• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Pomoć za kolegu - problem s kila?žom ili ti ga ''personal DWT :D ''

A šta ako Filipu izlobiraju da BMI bude obavezan :D
Pola Hrvata, Ukrajinaca , Poljaka , Rusa.. ostaje bez posla :D

je hurac,upis u teretane ce porast nemilo,osin mene,ideala,176-96,cak mi se i dva zadnja broja poklapaju,jedino sanprimjetija da mi je teze skocit i saget se,
a vata me debuleca ako dizen puno ruke priko glave(branje) i vata me grc i bol u ruku ako koristin penkalu za napisat nesto duze od potpisa

A pazi sad ovo Bilicu.. idjen ja se ukrcat na offshore, barba na helijohopteru me izvaga 106.. :udriglavom Rezultat :) Istira jednoga araba ca i pribacija ga na kasniji let, meni vise mista :hihi:hihi
Zivija moj BMI :uzdravlje

kad san ja bija offshore, vaga pokazivala i 125 kg, pa kolega 120 i tako to...pravi krsni momci, nije niko nikoga zajebava ka sad.U PM i BMI.
Zivili!

The.Brane je ovo stvarno lipo priporučija samo ??ta ću kad mi se ne da, a kamoli jo?? dat pare nekome da me gleda kako mi se ne da :confused: , biv??i sporta??, naglo se uprasija i sad pi??i kući propalo BMI 29.2 i ne raste, ali ne pokazuje ni tendenciju padanja i radin jo?? uz faks relativno zahtjevniji posa i mentalno i fizički, ali jebenti sve kad me ne potro??i na kraju nimalo, jo?? ako se ostavin duvana nema me nidi :o

The.Brane je ovo stvarno lipo priporučija samo ??ta ću kad mi se ne da, a kamoli jo?? dat pare nekome da me gleda kako mi se ne da :confused: , biv??i sporta??, naglo se uprasija i sad pi??i kući propalo BMI 29.2 i ne raste, ali ne pokazuje ni tendenciju padanja i radin jo?? uz faks relativno zahtjevniji posa i mentalno i fizički, ali jebenti sve kad me ne potro??i na kraju nimalo, jo?? ako se ostavin duvana nema me nidi :o
Jesi prova sta rijesit sa sexom?

Sex.. :confused: sta je to, jel se to pije prije ili posli obroka.. :kafa
Nego Bilicu, deder ti nami javi danas jeli kolega prosa, ako tako nastavis, pocni naplacivat usluge, nes tribat navegat..

Evo čekam osmu uru da vidim šta ćemo i kako ćemo. Karte u petak još nisu bile kupljenje pa je pitanje samo kad posada ide , danas ili sutra. Brod malo kasni po praćenju pa mislim da ćemo uspit iskemijat nešto :hihi

Ajde Bumbo, nemoj se uopce uzbudjivat zbog njegovih provokacija, nije vidija vjevericu od 45te pa prosipa filozofiju okolo.. :hihi
Aj ti lipo na snig, vidis kakvo nan je vrime danas, djecje radosti u zupaniji.. :uzdravlje

????ta oće?? reć da sam ja primitivčina?? pa di?? zahtjevnije od tog? :cool:

Sta je tu zahtjevno?? Nac vjevericu. Bar u Splitu za nac koju je dovoljno imat kutiju sibica u zepu.Ne znam kako je to u dubrovacko neretvanskoj zupaniji.

Aj ti lipo na snig, vidis kakvo nan je vrime danas, djecje radosti u zupaniji.. :uzdravlje

a napuka mi je mi??ić negdi izmedju ramena i lopatice pa nazalost kretanje samo najnu?žnije....

@frankie---- jel ti sad jasnije sta je tu zahtjevno, rizici su ogromni i tek sad shvacam sta su stariji tili rec kad su govorili da je sex opasan. Al i dalje mislim da ga ne prakticiraju samo primitivčine te da je vrlo zdrav.....a meni dopunsko ne vridi jo?? 15tak dana.....lipa na??a

Back