• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Pomoć za kolegu - problem s kila?žom ili ti ga ''personal DWT :D ''

Muko moja koji debili, mislin ko nama radi sve o glavi...:udriglavom
Sta nije posa di drugo, DU ili ZD.. :hihi
Aj Bilicu diko, smisli nesto ako se moze.. :uzdravlje

Ni??ta. Uljanik uvjetuje ili kog Wagnerice ili Krst.. obe ne daju. Osta je bez posla :(:(:(

Ako je Uljanik u igri , mislim onda put u Provitu u Ri, to inace im je dok. za uljanik , a tamo znam da oni koji ne prolaze imaju----- 29.9 BMI...

A taj BMi je očito sad neku uvijet jer mu je ekipa iz Zorovića rekla da se javi kad dođe na 30 pa da će opet nešto pronaći.
Za doć na 30 mora skresat 27 kila :rolleyes:

Naša sam mu ja lječnički ali jebi ga, samo njih 2 su relevantne. I on mi je kasno javio i ubila ga u pojam ta s BMI-om. Imali smo vremena riješit da ga nije satrala :( jerbo sam ja odma zva u IM i rečeno je da nema problema da se nacrtam ispred radnje u 10.00 i spičio bi gori dok ovi spremi sve da nije ispalo da priznaju samo njih 2.

Posla sam jedno 100 mailova agencijama koje krcaju iz vana pa ako ga ko primi je , ne mogu mu više ništa pomoć. Nažalost :(

Last edited:
imamo nesto zajednicko,ovo je telepatija,jedino ja prelazin na pelin radi trcanja svaki cas,dopizdilo,a inace,pelin ti ima vise kalorija od pive i boli glava ujutro ako ga stuces vise od 2 boce

Na njegovo da ''molim Vas, u poneidljak moram na posa'' ona mu je odgovorila ''Ja vam spasila ?život a Vi meni tako'' imam jednoga frenda koji po ovoj doturici ne bi naviga ni 5 minuta pa svejedno to radi vec 20 godina. Triba joj je reci da mu nije spasila zivot nego da ce tek sada umrit od gladi bez posla.

Kasno sam vidio ove poruke.
Triba je samo doci do Zadra,to mu je ura vrimena od Splita i stvar mu je sredjena da ga doktor nebi trazio nikakav BMI.

Koja debilna doktorica za ne povirovati.
Vjerojatno hoce nesto dodatne zarade u kuvertici.ili joj mu?ž ima slab BMI pa je nezadovoljna::))

Ako čovjeku jo?? nije kasno neka se javi>

Dr.Marko Mustać u Zadru.023-254-640

Kasno sam vidio ove poruke.
Triba je samo doci do Zadra,to mu je ura vrimena od Splita i stvar mu je sredjena da ga doktor nebi trazio nikakav BMI.

Koja debilna doktorica za ne povirovati.
Vjerojatno hoce nesto dodatne zarade u kuvertici.ili joj mu?ž ima slab BMI pa je nezadovoljna::))

Ako čovjeku jo?? nije kasno neka se javi>

Dr.Marko Mustać u Zadru.023-254-640

Ma sve znam , nije problem nać doktora, Problem je ??to uljanik oće ba?? od nje nalaz :udriglavom

Ma sve znam , nije problem nać doktora, Problem je ??to uljanik oće ba?? od nje nalaz :udriglavom

tu onda nema pomoći.

mo?že jedino pokusati naci neku vezu za tu doktoricu ili neka se makne od uljanika,trecega nema........na?žalost.

po??tenim ljudima nedaju raditi uvik neki k......

a ja danas cuo da covjek ide u XD agenciju za ukrcaj i da sam kupi i tamo donese droga test??????

pa skroz su poludili,jos cemo tribati od policije pokupovati one alkotestere:::)))

tu onda nema pomoći.

mo?že jedino pokusati naci neku vezu za tu doktoricu ili neka se makne od uljanika,trecega nema........na?žalost.

po??tenim ljudima nedaju raditi uvik neki k......

a ja danas cuo da covjek ide u XD agenciju za ukrcaj i da sam kupi i tamo donese droga test??????

pa skroz su poludili,jos cemo tribati od policije pokupovati one alkotestere:::)))

A čuj meni se ?živo jebe i za drogu i za alkohol i za BMI. U ?životu nikad vino proba nisam , droge nema nit iman ??oldi za to a BMI mi je taman.. ali mi je opet krivo i ne mogu ostat ravnodu??an kad netko hoće raditi , muči se i radi sve ??to mu je u mogućnostima da dobije posao. I kad ga dobije zbog pizdarije ne mo?že radit. :rolleyes:

A čuj meni se ?živo jebe i za drogu i za alkohol i za BMI. U ?životu nikad vino proba nisam , droge nema nit iman ??oldi za to a BMI mi je taman.. ali mi je opet krivo i ne mogu ostat ravnodu??an kad netko hoće raditi , muči se i radi sve ??to mu je u mogućnostima da dobije posao. I kad ga dobije zbog pizdarije ne mo?že radit. :rolleyes:

nemam ni ja problema ljudino ni sa drogom a ni sa alkoholom.taj BMI mi je isto dobar hvala bogu.

?žao mi je isto toga čovjeka,ali ??ta se mo?že,jednostavno mu je najbolje na drugu firmu,jer taj liječnički mu je nemoguća misija,bar za uljanik.

pozicija mu je ista kao i meni,nije lako naći dobru firmu kao treći makine,ali naiće već ne??to,nije kraj svita...

lipi pozdrav

nemam ni ja problema ljudino ni sa drogom a ni sa alkoholom.taj BMI mi je isto dobar hvala bogu.

?žao mi je isto toga čovjeka,ali ??ta se mo?že,jednostavno mu je najbolje na drugu firmu,jer taj liječnički mu je nemoguća misija,bar za uljanik.

pozicija mu je ista kao i meni,nije lako naći dobru firmu kao treći makine,ali naiće već ne??to,nije kraj svita...

lipi pozdrav

Treći palube.
A odbio ga je Uljanik , CMA i jo?? neka firma ne znam točno radi BMI-a u mjesec dana. Pa je zato utučen. Nema druge nego kalat :rolleyes:

??ivio :uzdravlje

Treći palube.
A odbio ga je Uljanik , CMA i jo?? neka firma ne znam točno radi BMI-a u mjesec dana. Pa je zato utučen. Nema druge nego kalat :rolleyes:

??ivio :uzdravlje

onda mu jedino ostaje prihvatiti 4 mjeseca na bilo kakvoj firmi i kroz taj ugovor teska dijeta jer mu nema druge.

nije lako ali jednostavno nema izbora.

Ni??ta nejist di ima cukra,bra??na,manistre/ri?ži,karote i banane.
Piva mo?že tu i tamo a vino samo ča??u dnevno.Gazirano i raznorazne tetrapak fruteke izbacit jer ima cukra(i piture).
Ja san prova i nije crnjak.Da se ubit glad sa meson,ribon,jajima,fruton...
U 28 dana broda(na kojem se vrlo malo giban i nista ne vjezban) san skinia 6 kili.
Neka prova,jos malo sporta i 10 kili bi kala u misec dana.
Bez gladovanja.

Evo va jedna fina dijeta koju sam sama realizirala jos 2001 !

Uspjeh garantiran (18mjeseci - skinula55kg)

* u jutro na prazan ?želudac popiti 0.1 dl jabučnog octa,
čaj i 2 kri??ke dvopeka s medom ili marmeladom
(bez ??ećera ili sa fruktozom)

* u 7 sati kavu
* u 8 sati mali jogurt
* u 10 sati 1 voćku
* u 11.30 međuobrok od 400 kcal
* u 14 sati popiti sok ili pojest vočku
* u 16.30 ručak od 400 kcal
* najkasnije u 19 sati večera od 200 kcal

Back