Offshore Industry

Koliko ja znam Diamond offshore trazi da mu se dostavi sve postom na adresu. Ja kad sam trazia nisam nikad uspia doci do njihovog maila. Znam da ima nasih ljudi bia sam letia s nasih kapom sta je tamo ali nisam pita za adresu jer ne zelim minjat firmu.

Jedino sta sam nasa je ovo info@diamondoffshore.com

DAlmos-e hvala na postu iako mislim da mi taj meil nece pomoci.
Ma nema druge nego sve u kuvertu staviti.....

DAlmos-e hvala na postu iako mislim da mi taj meil nece pomoci.
Ma nema druge nego sve u kuvertu staviti.....

Evo ovo je ono sta sam ja uspia naci.

Diamond Offshore
Drilling (U.K.) LTD
Howe Moss Drive
Kirkhill Industrial Estate
Dyce, Aberdeen AB21 OGL
Scotland
Tel: 44-1224-727500
Fax: 44-1224-772321

TO APPLY

If you are interested in and qualified for any of these positions, please forward your resume to the address given below
. Please be certain to indicate your full name, address and phone number, along with the name, address, dates worked, position held and reason for leaving for ALL current and previous employers.
*
You should be aware of scams which falsely advertise job opportunities with Diamond Offshore and request payment of monies by the candidate to supposedly cover processing fees and costs relating to visas, work permits or other formalities.* Such scams appear to target the areas of India and West Africa, but all potential candidates should be cautious.
*
Please be aware that Diamond Offshore does not send unsolicited offers of employment, whether by email, regular mail or any other means, and never requests payment of money from a candidate for employment.
*

dragi end postovani kolege

dragi end postovani kolege

eto znam da je malkice off topic ali s obzirom da sam procitao vasa manje vise losa iskustva na atlantic marine-u..pa sam sad na 100 cuda sta da radim...najvise me je frka da me ne zavlace jer samo ti daju laznu nadu... abt. posla na brodu...ja sam ''meho'' vec skoro 13 godina,sto i nije lose s obzirom da imam ''samo'' 37 godina, presta sam navigavati tamo 2009. ali s obzirom da sam postao tata,moram naci posao koji ima koliko toliko redovito placu jer ovdi kod nas u ''lijepoj nasoj'' nikako da se snadjem.... ako ima tko kakvu info di da apliciram bio bih veoma zahvalan..
tijekom danasnjeg dana cu postati neke adrese di traze oficale.. za nas ''boraniju'' tesko je danas nac ukrcaj..zivi bili, i mirno more zelim,

f

eto znam da je malkice off topic ali s obzirom da sam procitao vasa manje vise losa iskustva na atlantic marine-u..pa sam sad na 100 cuda sta da radim...najvise me je frka da me ne zavlace jer samo ti daju laznu nadu... abt. posla na brodu...ja sam ''meho'' vec skoro 13 godina,sto i nije lose s obzirom da imam ''samo'' 37 godina, presta sam navigavati tamo 2009. ali s obzirom da sam postao tata,moram naci posao koji ima koliko toliko redovito placu jer ovdi kod nas u ''lijepoj nasoj'' nikako da se snadjem.... ako ima tko kakvu info di da apliciram bio bih veoma zahvalan..
tijekom danasnjeg dana cu postati neke adrese di traze oficale.. za nas ''boraniju'' tesko je danas nac ukrcaj..zivi bili, i mirno more zelim,

f

Meho moj dobri i posteni ajmo mi redom.

1...Dakle prije svega nadam se da ces naci posao jako brzo da imas za sebe i svoju obitelj osnove za zivot a posli i vise od toga.

2...Tribao si se predstaviti u rubrici predstavite se a ne ode jer prvi post bi trebao nekako po pravilima biti tamo

3...Sta se tice atlantic marine-a interesira me disi to procita lose o njima, svi koji su se meni javili namail a i odena forum su rekli da sve sta je receno da je ispostovano te da su ljudi vise nego fer s naglaskom na naseg barbu Franka koji je tu s nama

4...lip pozdrav

postovanje!
jos jednom isprike, nekako nisam se drza regule :) ali nadam se da ce te mi oprostit ovi put....
nisam rekao da je neko pljuva po atl-mar. vec sam naveo ono sta sam procitao..nevazno
kako sad stvari stoje, javila mi se neka gdjica, ja sam poslao dokumente pa cemo vidit sta ce biti...
...procitao sam takodjer,da se netko zalio na accomodation... ne moze bit losije nego sta mi je bilo sad na jednoj koci...
:confused: ali ako je lova na vrijeme...ma koga briga da li spavam solo ili sa njih 20 :D
eto..u kratkim crtama to bi bilo to....
tokom danasnjeg dana bi postao neke adrese i kontakte, u nadi da ce nekome pomoci...
naime moja ''prijateljica'' radi kao dr. u jednoj medicini rada u rijeci,pa sam preko nje dobio adrese od masu tih kompananija...
@admin pls. daj me uputi di bi te adrese mogao postati tako da ih svi mogu procitati...
uz lijepi pozz...mirno more zelim svima,i trdo sprida ;)

From: "louise@genesis-personnel.co.uk" <louise@genesis-personnel.co.uk>
To: ante gotovina
Sent: Tuesday, August 14, 2012 11:40 AM
Subject: FRC Crews

Good Morning

We urgently require FRC Crews for various temporary positions we have up and coming with Dutch and Danish clients operating in the North Sea.

Candidates should hold basic STCW 95 Certification and also hold the OPITO approved Initial Training Shipboard Operations Certification as well as the FRC Boatman, FRC Coxwain or DC Coxwain certificate. These must be valid and in date. A Valid medical is also required

We require several candidates to fill these positions in August, September, October and November.

Candidates can expect a good day rate, paid door to door and can be paid Gross or PAYE.

If you are not seeking this type of empoyment or your certificaiton is no longer valid please accept our apologies for sending this email.

Kind Regards

Louise

----- Forwarded Message -----
From: Alex Sutton <Alex@subservpro.com>
To:
Sent: Thursday, August 16, 2012 6:30 PM
Subject: 2nd Egineer - Belgium

Hello Ante Gotovina

We have the following personnel requirement.

Requirement: 2nd Engineer

Start Date: 20th August

Vessel/Project Name: Sovereign

Duration: 4 weeks

Scope of Work: Standby

Special Requirement: Unlimited UK CoC/CeC & ENG1

If you are interested please send an updated CV ASAP and day rate expectations

Many Thanks

Alex Sutton

Offshore Consultant

SubservPro Ltd

1 White Lion Walk

Banbury

OXON

OX16 5UD

United Kingdom

Tel: +44 (0)1295 225000

Fax: +44 (0)1295 225001

evo meni ovo doslo danas

evo meni ovo doslo danas

ali s obzirom da nisam dirretore di machina ako ima tko da zeli, neka se javi:
We have 2 Chief Engineer positions on our survey vessels the Atlantic Wind and Atlantic Surveyor to start on the Mid September. Joining for Atlantic wind will be in Tromso/Hammerfest Norway Atlantic Wind Great Yarmouth/Grimsby United Kingdom Please note the ships are currently carrying out Surveys
Please advise
if you are available
nearest airport info
current mobile number

Please send
up to date CV,
medical certificate
certificate of competence and any other certificates held
seamans book

Evo ako nekoga zanima danas dobija mail.

We have a Motorman Watch position onone of our survey vessel the Atlantic Wind to start on the 5th September in Tromso/HammerfestNorway

Please advise

if you are available

nearest airport info

current mobile number

Please send

up to date CV,

medical certificate

certificate of competenceand any other certificates held

seamans book
Start / joining date? 5th September
Salary: Contract and terms to follow
Positions / rank? Motorman Watch
Joining port? Tromso/Hammerfest Norway
Area of operation? Norwegian Sea
Shared cabin (2 persons)
Sat TV and Broadband internet on board
Minimum trip - normally 3 months, + up to 20 days for weather delays
Pay – consolidated
Contract – voyage contract
Type of work: Survey
Must have good command of English language, able to hold a conversation by phone, be fit and able to work with no recent medical problems or illness.
ship's web page – I.e. Current Fleet Atlantic Wind

Regards

Maire

Maire Levenson

Office Manager

Atlantic Marine & Aviation

Maritime House

Tel +44 (0)1273 248888

Tel +44 (0)1273 704935 Direct Line

Fax +44 (0)1273 248700

ali s obzirom da nisam dirretore di machina ako ima tko da zeli, neka se javi:
We have 2 Chief Engineer positions on our survey vessels the Atlantic Wind and Atlantic Surveyor to start on the Mid September. Joining for Atlantic wind will be in Tromso/Hammerfest Norway Atlantic Wind Great Yarmouth/Grimsby United Kingdom Please note the ships are currently carrying out Surveys
Please advise
if you are available
nearest airport info
current mobile number

Please send
up to date CV,
medical certificate
certificate of competence and any other certificates held
seamans book

Pozdrav, jeli možda netko zna kolika je plaća za ovo radno mjesto upravitelja i jeli plaća permanent? ako itko zna viÅ¡e ili je možda aplicirao, molim da podijeli ovdje. hvala unaprijed

Pozdrav, jeli možda netko zna kolika je plaća za ovo radno mjesto upravitelja i jeli plaća permanent? ako itko zna viÅ¡e ili je možda aplicirao, molim da podijeli ovdje. hvala unaprijed

pitaj Franka ode ali ja mislim da je oko 6000 i navodno se moze dogovoriti s gazdom jer nemaju istu placu njemci i nasi.
pozdrav

upravo taj ima problema sa kompjuterom pa ću ti ja odgovorit
plaća je oko 6000-7000 tisuća usd , a za ostalo se moraÅ¡ dogovorit sa gazdom
permanent možeÅ¡ zaboravit ali neki postotak za top four možeÅ¡ očekivat i kući
ali najbolji savjet će ti dat Franko jer je najbliže oltaru i momak je za svaku pohvalu

Prosljedjujem i sretno,

Good day,

I hope you are well today.

I have an immediate requirement for 3rd Engineer and Chief Engineer on a permanent position. You should have good drillship or semi-submersible experience to work in Korea, the rig is in Korea at the moment and then going to Angola.

The candidate must have valid offshore certificates and preferably worked on 5th or 6th Generation drill ships. Can you please specify your current salary and send me an updated copy of your CV to discuss this opportunity in detail.

If you are available and interested please get in touch ASAP.

Regards,

Irshad Javed
Marine Consultant

Xltec Recruitment Ltd.

UK (Glasgow): + 44 141 222 2538

Irshad@xltecrecruitment.co.uk

Lijep pozdrav svima,

Imao bih par pitanja, nadam se da ce se naci netko sa Vroon-a ko zna...
Trenutno sam terco makine na lng-u,nemam visu skolu,ali sad je namjeravam upisati vanredno.
Volio bi preci na offshore,pa bi me zanimalo:
1. kome preporucate da se javim?Da li u Deeside ili?
2. Predstavlja li neki problem sto nemam visu skolu zavrsenu?
3. Kakvi su uvjeti za terca makine? konkretno mislim na placu, pretpostavljam da su ugovori svima isti?
4. Koje brevete moram imati za ici na Offshore, gdje ih mogu poloziti, i koliko se krecu otprilike troskovi istih?
5. Koliko se brzo avancava? znam da to ovisi o vise cimbenika, ali u prosjeku?
Eto to bi bilo to zasad, svaka pomoc mi je dobrodosla :)
Hvala Vam unaprijed :uzdravlje

Lijep pozdrav svima,

Imao bih par pitanja, nadam se da ce se naci netko sa Vroon-a ko zna...
Trenutno sam terco makine na lng-u,nemam visu skolu,ali sad je namjeravam upisati vanredno.
Volio bi preci na offshore,pa bi me zanimalo:
1. kome preporucate da se javim?Da li u Deeside ili?
2. Predstavlja li neki problem sto nemam visu skolu zavrsenu?
3. Kakvi su uvjeti za terca makine? konkretno mislim na placu, pretpostavljam da su ugovori svima isti?
4. Koje brevete moram imati za ici na Offshore, gdje ih mogu poloziti, i koliko se krecu otprilike troskovi istih?
5. Koliko se brzo avancava? znam da to ovisi o vise cimbenika, ali u prosjeku?
Eto to bi bilo to zasad, svaka pomoc mi je dobrodosla :)
Hvala Vam unaprijed :uzdravlje

Neminjaj LNG za offshore zeznit ces se..jos sto namjeravas visu zavrsiti mislin stvarno da nemas potribe. Sorry ako te sto sputavam u tvojim planovima ali eto nisan moga odoliti da kazem sto mislim.

Neminjaj LNG za offshore zeznit ces se..jos sto namjeravas visu zavrsiti mislin stvarno da nemas potribe. Sorry ako te sto sputavam u tvojim planovima ali eto nisan moga odoliti da kazem sto mislim.

@lora

Zbog cega da ne mijenja LNG za Offshore???Zbog cega ce se zeznit???
U offshore-u moze imat vecu lovu i krace ugovore.
Znam ljude koji su 10-tak godina na top firmama u LNG businessu i sutra bi se prebacili u offshore.

@lora

Zbog cega da ne mijenja LNG za Offshore???Zbog cega ce se zeznit???
U offshore-u moze imat vecu lovu i krace ugovore.
Znam ljude koji su 10-tak godina na top firmama u LNG businessu i sutra bi se prebacili u offshore.
postovanje kolega, ja dijelim misljenje da je bolje ostat na LNG. Place na LNG su vece nego na supplajerima, a posal je zanimljiviji. Offshore je sirok pojam a malo nasih ljudi radi na necem boljem od supplajera. ja sam prova i jedno i drugo pa mogu rec da govorim iz iskustva, ali svak svoju travu pase.pozz

Back