ne virujem da cu sad bas cesto biti na forumu, hebate jarac pa imamo nastavu u jutro i popodne, danas san srija i Guca, on je jos uvik na predavanjima, po pogledu sam mu skuzija da me gleda nekako tupo, sto ce tek meni biti nakon 2 miseca, uglavnom, htio sam se samo pohvaliti da san sad "brucos"
i da moran uciti
![]()
Postovanje,
Samo da kazem, ne virujem da cu sad bas cesto biti na forumu, hebate jarac pa imamo nastavu u jutro i popodne, danas san srija i Guca, on je jos uvik na predavanjima, po pogledu sam mu skuzija da me gleda nekako tupo, sto ce tek meni biti nakon 2 miseca, uglavnom, htio sam se samo pohvaliti da san sad "brucos"
i da moran uciti
![]()
Brzo si uteka s izborne nastave,prije nego se zavrtila četvrta tura pića.

.Koliko znam druga generacija je krenula u Splitu i Rijeci ,ali samo strojari nautičara nema dovoljno. Tako ako ste čekali ili niste mogli prvi put nije ba?? ispalo ,a ni upalo.
U Splitu se uglavnom prolazi bez problema i nema govora o nekakvim repeticijama. Ono nemo?? ko tuntledoć da ba?? nezna?? beknit ,ali uglavnom se cijeni trud i uz pravo zalaganje se mo?že doći do dvice u većine profesora.
? to se tiče papirologije barem za faks u Splitu se netribate nervirat. Mo?žete donit kad uspijete. Nije da će vas odbit upisat jer je onima u kapetaniji tribalo tri dana da izdaju potvrdu o navigaciji, samo polako.![]()

....nevijerojatno ali istinito.....u prijevodu u Ri bi htijeli nasu lovu a onda gnjavaza kao i prije......dakle polaganje i studiranje u nedogled. Jos i ova.....predavanja iz Engleskog pocinju u devetom misecu jer ce navodno njegovu visost prof.vis.skol Luzera konacno poslat u staro zeljezo.....program preuzima prof.Prichard.....ali nesmije prije da nebi uvrijedili Luzera. Danas cu zvati malo Zadar i Split da vidimo kako je tamo....kao sto cujemo u Splitu nema nekih vecih problema.....a dali zna ko kakav je Engleski u Zadru? Kao u Rijeci nije sigurno
Pozdrav svim kolegama.Postovanje,
BTW, cuo sam danas da Tankerska nece avancavati casnike koji ovako steknu najvisa zvanja,
Mislim da je ovo nemoguce Casper jer kad ides na brod nepita te netko imas li dvi vise nego imas li brevet za barbu/kapa i to je to . A to ako napravi Zadarska onda je na taj nacin sama sebi iskopala jamu u koju ce godinama sama upadati samo zbog toga sta ce pomorci jedan drugom govoriti da je to firma ovaka, onakva i slicno. Stoga ako ovo nemas potvrdeno do direktora zadarske ( a znam da mozes doci do njega lako) mislim da je to samo glasina od nekog proizasla.
Lip pozdrav