@Dalmos,trebali bi se izjasnit do sutra za OR, cekamo.
Moze li ko potvrditi da su na StenaDrillingu u zadnjih mjecec dana place digli za 30-40%?
Moze li ko potvrditi da su na StenaDrillingu u zadnjih mjecec dana place digli za 30-40%?
Evala,
nisam ti bas siguran u zadnjih misec dana, ali znam da su meni na razgovoru 14.10. ponudili placu za SDPO koja mi je ispala 2k eura manje svaki misec nego na Transoceana u W. Africi.Lipo sam se zahvalija i do slusanja.
P.S. Odebrecht nudi za SDPO na bivsu Stena Tay u Las Palmasu 12000$ misecno i 30k bonusa godisnje.
Pozicija SDPO u realnosti je jos i bolje placena, jer unutar svake pozicije postoje 3 levela i sve ovisi o tome koliko se dobro znas prodat.
Evala,
mislim da DPO pozicija ima 2 levela i SDPO. Nisam bas siguran da SDPO ima u sebi jos koji level, ali ne mogu to tvrdit jer nemam bas informacije iz prve ruke. Bilo bi mi drago saznat vise o Odebrchtu, ali posto sam sad na semi vollija bi malo nazad na drill ship. Mislim da su ponudjeni novci vise nego dobri, ali trenutno imam bolji paket...a sta ce bit sutra, e to je druga storija.![]()
Na Odebrechtu postoje 3 levela unutar svake pozicije...Kada sam ja pregovarao sa OOG-em ponudjen mi je bio prvi level koji sam odbio iako mi je bilo ponudjeno puno vise nego na prosloj firmi, nakon toga su mi ponudili drugi level te sam odlucio jos riskirati te sam odbio i tu ponudu...Nedugo nakon toga su mi dali top ponudu koju sam prihvatio.
Slusaj lipo se boriti za sebe i svaka ti cast na tvom ''ribarenju'' i tu ti nema sta ko reci ali sumljam da nisi znao da ti se moguce tako pogadat za placu jer da to nisi znao pristao bih na prvu ( ako ti je bila veca od dosadasnje za iznos koji zadovoljava tvoje osobne kriterije za promjenu firme)

a jesu poludili svi , pacific je sad na 3 komada i cekaju 4. drill u prolice 2012
i imaju jos 2 ugovorena , Maersk 4 komada gradi , Seadrill 2 komada ,
Noble 1 brod ,Diamond i Aker po 2 komada.... jebate stampaju ih ko neke igracke
Neka neka bit ce vise posla sta za druge - sta za nase ljude![]()
Povisica na Steni je 5%. Plus 3,6,ili 10% na senior pozicije ako si 3,4 ili 5 godina na firmi. I za Engleze placanje poreza sve preko 15%. Bonus shema, prvu godinu jedna osnovna placa, drugu jos jedna i treca dvije osnovne place u 10.mjesecu isplata.
@ Electrician, jbg trebali smo onaj put sjest u isti taxi za Okpo. Kad su ona dvojca dosla u drugom taxiu pitam di si, a oni se cude. Par dana poslije sam te trazio u vasem kontejneru pokraj Drillmax Ice-a ali ti vec zbrisa doma.
Sljedeci put su nam uletili SIT trails i sidra ispred shipyarda. Sad smo na putu za Brazil. Veselo ti bilo u Geoje i uzivaj u Koreji dok mozes, pozdrav!
@ Electrician,
Petrobras a sto bi drugo u Brazilu, Santos Basin. Nije daleko od Ria.
Tamo smo do Copa Mundial 2014 a mozda i do Olimpijskih u Riu 2016, ako se do tada ne vratim nazad u Samsung kako se stvari razvijaju. Kamo cete vi?
FELIZ NATAL A ANO NOVO !![]()