jos jednom pozdrav
jos jednom pozdrav
Evo ovako:
kada san otisa sa overseas cathy bia san vec secondo palube. Umjesto da san ostao i ceka lancament odlucia san se ici na mitsuija. Tada san ima na osg-a 3300 dolara, a vamo je secondo ima 3700 eura, i normala, i to je presudilo. Vec san napravia 3 broda na mitsuija, i dalje san secondo. jednostavno, trebas ispuniti matricu-normu za ici dalje, plus sta san im ka mlad. da se razumimo, do mene nije, jer san vec sada spreman preuzet brod ka chief, ali eto, malo me godine zezaju jer sam amo rec za japance jos mlad. a broj dva, tu je i vjecita borba za smjenu, tj tesko da se mozes iskrcati. prvi put su me namaslali dobro, p? sam umisto 4 miseca osta 5 i po, a zadnja dva puta bilo je gadno i dosta se prasine dizalo oko smjena. jednostavno, ne daju ti smjenu, traze od tebe da budes fleksibilan, ostanes jos koji voyage ili pola voyage, da bi te na kraju doveli na gotov cin-zao nam je, iz arabije nema smjene, moras cekati japan......tako da nema smisla. inace, mitsuije je dobar ako se mozes zadovoljit dugogodisnjim istim polozajem na brodu, place su ok, brodovi vecinom novi, ali brate mili, dugo se ceka na promaknuce, i tesko silazis sa broda a to meni nikako ne ide u prilog. I to mi je bila greska. Eto to vam je ukratko o tome.
inace, i njima danas fali ljudi, tako da vam je danas tamo upasti lako.
Sta se tice mene, ici cu nazad na osg jer san ipak tamo stari macan, il kako se vec kaze, i cekat priliku. Plus ako je ovo istina sta su mi rekli da i juniorima ide ugovor na 3-3 e onda to meni vise odgovara nego mitsui.
eto nadan se da sam bia od pomoci