evo drustvo mala digresija.....
ne pisem cesto ali vas pratim..
Vec neko vrijeme pregovaram sa Warsash UK za njihov Chief engineer UNLIMITED..tako da ne neasjedate na price da to ne moze..
SItuacija je takva da trenutno saljem njihovoj MCA da mi daju notice of eligibility (200 funti cijena) ili drugim rijecima priznaju moje skolovanje i navigaciju do sada jer o tome ovise predmeti koje cu morati slusati ....
uvjet za tecaj koji traje 10 tjedana je znaci odobrenje od MCA kao i dokaz da ste slusali-polagali u svojoj skoli Applied Heat, Mechanics, Naval Architecture and Electrotechnology..ujedno dokaz da ste tecni u Engleskom jeziku..Tocnu cijenu jos neznam jer neznam ni dali ce mi MCA dati dopustenje iako po Warsashu ne bi trebalo biti problemas..Pristupam njihovom MCA za polagat klasu nakon tecaja ..a HOCE LI MI DATI NASA KAPETANIJA BREVET ZABOLI ME ..jer ce morati prije ili kasnije kada udjemo u EU....MCA brevet mi je dovoljan kao i bilo koji njegov endorsement na firmi gdje radim..A sada neka
Brazzaduro i BAbic pricaju koliko god zelu da to nemoze.....e negdi je ocito kvaka jer moze....A ako mi odbiju onda cu morat biti prisiljen iskrcati 65000 kuna i vratiti se na splitski fax koji sam napustio jos 1992 god.
Evo vam stavljam i dokumente potrebne za pokrenuti proces aplikacije...
Pa sad tko voli nek izvoli..
Mogu samo reci da je Warsash po nacinu obrazovanja..sistemu rada,, opremljenosti, pristupu profesora, simulatorima znanstvena fantastika prema nasim fakultetima...a znam jer sam bio tamo dva puta na tecajevima i bio sam vise nego zadovoljan..
Lijep pozdrav...a ti se Dalmose javi koji put....
to je istina,vec sam pisa o tome,i jos bi tija dodat da je MCA ubiti kapetanija,i da se ta licenca koju polozis svugdi prizna kao i englezima,jos jedna stvar je da ljudi koji navigaju po engleskoj mogu(zbog blizine)napravit na osnovu svoje licence-ENGLESKU LICENCU,znaci ponavljan LICENCU ne engleski endorsment,sistem je isti kao i ovo gore napisano....znaci NOTICE OF ELIGILBILITY...i nakon toga i 99funti van mislin salju na kucnu adresu.....ovo sto je rino pisa je provjereno i ako nisu dizali cjene tecaj je kosta 6iljada eura plus si moga uzet internat sa spizon i za to jos 2iljade......to sto braco i ti neki englezi na sastancima govore je LAZ da se nemore sve se more....jer ja san s njima vec bija u kontaktu jos prije 2 godine...i iman sve mailove od tih ljudi sa engleskog koleda.....eto ljudi moji ja van necu pametovat...ko oce neka to uradi ko ce tu neka tu radi...to je stvar izbora ali kao clan udruge isto bi volija da ljudi znaju svoje mogucnosti...pozdrav
p.s.ako neko planira ici neka se otvori tread i neka se ljudi dogovaraju
With the exception of short courses the MINIMUM STAY IS 4 WEEKS.
Bed, Breakfast & Evening Meal (includes Lunch at weekends)
7 days Â?109.20
5 days Â?87.00
Single Night Â?17.40
Bed & Breakfast Only
7 days Â?97.50 (not available to phase 1 cadets)
5 days Â?81.00 (not available to phase 1 cadets)
Single TARIFF FOR ACADEMIC YEAR 2009-2010
Night Â?16.20
Note: There are no married quarters, self catering facilities, or en-suite rooms available at Dr. Winterbottom Hall
INFORMATION
Accounts are payable 4 weekly in advance.
Cadets (all phases) will be required to pay a Â?100.00 bond deposit by cash or cheque, within 48hours of arrival at the Halls.
Bedding is provided; residents are required to supply their own towels and toiletries.
DIRECT ENTRY (AS FROM APRIL 2007)
FEES FROM SEPTEMBER 2010
MODULE A (11 WEEKS)
SECOND ENGINEER III/2 OVERSEAS HOME
ENGINEERING DRAWING â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??.â??â??â??. Â? 490 Â? 330
MATHEMATICS â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??â?? .. Â? 490 Â? 330
CHIEF ENGINEER III/2
APPLIED HEAT â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??. Â? 920 Â? 450
TOTAL Â?1900 Â?1110
MODULE B (11 WEEKS)
CHIEF ENGINEER III/2 OVERSEAS HOME
APPLIED MECHANICS â??â??â??â??â??â??â??â??â??â??.â??â??â??. Â? 920 Â? 450