Ni??ta. Uljanik uvjetuje ili kog Wagnerice ili Krst.. obe ne daju. Osta je bez posla![]()
Ne mere više ništa , ide posada danas, a Zorović je naša trećeg![]()

Na njegovo da ''molim Vas, u poneidljak moram na posa'' ona mu je odgovorila ''Ja vam spasila ?život a Vi meni tako'' imam jednoga frenda koji po ovoj doturici ne bi naviga ni 5 minuta pa svejedno to radi vec 20 godina. Triba joj je reci da mu nije spasila zivot nego da ce tek sada umrit od gladi bez posla.
Kasno sam vidio ove poruke.
Triba je samo doci do Zadra,to mu je ura vrimena od Splita i stvar mu je sredjena da ga doktor nebi trazio nikakav BMI.
Koja debilna doktorica za ne povirovati.
Vjerojatno hoce nesto dodatne zarade u kuvertici.ili joj mu?ž ima slab BMI pa je nezadovoljna:)
Ako čovjeku jo?? nije kasno neka se javi>
Dr.Marko Mustać u Zadru.023-254-640

Ma sve znam , nije problem nać doktora, Problem je ??to uljanik oće ba?? od nje nalaz![]()
tu onda nema pomoći.
mo?že jedino pokusati naci neku vezu za tu doktoricu ili neka se makne od uljanika,trecega nema........na?žalost.
po??tenim ljudima nedaju raditi uvik neki k......
a ja danas cuo da covjek ide u XD agenciju za ukrcaj i da sam kupi i tamo donese droga test??????
pa skroz su poludili,jos cemo tribati od policije pokupovati one alkotestere::))
A čuj meni se ?živo jebe i za drogu i za alkohol i za BMI. U ?životu nikad vino proba nisam , droge nema nit iman ??oldi za to a BMI mi je taman.. ali mi je opet krivo i ne mogu ostat ravnodu??an kad netko hoće raditi , muči se i radi sve ??to mu je u mogućnostima da dobije posao. I kad ga dobije zbog pizdarije ne mo?že radit.![]()
nemam ni ja problema ljudino ni sa drogom a ni sa alkoholom.taj BMI mi je isto dobar hvala bogu.
?žao mi je isto toga čovjeka,ali ??ta se mo?že,jednostavno mu je najbolje na drugu firmu,jer taj liječnički mu je nemoguća misija,bar za uljanik.
pozicija mu je ista kao i meni,nije lako naći dobru firmu kao treći makine,ali naiće već ne??to,nije kraj svita...
lipi pozdrav
Treći palube.
A odbio ga je Uljanik , CMA i jo?? neka firma ne znam točno radi BMI-a u mjesec dana. Pa je zato utučen. Nema druge nego kalat
??ivio![]()